Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 749.

• Καθυστέρησε λίγο απόψε ή νέα έκδοση? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “γίνεται να κανω επαναφορά εφαρμογών απο το titanium backup μετά απο κάθε φλασαρισμα ρομ; καθε φορά κανω καθαρή εγκατάσταση και τώρα κράτησα backup τις εφαρμογες,δεν χρησιμοποιο το mi cloud το απενεργοποιησα εδω και μια βδομάδα γιατί με χρεωνε στα sms .” Σε μένα μία χαρά δουλεύει το titanium, απλά χρειάζεται το χρόνο του. Δέκα λεπτάκια περίπου για επαναφορά. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όταν λες κοκκινίζει εννοεις υπογραμμίζει? Ναι ή διορθωση το κάνει αυτό λογικά. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από djtutis: “Παίδες, πώς μπορώ να ξεφορτωθώ το google keyboard; Παλιά το έκανα freeze μέσα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά πλέον δεν μου δίνει την δυνατότητα... Έχει καταντήσει ανυπόφορο το θέμα με τις κόκκινες παύλες κάτω απ'όλες τις ελληνικές λέξεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Κανείς; Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Βάλε άλλο πληκτρολόγιο ή δούλεψε με το swiftkey ως προεπιλεγμένο. Τόσο δυσκολο ειναι? Αν θες να το απεγκαταστησεις είναι άλλη ι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “προσπαθώ να βάλω την τελευταία gtv στο mi4s και όλη την ώρα κολλάει στο mi logo έχει κάποιο θέμα η ρομ” Δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cal: “Παιδια ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι bug εχω αποθηκεύσει τον αριθμό του αδερφού μου χωρις το +30 μπροστα οταν του εστειλα ενα sms μου εγραφε το ονομα του οταν μου απαντησε αυτος το νούμερο του ειχε το +30 μπροστά και δεν εμφανιζε το ονομα του αλλα ολο το νούμερο. Αυτο λυνεται με καποιο τροπο για να μην ψαχνω καθε φορα ποιος μου εστειλε? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θέλει το +30 σε ολες τις επαφές σου. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Όχι. Και από ότι βλεπω δύο φορές που προσπάθησα να το αποθηκευσω στην sd έκλεισε ή συσκευή. Δεν πειράζει θα περιμένω την επόμενη τώρα. Άλλωστε δε θα προλαβαινα να την δοκίμασω για δύο μέρες. Ελπίζω ή επόμενη να μην έχει το ίδιο θέμα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@baiosss μπορείς απλά αν κρατούσες πριν που σου κολούσε στο logo δεν είχε νόημα καθώς και να το επανέφερες πάλι στο logo θα σου κολλούσε.” Όχι δεν το έγραψα σωστά μάλλον. Εχω κρατήσει backup αλλά αν διαγραψω τον φάκελο θα χαθεί και αυτό. Οποτε αν δεν εγκατασταθεί στην τελευταία και δεν έχω backup την εβαψα γιατί λειπω και δεν έχω pc. Εκτός αν καταφέρω και αποθηκευσω το backup στην sd card! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@baiosss δεν έχει νόημα να πάρεις backup τώρα εφόσον δεν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο. Θα στο επαναφέρει σε αυτή την κατάσταση. Κράτα αυτό που είχες κάνεις πριν φλασαρεις τη ρομ.” Δεν πρόλαβα και εσβησα τον φάκελο twrp. Είμαι στην 6.7.7 ούτως ή άλλως και όλα δουλεύουν καλά. Τώρα δε μπορώ να ξανά κρατήσω nandroid backup? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι. Αν έχεις πάρει Backup τότε καλύτερα να αντιγράψεις τον φάκελο TWRP στο PC σου πριν τον διαγράψεις.” Εκτός αν ξαναπαρω ένα πριν ξεκινήσω τη διαδικασία φλασαρισματος μετά τη διαγραφή του φακέλου. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και θα χαθεί και το nandroid backup που είχα με το σβήσιμο? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Το unmout /system failed το αγνοούμε εντελώς καθώς είναι άνευ σημασίας :D” Οπότε γιατί δεν bootαρει στην νέα rom και μένει για πάντα στο mi logo? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ υπάρχει κατι λάθος? 24d1374d27216d64f90b78dae7f4aaca.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παιδιά τι γίνεται και δεν περνάει σε mi4s? Στο twrp προς το τέλος της εγκατάστασης, βλέπω κάτι στο unmount που κάνει failed. Ευτυχώς κρατησα backup την προηγούμενη αλλιώς δε θα είχα κινητό στις διακοπές. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για το mi4s έχουμε κάποιο νέο? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Πέρασε κάνεις την τελευταία dev ή έχει ακόμα πρόβλημα? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δε βλεπω να αλλαξε κατι και με την fixed rom για mi4s. Τα ιδια παλι με το mi logo και αναμονη εδω και δεκαπεντε λεπτα!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Ανανεώθηκαν οι GTV-6.7.14 ROM για τα Mi-Note PRO (Leo) / Mi-4C (Libra) / Mi-4S (Aqua). Διορθώθηκε το πρόβλημα με τα κατεστραμμένα αρχεία του Androidfile Host, και ανανεώθηκαν με νέο Recompile (Fix) από το Xiaomi.eu Τους συνδέσμους για την λήψη θα τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. ” Ευχαριστουμε πολύ!!! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από baiosss: “ ” ” Γιατι θα πρεπει να μπλεξω με wipe data και στησιματα απο την αρχη.

• Σε mi4s δε μπορω να την περασω. Παραμενει για αρκετη ωρα στο mi και ως εκει. Οποτε μαλλον ειναι προβληματικη.