Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από agendelo: “για το TD 86047 μου βγάζει ERROR: 7 παρόλο που κατέβηκε ολόκληρο το ζιπ error installing zip file '/sdcard/wt86047_ όταν βάζω zip signature verification βγάζει signature verification failed” Δοκίμασε να το ξαναπεράσεις. Αν σου κάνει τα ίδια ξανακατεβασε την ρομ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billyrek: “Λιγο περισσοτερα;; Ειμαι λιγο ασχετιδης.” Custom recovery (twrp) έχεις στη συσκευή σου? Αν κρατήσεις πατημενα το power button μαζί με το volume - μέχρι το mi logo μετά τι σου δείχνει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε χρειάζεται κάτι εξειδικευμένο. Κανείς wipe cache, dalvik cache, data που θα σου διαγράψει εφαρμογές επαφές μηνύματα κλπ και μετά την περνάς. Από stable σε dev και το ανάποδο θέλει αυτή τη διαδικασία. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν είναι εργαλείο που κατεβάζει συχνοτητες πυρήνων αυτοματα ανάλογα με την κατάσταση της συσκευής, ευχαριστώ αλλά δε θέλω. Θέλω ή συσκευή να δουλεύει με όλη της την ισχύ και όχι να κάνω υποχωρήσεις για την μπαταρία. Αν απλά απενεργοποιεί πυρήνες επειδή δε χρειαζονται σε κατάσταση αναμονής και σε κατάσταση χρήσης δουλεύουν όλα full,ok! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από flowin_through: “ ” Από το bootloop της ρομ είμαστε Οκ τελικά .. Οπότε μπορείς να την περάσεις αν θες κι εσύ να δεις πως θα πάει με το Mpdecision.. ” Αυτο δε ριχνει και την αποδοση της συσκευης ομως? Η απλα απενεργοποιει πυρηνες οταν δεν χρειαζονται.
-
O Καλυτερος τροπος φορτισης και ειδικα για οσους φορτιζουν το κινητο την νυχτα που κοιμουνται, ειναι η φοριση με usb απευθειας απο το pc. Μπορει να ειναι πιο χρονοβορο απ οτι να το φορτισεις στην πριζα, αλλα ουτε ψηλες θερμοκρασιες παρατηρουνται ουτε τον φοβο της εκρηξης εχεις. Επιπλεον οι υψηλες θερμοκρασιες ειναι καταστροφικες για τις μπαταριες και την διαρκεια ζωη τους, που ειναι και το σημαντικοτερο! Για την καλυτερη διαρκεια της θεωρω πως ειναι παλι καλυτερο να φορτιζει αργα και οχι οσο πιο…
-
Εγω λέω να μείνω σε αυτή που είμαι μιας και δεν έχει τι παραμικρό και δεν έχω αντιληφθεί κάτι άλλο πέρα του ότι δε δουλεύει στα ελληνικά το fingerprint. Θα περιμένω για κάτι πιο σταθερό. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά όντως δεν περνάει. Παραμένει στο mi logo. Κρίμα... Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα μου εκανε Fail λογω zip file is corrupt. Την ξανακατεβαζω.
-
Είναι στάνταρ @flowin_through? Θα δοκίμασε και γω αφού κρατήσω ένα nandroid backup πρώτα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen το clean zip για Mi4s φλασαρω το ιδιο και με την προηγουμενη? Συγγνωμη αν κανω ερωτησεις που μπορει να εχουν απαντηθει πολλακις.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Παράθεση από baiosss: “Αυτό το mpdecision θα είναι για όλες τις συσκευές? Και τι ακριβώς κάνει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνει σε όλες τις συσκευές με snapdragon... Απλά ενεργοποιεί τους επεξεργαστές που χρειάζονται για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να δουλεύουν όλοι μαζί... Έτσι πετυχαίνεις χαμηλές θερμοκρασίες και εξοικονόμηση ενέργειας... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Είναι ενσωματωμένο στη rom ή το βάζουμε κατ επιλογή? Στάλθηκε από το …
-
Αυτό το mpdecision θα είναι για όλες τις συσκευές? Και τι ακριβώς κάνει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και με το kernel audiutor μπορειτε να δείτε αν οι πυρήνες της cpu μπαίνουν σε βαθύ ύπνο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω την 6.7.28. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τίποτα. Απλά να είμαστε φρέσκοι. Πλάκα κάνω μη βιαζεστε. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.28] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΆντε ρε παιδιά βοήθησε τον @gkalen να βγάλει ρομ και για μας να πάμε φρέσκοι αύριο στη δουλειά μετά από αδεια :p Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@baiosss Θα δούμε τη νέα ρομ με το Mpdecision πως θα πάει , μακάρι να βοηθήσει στη μπαταρία... Απο'δω και πέρα , μόνο install και wipe cache and dalvik και είσαι έτοιμος .” Καλά δε ζητάω από σας παιδιά να κάνετε θαύματα για την αυτονομία των συσκευών μας, άλλωστε αυτό εξαρτάται κυρίως από τις rom που βασίζονται οι δικές σας. Απλά εύχομαι να καλυτερευσει λίγο ακομα σε αυτό τον τομέα. Αν ας πούμε παρατηρουσα sot 5,30 ώρες και αντί για 20% είχα 30% υπόλοιπο, θα ήταν το τέλειο!…
-
Υποθέτω πως την επόμενη έκδοση την περνάμε απλά με wipe dalvik και cache, έτσι? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι όλα αυτα! Για αρχή κάνε μόνο wipe dalvik και cache. Αν δε δεις διαφορά κάνε και ένα wipe data. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk