Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 749.
-
Θα έχουμε και security patch αυγουστου με την .25? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi4c δεν είχα δει πάνω από τρεις ώρες οθόνης με cyanogenmod του superluminal ή όπως τον λένε. Αν και γενικά το mi4c γι αυτό τον λόγο του εδωσα πόδι. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “Παράθεση από djtutis: “Ενώ το mi4c το έχουν παρατήσει στην μοίρα του... Βγήκε ενώ υπήρχε ήδη η marshmallow και του έβαλε lollipop, και εν τέλει μάλλον δεν θα δει άλλη έκδοση του android... Το φορτίο της υπόθεσης είναι ότι το mi4s με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά έχει το marshmallow... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” αν σε ''χαλαει'' τοσο πολυ αυτο δοκιμασε cyanogenmode. προσωπικα δε βρηκα καμια σοβαρη (για μενα) διαφορά σε άλλο τηλέφωνο που ειχα και του βαλα android 6…
-
Μία διευκρίνηση μόνο. Ούτε αδερφός σου ούτε ξάδερφος σου είμαι. Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά πάντα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen έχεις ακούσει κάτι για miui9 ότι θα βασίζεται μάλλον σε android nougat? Κάτι τέτοιο διάβαζα στα ξενα αντίστοιχα του δικου μας fora. Είναι κάτι επίσημο ή απλά φήμες? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Ενώ το mi4c το έχουν παρατήσει στην μοίρα του... Βγήκε ενώ υπήρχε ήδη η marshmallow και του έβαλε lollipop, και εν τέλει μάλλον δεν θα δει άλλη έκδοση του android... Το φορτίο της υπόθεσης είναι ότι το mi4s με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά έχει το marshmallow... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Δεν έχει mm το mi4s. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΕγω είμαι μάγειρας! Αλλά αμφιβάλλω αν τα τηγάνια και οι φούρνοι έχουν σχεση με τα κινητά μας :p Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για τα υπόλοιπα μοντέλα ποτέ θα έχουμε stable @gkalen? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα έχω αυτή εδώ του gkalen. Ναι cyanogenmod από xda όπως λέει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ilovexiaomi mi41: “Παράθεση από baiosss: “c8f9739f551964b523eec59f9cdc2db8.jpg Να και ένα φρέσκο φρέσκο μετά από καιρό! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θα παρω το mi4s κι εγω μπορεις να μ πεις α. Εχεις φλασαρει ρομ αλλη εκτοσ την ελληνικη cyanogenmod πχ αν εχεις εγκαταστηση xposed και αν εχεις φλασαρει την ελληνικη πες μ πως το κανες:ρ αυτα αν μπορεις να με βοηθησεις θα μουν ευγνώμων” Ναι είχα φλασαρει resurrection remix και μία cyanogenmod πριν κάποιους μήνες, …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Απλώς ρωτησα!!! Άρα wipe dalvic ....cache ...data... Και στο καπάκι install rom...” Έτσι πιστεύω. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Είμαι φουλ ικανοποιημένος με του @gkalen την ρομ... απλά έχω καιρό να κάνω factory reset...σχεδον 6-7 μηνες απού τότε που βαζω την ρομ @gkalen.... και σκέφτεσαινα το κάνω τώρα!!!” Ναι αλλά το system δε βλέπω το λόγο να το κάνεις. Κάνε τα υπολοιπα wipe (data,cache,dalvik art). Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Εγώ όταν είχα το mi4s, το android και system ήταν 12-18% και η κατανάλωση αδράνειας ήταν μεγάλη, τώρα στο redmi 3 έχω 30% και ειναι ελάχιστη. Άρα από ότι καταλαβαίνω δεν παίζει ρόλο τελικά..” Εγω είμαι μονίμως με 15% android αλλά δε καταναλώνει σε idle. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen έχεις καμιά ενημέρωση σχετικά με το security patch αυγουστου? Εννοώ σε κάποια επόμενη έκδοση θα συμπεριλαμβάνεται και αυτο? Ρωταω γιατί ακόμα στου ιουλιου είμαστε. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά το adaway δεν το έχετε για να τσεκαρετε? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το 38℅ είναι ετήσια πτωση. Ή πτώση των δύο τρινηνων συγκριτικά στον πίνακα που ο ίδιος έβαλες είναι σαφώς μικρότερη της τάξεως του 6% Δες λιγακι τι λεει ο πινακας στο τελος Year over year growth. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από michael: “@birel-motosport Ή τιμή τού mi5 έπεσε λιγο όπως έπεσε λιγο και η τιμη στα περισσότερα smartphone με το εν λόγο επεξεργαστη διοτι η qualcomm μείωσε την τιμή του sd820(λόγο οτι εβγαλε τον sd821) και αυτήν τον μείωση την περνάει στο καταναλωτή ή xiaomi @baiosss δες λίγο τα specs αναλυτικα τον δύο επεξεργαστων και θα καταλάβεις πιστεύω. qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison ” Αυτά φιλτατε δε μου λένε τίποτα! Οι δια…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “@birel-motosport Ή τιμή τού mi5 έπεσε λιγο όπως έπεσε λιγο και η τιμη στα περισσότερα smartphone με το εν λόγο επεξεργαστη διοτι η qualcomm μείωσε την τιμή του sd820(λόγο οτι εβγαλε τον sd821) και αυτήν τον μείωση την περνάει στο καταναλωτή ή xiaomi @baiosss δες λίγο τα specs αναλυτικα τον δύο επεξεργαστων και θα καταλάβεις πιστεύω. qualcomm.com/products/snapdragon/processors/comparison” Αυτά φιλτατε δε μου λένε τίποτα! Οι διαφορές στα χαρτιά μπορεί να είναι τεράστιες αλλά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από birel-motosport: “υπάρχουνε και άλλα κινητά με πωλήσεις δεν είναι μόνο το mi5 άμα είναι έτσι όπως τα λες γιατί έπεσε θέση η εταιρεία και ταυτόχρονα ρίχνει και την τιμή Η Oneplus νομίζω σταμάτησε λόγω προβλήματος του αποθέματος κάτι που εφόσον το ανακοινώνει είναι θετικό για την εταιρεία γιατί αυτή τη στιγμή εχει πωλήσεις που δεν της περίμενε.. και φυσικά να ξέρεις ότι την ημερομηνία που λεει ότι θα αρχίσει να μπορεί να διαθέσει το κινητό της την επόμενη μέρα θα κάνει αποστολές όχι σ…