Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 749.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@baiosss Δώσε μου ένα screenshot από το σχετικά με το τηλ... ” 46df1420a8c459e41e559f013f7c043c.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις την περασα και γω με τα απαραιτητα wipes και ολα δειχνουν να λειτουργουν σωστα χωρις κανενα σφαλμα η κολλημα μεχρι στιγμης. Στις πληροφοριες της συσκευης δε μου γραφει κατι διαφορετικο απο τις gtv developer που ειχα πριν. Δε θα επρεπε να λεει κατι διαφορετικο η δε δινω σημασια? Επισης να αναφερω οτι τωρα που γραφω, κανω κανονικοτατα με titanium επαναφορα των εφαρμογων μου.
-
Τελικά όντως υπάρχει πρόβλημα στις ρυθμίσεις δαχτυλικου αποτυπωματος . Το είχα ρυθμίσει στα αγγλικά αλλά και πάλι δεν μπαίνει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλή καλή αυτονομία σε mi4s να προσθέσω εγώ. Εύχομαι να το διατηρήσουν αυτό και στις επόμενες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΝαι μόνο οι δεξιά τρυπουλες είναι ηχείο. Είναι αρκετά δυνατό πάντως. Τα πλήκτρα οντως δε Φωτίζουν πολύ αλλά κανείς άνετα τη δουλειά σου. Όσο για το ραδιόφωνο εμένα προσωπικά ποτέ δε με ενδιέφερε. Κατά την αλλά είναι πανέμορφη συσκευή και δε θα της φορούσα και γω θήκη αν δε γλιστρουσε τόσο πολύ. Όλα είναι ένα ρίσκο όμως. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑν θες καλύτερη αυτονομία σου προτείνω να μεινεις λίγο πίσω στην miui7 6.5.26 dev. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skorpios268: “Έκανα αυτά που είδα πιο πάνω αλλά δεν άλλαξε κάτι.” Οπότε αλλού βρίσκεται το πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI_ART δε βρίσκω το su στις εφαρμογές μέσα στις ρυθμίσεις. Ποιος άλλος τρόπος υπάρχει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skorpios268: “Όταν επιλέγω αγγλικά είναι οκ οι ρυθμίσεις για δακτυλικό αποτύπωμα όταν γυρίζω σε ελληνικά πάλι τα ίδια έκανα 2-3 φορές αλλαγή γλώσσας επανεκκίνηση αλλά συνεχίζει το πρόβλημα” Θα το γυρίσεις στα αγγλικά θα φτιάξεις καινούριο δαχτυλικο αποτύπωμα αφού διαγράψεις το παλιό και μετά θα το γυρίσεις πάλι στα ελληνικά. Για δοκίμασε . Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo13z: “Στο mi5 δεν ανταποκρίνεται ή εφαρμογή ρυθμίσεις κατά την επεξεργασία κωδικού και δακτυλικό αποτύπωμα, όπως και κατά την δημιουργία/ επεξεργασία second space. ” Κάνε μία δοκιμή να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά και ξαναδοκίμασε... :D” Σε πρόλαβα developαρα :p Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geo13z: “Στο mi5 δεν ανταποκρίνεται ή εφαρμογή ρυθμίσεις κατά την επεξεργασία κωδικού και δακτυλικό αποτύπωμα, όπως και κατά την δημιουργία/ επεξεργασία second space. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γύρνα τη γλωσσα στα αγγλικά και ξαναπροσπάθησε. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α μπράβο και προσπαθούσα να θυμηθω ποια εφαρμογή έλειπε εχθες. Swiftkey. Δε πειράζει ούτως ή άλλως είναι βαρύ πληκτρολόγιο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από baiosss: “Θυμιστε μου λίγο τι πρέπει να κάνουμε για να εμφανιστεί το εικονίδιο του su στην επιφάνεια εργασίας. Θέλει φλασαρισμα μέσω twrp? ” Κάνε διαγραφή του Update που έκανε από το Google Play Store, και κάνε Flash Μετά ή το supersu.zip ή ολόκληρη την ROM. Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Super User => Διαγραφή ενημέρωσης” Τι γίνεται στην περίπτωση που δε βρίσκω το su στις εφαρμογές παρόλο που έχω δικαιώματα root? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θυμιστε μου λίγο τι πρέπει να κάνουμε για να εμφανιστεί το εικονίδιο του su στην επιφάνεια εργασίας. Θέλει φλασαρισμα μέσω twrp? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άντε να δούμε.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@baiosss Και με τη free Έχει μαζικό forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…e1629a97a2237ee07ca8623fa” Οπότε κομπλε!Το άλλαξε από τότε που το πληρωναμε? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Το Titanium δεν συμβαδίζει με το ροοτ της Miui , όσο έχουμε Supersu είναι ΟΚ .. Αν μπει όμως το ροοτ της Miui δεν θα δουλεύει σωστά .. @LeonTsi Χαχα χαχα , ρε αφήστε τα προβλήματα σας και ψαξτε για pokemon ... lol” Το root της miui όμως δεν υπάρχει εδώ και πολλές εκδόσεις πίσω, οπότε μπορει να κάνει τη δουλειά του με το titanium. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “@Thracia Mi5. Μέσα από miui εννοείς Mi Cloud; SD card δεν έχω... Αυτό που περιγραφεις κρατάει και τα δεδομένα; @baiosss Για να το δοκιμασω κι αυτό Thank you! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Απλά το titanium χρειάζεται την pro έκδοση που πληρωνεις για να κάνεις μαζικό backup. Mε την free έκδοση τις κάνεις μία μία. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “@gkalen από την πρόσφατη εμπειρία μου παίρνοντας Mi Cloud backup, επανήλθαν όλα κανονικοτατα. Φυσικά χωρίς δεδομένα. Αυτό που πρέπει να ξαναστήσει κάποιος είναι λογαριασμούς στις εφαρμογές κι όπως είπα και πιο πριν δε θα υπάρχουν δεδομένα στις εφαρμογές (πάνε όλα τα pokemon...!) Γι αυτό ρώτησα για πιθανή λύση backup... Το helium που δοκίμασα δε μου δούλεψε... Δε συγχρονιζε καν ή εφαρμογή Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Titanium backup για εφαρμογές με τα …
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.7.21] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΓια mi4s έχουμε τιποτα :p Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk