Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 749.
-
Όχι όπως είσαι την ξαναπερνας χωρίς wipes. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimarios: “εγω εχω ενα θεμα με τα μηνυματα sms παταω το εικονιδιο και μια που παει να ανοιξει τα sms και μια που κλεινει οπως ειναι. με λιγα λογια δε μπορω να στειλω,να διαβασω και επισης να δεχτω sms. εκανα εκκαθαριση στις εφαρμογες και wipe dalvik kai cashe αλλα τιποτα. μηπως να βρω καποιο αρχειο για να ανοιξουν παλι τα μηνυματα μου; ευχαριστω” Ξαναπερνα τη ρομ από πάνω μήπως και φτιάξει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουμε καμιά ιδέα γιατί στα mi4s το security patch level έχει μείνει στον ιουλιο? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα πως μπορώ να βρω να απενεργοποιησω το φλας στης εισερχομενες κλησης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπες στην εφαρμογή τηλέφωνο και πατα τις τρεις παύλες κάτω αριστερά. Ρυθμίσεις και εκεί που λέει ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων απενεργοποιησε το led όταν κουδουνιζει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλή μέχρι στιγμής. Μου αρέσει και το καινούριο κολπακι της κουρτίνας με τα toggles που ανοίγει όλο παρόλο που το έχω σε συνδυασμένη. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ίσως ή πιο γρήγορη εγκατάσταση που έκανα ποτέ. Νεράκι μπήκε! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση. Το gmail γιατί δε μπορουμε να το έχουμε σαν επιλογή στην αυτοματη έναρξη? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δεν είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Atha Kappas: “Πριν Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τίποτα. Απλά θα είναι χωρίς λογισμικό ή συσκευη μέχρι να φλασαρεις την νέα ρομ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Data, cache,dalvik και internal storage. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρω πως να μπω στο μενού αυτό @demakhs Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις είχα μία εισερχόμενη κλήση και αναβοσβηνε το led της κάμερας. Τι έχω ενεργοποιήσει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannism01: “Παράθεση από amalag: “Χρησιμοποιώ το es file exlorer για να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος. Αυτό δεν δουλεύει πλέον. @gkalen με ποιο τρόπο μπορώ πλέον να απεγκαταστήσω στο gmail ας πουμε που δεν το θέλω; ” Που το βρήκες το gmail και θες να το απεγκαταστήσεις; Αφού η ρομ του @gkalen δεν το έχει μέσα. Εγώ που το χρησιμοποιώ το εγκαθιστώ κάθε φορά..” Δε ξερω για την συσκευη σου αλλα το αντιθετο συμβαινει. Η rom του gkalen εχει προεγκατεστημενο το gmail. Στάλθηκε α…
-
Ok. Τελικα περασα το κανονικο tapatalk απο playstore γιατι πριν χρησιμοποιουσα το dark tapatalk απο xda και ολα ερχονται κανονικα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο tapatalk σας ερχονται κανονικα οι ειδοποιησεις για καθε post που γινεται σε καποιο θεμα που παρακολουθειτε? Εδω για παραδειγμα εχουν γραφτει τοσα, αλλα δεν ειχα ουτε μια ειδοποιηση. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την περασα και γω σε mi4s και αν βρω κατι ενημερωνω. Μεχρι στιγμης ολα καλα! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5d7d187235d61557bd196f2fdd855749.jpg Αυτό τώρα το παρατήρησα Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@baiosss Ok , good !! Τσεκαρε στις ρυθμίσεις που σου είπα για να το ξέρεις .. Απο'κει ενεργοποιείς τα led ..” Τα ξέρω καλά αυτά με τις ειδοποιήσεις, τα έχω μάθει. Απλά είχα την εντύπωση πως δεν ανταποκρίνονταν. Επισης έχω μία εφαρμογή για διάφορα χρώματα στα led, αλλά στις δοκιμές μέσα από την εφαρμογή δεν αναβοσβηναν ούτε εκεί. Κάπως έτσι βιαστηκα και έβγαλαν το συμπέρασμα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@baiosss Το ειδες το ποστ για τα led φαντάζομαι .. Πιστεύω ότι τα'φτιαξες τώρα ..” Τελικά δε χρειάστηκε να κάνω κάτι. Ή επανήλθε ή πολύ απλά έλεγα μπαρουφες Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk