Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 749.
-
Μακάρι να βελτιωθούν και άλλο τα πράγματα στην αυτονομία. Στην προηγούμενη εβγαζα 5.30 ώρες με 20% υπόλοιπο. Λίγη ακόμα βελτίωση να πιάσουμε το 6ωρο θα ήταν θαυμα!! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από αύριο να υποθέσω θα έχουμε rom για το mi4s? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία ερώτηση. Στις ρυθμισεις μπαταριας τι αλλαγές κάνει ή απενεργοποίηση των animations? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαφορετικές συμπεριφορές από συσκευή σε συσκευή πιστευω πως ειναι και ας μιλάμε για τα ίδια μοντέλα. Gr Macedon ίσως ένα wipe data πάλι να βοηθούσε αν δεν έχεις κάνει άλλο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από LeonTsi: “Γιωργο με τις αποσυνδεσεις wifi ένα wipe θα βοηθήσει?” Όχι .... Μάλλον αυτά οφείλονται στη based rom , τα'χουν κάνει μαντάρα με την 8 , θα πάρει περισσότερο χρόνο να την φτιάξουν απ'οτι έκαναν με την 7 .. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πιο νωρίς βλέπω να βγαίνει ή miui9 :p Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από baiosss: “ ” Ενα παραπονο που εχω και ελπιζω να ειναι θεμα ρομ ειναι σε ενα παιχνιδι που παιζω, το Empires and allies και εχει πολυ λαγκαρισμα, δεν ειχε ουτε το redmi note 2, ενω και το Pipo x8 με intel Z3736F δεν εχει το παραμικρο lag.. Μηπως να περιμενω το χειμωνα να παρει τα πανω του; ” Για τα παιχνιδια δε μπορω να σου απαντησω αν και οσο εχω ασχοληθει ελαχιστα με καποια δεν ειχα προβλημα. Απο την αλλη επειδη η Miui8 δεν ειναι στα καλυτερα τους ακομα…
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από gkalen: “ ” ” Ειχες ανοιχτους μονιμως και τους συγχρονισμους? Λογικο τοτε να σου καταπινει την μπαταρια!
-
Μάλλον όχι. Αν και νομίζω έδωσα κάποιες λύσεις σε ένα συμφορουμιτη. Για παράδειγμα του είπα να απενεργοποιήσει στις προχωρημενες ρυθμισεις του wifi την σαρωση και στις ρυθμισεις μπαταριας να έχει ανενεργή την διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογων. Θα μας πει αν είδε διάφορες. Εγω πάντως ειδικά για το πρώτο είμαι σίγουρος ότι φταίει από παλιότερες συσκευες της xiaomi. Και τώρα που γράφω είναι ήδη στις 5.30 ώρες οθονη. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΠάμε καλά νομιζω. Λίγη βελτίωση ακόμα στην miui8 και θα είμαστε άρχοντες! Συγγνώμη αν είναι μεγάλο πάλι το περιεχόμενο... 7182b61703cbb00575d89ecc9a1b27af.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “” Μπορούμε να τις επεξεργαστουμε μέσω tapatalk? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά ανακάλυψα ότι ή ταξινόμηση εφαρμογων γίνεται μόνο επιλέγοντας αρχεία από την εφαρμογή αρχεία. Από το άλμπουμ απευθείας όπως στο screenshot δεν αλλάζει ή σειρά τους. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ValentinosGR: “καλησπέρα παίδες... έχω πρόβλημα με την 6.7.21 σε mi5... δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις για το touch id... ” Όλοι το έχουμε. Μόνο με αλλαγη στην αγγλική γλώσσα μπορείς. Επισης μία ερώτηση. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως μπορώ να αλλάξω την σειρά των εφαρμογών που εμφανίζονται κάτω από αρχεία που θέλω να κάνω share? Παλιά θυμάμαι υπήρχε ένα γραναζακι και από εκεί το επεξεργαζοσουν.<br /><br />Ένα παράδειγμα αν δε κατάλαβε κάποιος...<br /><br />448b36f35c4402182dbb2…
-
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως μπορώ να αλλάξω την σειρά των εφαρμογών που εμφανίζονται κάτω από αρχεία που θέλω να κάνω share? Παλιά θυμάμαι υπήρχε ένα γραναζακι και από εκεί το επεξεργαζοσουν. Ένα παράδειγμα αν δε κατάλαβε κάποιος... 448b36f35c4402182dbb26b0793dc92e.jpg Ακριβώς από κάτω στην πρωτη σειρά θέλω να βάλω άλλες εφαρμογές αλλά δε μου δίνεται ή επιλογή αλλαγής θέσης τους. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΠάντως χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση παρατηρώ ότι ή αυτονομία τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμήςσε mi4s. 9297421131c6c59e7ed48ef6bb3d345c.jpg cb51718c66167a2c3ff61669d7f86aae.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΝαι αυτό είναι ρουφήχτρα. Ειδικά στο mi4c θυμάμαι βοήθησε αρκετά ή απενεργοποίηση του. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi-4s
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕγω ειχα ανεκαθεν δυο-τρια πραγματακια απενεργοποιημενα που πιστευω πως ειναι αχρειαστα και ενεργοβορα! Το πρωτο ειναι στις προχωρημενες ρυθμισεις του wifi. "Σαρωση παντα στη διαθεση σας".Σε προηγούμενες συσκευες καταπινε πολυ μπαταρια . 0da24c19047a0e1ebeaa37f46f021370.jpg Το δευτερο που εχω απενεργοποιημενο ειναι στο playstore να μην κανει αυτοματα ενημερώσεις εφαρμογων. 14b0edb4dd31713edcf893509903bb8a.jpg Επισης πολυ σημαντικο που εχει αναφερθει για ολες τις συσκευες ωστε να εχουν καλυτερη δ…
-
Υπαρχει λογος που το authenticator αν το κανουμε unistall, μετα απο reboot ειναι ξανα στην θεση του? Νομιζω αυτο συμβαινει μονο στην 6.7.21. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amalag: “Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" λέει 6.7.21 developer Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην εκδοση miui θα γραφει miui8 by xiaomi.eu και απο κατω αυτα που γραφεις. Να ξαναγραψω λοιπον οτι τελικα την περασα, ολα δουλευουν ρολοι μεχρι στιγμης και το titanium εκανε επαναφορα εφαρμογων με δεδομενα κανονικοτατα! Τα υπολοιπα περι μπαταριας κλπ θα τα τσεκαρω τις επομενες ημερες.
-
Παράθεση από gkalen: “Τιποτα , θα περάσει αλλά δεν θα'ναι όπως πρέπει .. ” Οποτε της τραβαω αλλο ενα wipe data και μετα ξαναπερναω την rom και το clean.zip η μονο με wipe data ειναι Ok?
-
Παράθεση από gkalen: “@baiosss Δεν είναι δικιά μου αυτή .. Αυτή είναι ή GTV ... ” Μολις συνειδητοποιησα πως εκανα μ@λ@κι@! Περασα παλι την gtv αντι την δικια σου επειδη ειχα μεσα και τα δυο αρχεια. Που σου!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα αν την περασω απο πανω με dalvik και cache τι γινεται?