Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 749.
-
Καλό θα ήταν πάντως όσοι θέλετε να τσεκαρετε την αυτονομία της συσκευής να μην ξελιγωνετε την μπαταρία σας και την φερνετε στα όρια της! Αυτό επιδεινωνει τη ζωή της. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παρατηρώ ότι δε δουλεύουν τα led ειδοποίησης σε αυτή την έκδοση. Επισης δε δουλεύουν οι ειδοποιήσεις για το tapatalk παρόλο που τα έχω όλα ρυθμισμένα σωστά. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άρα δεν έχουν ενημερωθεί όλοι σε αυτό γιατί άλλες συσκευές έχουν αλλες ημερομηνίες Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατι σε μερικές συσκευές είναι ενημερωμενος ο κώδικας ασφάλειας τους και σε άλλες έχει μείνει στον ιουλιο? Εμένα λέει 5/7/2016 ενώ σε άλλους είναι 1/9/2016. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία ερωτηση. Στο σχετικά με το τηλέφωνο τι ημερομηνία έχετε στο κώδικας ενημέρωσης ασφάλειας? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “δεν μπορώ να αλλάξω το bootanimation με τίποτα ,γιατί ;” Μπες στην εφαρμογή θέματα,πατα πάνω αριστερά στο ανθρωπάκι και μετά μπες εκεί που λέει προσαρμοστε το θέμα. Στα γραφικά εκκίνησης θα αλλάξεις και θα βάλεις αυτό που θες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Παράθεση από demakhs: “Περάστε του @gkalen με καθαρή εγκατάσταση και θα ξεχάσετε τι σημαίνει η λέξη "πρόβλημα" και η φράση "τελειώνει η μπαταρία" !!! :thumbsup:” "Καθαρή εγκατάσταση", δηλαδή; Sent from my Redmi Note 2” Δηλαδή wipe data κλπ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “μετα από αλλαγή θεμάτων τρωει ένα κόλλημα το note 2 και δεν ξέρω γιατί αλλά όταν αλλάζει το θέμα αλλάζει και το bootanimation ; Κανονικά δεν θα έπρεπε αλλά τώρα το επανεκκινησα δύο φορές και εμφανίστηκε λευκή οθόνη με γκρίζο mi στη μέση ,καμία σχέση με το bootanimation που είχε μαύρη οθόνη και ένα κυκλακι στη μέση που είχε ή ρομ. Βέβαια θα έπρεπε να επανεκκινω απευθείας με το που αλλαζω θέμα . Επίσης δεν ξέρω αν είναι ή ρομ αλλά το παιχνίδι nba δεν κάνει log in στο google acc…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cacau: “ edit: χαζή ερώτηση - όσοι δεν έχουν εξωτερική SD που βάζουν το αρχείο εγκατάστασης? Χύμα στην εσωτερική μνήμη?” Ναι εφόσον δε χρειάζεται να διαγράψεις την internal sd. Ακόμα και wipe data να κάνεις δε χάνεις κάτι από την internal. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε δε κυκλοφόρησε το security patch αυγουστου. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΔεν υπάρχει αυτή ή επιλογή από όσο ξέρω όπως σε παλιότερες συσκευες τύπου mi4. Και γω θυμάμαι τα performance mode και ισορροπημένη απόδοση, αλλά δεν υπάρχουν πια. Όπως και να έχει αφού το καταφερες και αυτό, όλα καλά πλέον. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΒάλε του gkalen κατευθείαν! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΔοκιμασε να το ξανάπερασεις με adb. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλα και σε Mi4s προς το παρον και εχω την εντυπωση πως η μπαταρια συμπεριφερεται καλυτερα απο την προηγουμενη 6.8.18. Μια ερωτηση προς ολους (εκτος αν διαφερει απο συσκευη σε συσκευη) που φορουν την rom. Στο "σχετικα με το τηλεφωνο" ενημερωση κωδ. ασφαλειας android εισαστε ακομη σε 1/7/2016? Αν και εκανα ενα scan με το quadrooter scanner και δε βρηκε κατι.
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠέρασες σίγουρα του mi4s aqua? Με ποιον από τους τρόπους που περιγράφονται το πέρασες? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠοιο twrp έβαλες? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από El_Griego: “Ευχαριστώ baiosss. Με τον κλασσικο fastboot τροπο φαντάζομαι, και αφού συνδέσω τον xiaοmi λογαριασμό μου στο target κινητό.” Ακριβώς. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΝαι μπορείς να δοκιμασεις να δεις αν ξεκλειδωνει και χωρίς μήνυμα επιβεβαίωσης. Αν δεν, τότε θα περιμένεις ή μήνυμα ή θα ξανά δοκιμασεις αν δε σου έρθει ποτέ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για mi4s έχουμε κανένα νέο για 6.8.25 @gkalen? Από αύριο? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk