Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “Παράθεση από ziaba: “Παράθεση από baiosss: “Και ποιος ο λόγος να πάρει κανείς το 3/32? Μόνο για τον snapdragon 820? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οποίος θέλει μονό τον 820 πάει άλλου σε πιο οικονομικές προτάσεις ” Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το mi5 με τον sd820 σε αυτην την τιμη εκεί εξω Παράθεση από birel-motosport: “παιδια το mi5 ήταν εμπορικά μία αποτυχία για αυτό ρίχνει τις τιμές ” Με πάνω από 7 εκατομύρια πωλήσεις το mi5 παγκόσμιος μόνο εμπορι…
-
Και ποιος ο λόγος να πάρει κανείς το 3/32? Μόνο για τον snapdragon 820? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν και ενα χρονο τωρα κατοχος συσκευων Xiaomi, δε μπορω να πως πως ειμαι ικανοποιημενος και θεωρω λογικη την τοσο μεγαλη πτωση της! Και ο λογος δεν ειναι τοσο για το mi5 και τις υψηλες τιμες (ουτε εχω καποιο παραπονο απο τις συσκευες της εταιριας) οσο κυριως για την ανυπαρκτη υποστηριξη του android λογισμικου, που ολοι περιμενουμε την 6αρα ακομα και σε συεκευες που παρουσιαστηκαν μαζι με το mi5 και εχουμε φτασει πλεον στην εκδοση 7. Συν το γεγονος οτι δεν εχουν ολοι τον χρονο ουτε και την πειρα …
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.11] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμαc8f9739f551964b523eec59f9cdc2db8.jpg Να και ένα φρέσκο φρέσκο μετά από καιρό! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα! Μια ερωτηση στα γρηγορα. Διαβαζω καπου οτι στο Mi4c στις ρυθμισεις της καμερας υπαρχει η επιλογη για ληψη 4K video στην τελευταια gtv. Στο Mi4s γιατι δεν εχει αυτη την επιλογη ενω απο οτι ξερω το υποστηριζει αλλα ειναι και οι ιδιες συσκευες στο εσωτερικο τους?
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.11] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΚαι ένα ωραίο screenshot με το tapatalk από xda! f79ae49caed287a2ba14fc956ba1c87d.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίο και το κολπακι με το three finger screenshot Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως! Εγω να φανταστεις την πέρασα πριν λίγο με μπαταρία στο 45% και είναι δύο μέρες αναμονή. 4 ώρες οθονη και 26% υπόλοιπο. 57450adba5b5efb66020c3231f1450bb.jpg 9319893b24bc7326cd8217b63478bd98.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sprkrt: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από sprkrt: “ακριβως! οσο καλη και να ειναι, ειμαστε ακομη σε 5.1 και σε 1 μηνα βγαινει το 7! δε φταιει βεβαια ο developer γιαυτο. ” Τουλάχιστον όποτε και αν αναβαθμίσουν σε επόμενη έκδοση android κάποιες συσκευές τους, ας τις αναβαθμίσουν σωστά και ας μη βγάλουν σκαρτο πράμα όπως έκαναν με το mi4 και την marshmallow! Όσο για το mi4s θεωρώ απαράδεκτη κίνηση μία πρόσφατη συσκευή που παρουσιάστηκε με την τελευταία ναυαρχίδα της να μη φοράει and…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sprkrt: “ακριβως! οσο καλη και να ειναι, ειμαστε ακομη σε 5.1 και σε 1 μηνα βγαινει το 7! δε φταιει βεβαια ο developer γιαυτο.” Τουλάχιστον όποτε και αν αναβαθμίσουν σε επόμενη έκδοση android κάποιες συσκευές τους, ας τις αναβαθμίσουν σωστά και ας μη βγάλουν σκαρτο πράμα όπως έκαναν με το mi4 και την marshmallow! Όσο για το mi4s θεωρώ απαράδεκτη κίνηση μία πρόσφατη συσκευή που παρουσιάστηκε με την τελευταία ναυαρχίδα της να μη φοράει android 6 όταν το mi5 κυκλοφόρησε με αυτή. Ίσως ό…
-
RE:
Μήνυμα[/quote]Θα τη τσεκαρεις και θα μου πεις ... Νομίζω ότι φτάσαμε σε πολύ καλό μοντέλο ρομ αυτή τη στιγμή , όλες οι ρομς θα πάνε πολυ καλά πλέον , ελπίζω και στο Aqua να πάνε όλα καλά ...[/quote] Ναι πλέον μετά από τόσες εκδόσεις της 8αρας έπρεπε να υπάρξει αισθητή βελτιωση. Από δω και πέρα πιστευω ότι έχει μπει στη τελική της ευθεία. Άντε να αναμένουμε και την 9 ελπίζοντας πως θα δούμε και νέα έκδοση android. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ όμορφη ή νέα rom σου @gkalen. Ωραία χρωματα, παιχνιδιάρικα εικονίδια και γενικότερα πιο user friendly! Θα δω τις επόμενες μέρες πως πάει σε όλα τα υπόλοιπα (ram, αυτονομία, θερμοκρασίες κλπ) και αναλόγως θα ενημερωσω. Το script τι ακριβώς κάνει στην περίπτωση μας? Ελπιζω να μην ρίχνει πυρήνες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Παιδιά πείτε και κανά καλό κόλπο για restore το κινητό μετά από αναβάθμιση τα apps και ρυθμίσεις . Βαριέμαι να το ξαναστηνω κάθε φορά .” Titanium backup. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά αύριο ή σήμερα το βραδακι. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leontatos: “@gkalen τελεια η ρομ για redmi3 kai πκεον δεν υπαρχει lag στον καθαρισμο ,εισαι μεγαλος μαγειρας!!!απλα μια ερωτηση πως μπορουμε να βαλουμε διαφορετικη γραμματοσειρα(font)γιατι δεν δινει αλλο εκτος του default!!!ευχαριατω και παλι για την σπεσιαλ δουλεια!!!” Για αλλες γραμματοσειρές πρέπει να του περάσεις άλλο theme manager apk. Εδώ θα βρεις τι θα κάνεις How to Enable Font Option in MIUI Theme Manager | Xiaomi Tips Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι άσχετο στις πληροφορίες συσκευής η ενημέρωση ασφάλειας είναι να υποθεσω τα λεγόμενα security patches? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@baiosss δυστυχώς αυτό δεν γίνεται πλέον!!! Μακάρι αλλά δεν γίνεται...” Εκτός αν ή rom του gkalen γίνει κάτι αντίστοιχο της cyanogen Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μόνο που μένει gkalen να κάνεις για την rom σου είναι να βάλεις ota update επιλογή. Δε ξέρω κατά πόσο εύκολο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ούτε γνωρίζω αν γινεται, αλλά θα ήταν σούπερ! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομιζω πως ειναι πολύ καλή από άποψη αυτονομιας μέχρι στιγμής. Κακά τα ψέματα αλλά όταν μία rom σε αυτό το κομμάτι πάει καλά, φαίνεται μέσα σε μερικές ώρες και όχι απαραίτητα μετά από τρεις τέσσερις μέρες. Μέχρι στιγμής δε το έχω δουλέψει πολύ για να βρω κάποιο ατόπημα αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή!! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γραμματοσειρές πως βρίσκουμε παιδιά? Είχα την thai MIUI αλλά χάθηκε. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk