Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 749.

• Παράθεση από user_1024: “Μια ερώτηση γιατί δεν κατάλαβα όταν λέμε ότι με Factory reset θα χαθούν όλα. Δηλαδή από τον φάκελο DCIM που έχω θα χαθούν οι φωτογραφίες; Στον φάκελο E-books που έχω θα χαθούν τα e-books; Στον φάκελο Download θα χαθούν όλα; Ότι θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές το καταλαβαίνω. Λίγο μια διευκρίνηση γιατί κάποιοι διστάζουμε για αυτό τον λόγο. ” Φωτογραφιες και ebooks θα χαθουν αν κανεις wipe την internal storage. Το Wipe data θα σου διαγραψει εφαρμογες και ρυθμι…

• Σε mi4s δουλεύει αψογα και δεν έχω το παραμικρό δύο μέρες τώρα. Απο μπαταρία δεν έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ακόμα, αλλά νομίζω ότι πάει καλά! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dtsilog: “@baiosss μάλλον λείπει απ` όλες τις συσκευές. Έβαλα ένα που μοιάζει με αυτό που είχε: play.google.com/store/apps/det…=com.android2.calculator3. ” Στην official κινεζικη που εβαλα εχθες δουλεψα την αριθμομηχανη η οποια ομως ειχε εξτρα και converter, κατι που μας δινει τη δυνατοτητα να μη χρειαζομαστε επιπλεον εφαρμογη για currencies, υψος, αποστασεις κλπ. Εδω γιατι λειεπει, υπαρχει καποιο θεμα με την εφαρμογη?

• Σε Mi4s λειπει η εφαρμογη της αριθμομηχανης! Τι κανουμε τωρα?

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Ωραια ευχαριστω! Τωρα κατι καταφερα και προσπαθω να επαναφερω εφαρμογες απο titanium. EDIT: Τωρα μολις θυμηθηκα γιατι δεν μου αρεσουν οι official roms. Τα εικονιδια των εφαρμογων με το τετραγωνο φοντο απο πισω μου την βαρανε ασχημα!

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Πήγαινε στα settings του playstore και πατά πάνω στο build version να σου κατεβάσει την τελευταία έκδοση. Sent from my MI 4S using Tapatalk ” Το ξερω αυτο αλλα δεν κανει κατι.

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Πρωτον ειναι παλια εκδοση και δεν την αναβαθμιζει και δευτερον δε μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες που ειχα πριν.

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Γιατι δε μπορω με την official να δουλεψω το play store?

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Οπότε μόνο η miui αναβαθμιστηκε. Αντε να δούμε την εξαρα που την έχουν. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Τι έκδοση Android είναι τελικά? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικα δεν καταφερα τιποτα με κανενα τροπο. Αλλαξα και εβαλα το stock recovery αλλα τζιφος. Προσπαθησα παλι με mi pcsuite σε fastboot να το κανω απο εκει και παλι τα ιδια. Προσπαθησα με κινεζικη fastboot rom μεσω miflash tool και εκει εβγαζε σφαλμα. Υπαρχει αλλος τροπος?

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Απλά αλλάζεις αυτά που σου είπα και ανοίγεις και τους διακόπτες επάνω για να ισχύουν οι αλλαγές και μετά boot. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Κυρίως οι μικροί πυρήνες είναι αυτοί που δουλεύουν περισσότερο και χρειάζονται επίσης. Οπότε ρίχνεις τους μεγάλους και απλά αλλάζεις governor στους μικρούς. Να ξέρεις όμως ότι όταν περνας μια ρομ χρειάζονται μερικές μέρες να στρώσει η μπαταρία, οπότε μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν από δύο τρεις μέρες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από cchros: “Λέω επειδή δε με αφήνει να ανεβάσω τους πυρήνες στο μαξ τους όποτε χρειαστεί, το κατεβάζει στο 1440, τους 2 big.. Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατι που θα μπορουσες να δοκιμασεις ειναι να ριξεις τους big στα 384MHz (maximum και minimum) και στους little απλα να αλλαξεις τον governor σε ondemand. Δε θα χασεις κατι σε επιδοσεις ουτε πιστευω θα παρατηρησεις Lag κλπ. Επισης αν θες μπορεις να μειωσεις και την gpu στα 180MHz αν δεν το εχεις σαν παιχνιδομ…

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Μόνο για κατέβασμα εννοείται, αλλιώς πως θα έχεις καλύτερη αυτονομία? Δε ξέρω αλλά λογικά θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στην ψυξη Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Μιλάτε σοβαρά ότι το βάλατε ψυγείο ???????? =O” Κι όμως. Και για δοκιμή κάποια στιγμή μπορεί να μπει και κατάψυξη. Βέβαια αυτά αν είσαι αριθμολαγνος και θες ψηλά ποσοστά στο antutu. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κάποια αρχεία image αλλά έχουν αλλά ονόματα όπως boot, Bk2, logo... Επισης να υπενθυμισω οτι το mi4s δεν ειχε mi recovery πριν το ξεκλειδωσω η και μετα. Αντιθετως οταν πατουσα τον συνδυασμο πληκτρων για να μπω σε recovery mode εδειχνε μια εικονα με μια συσκευη να συνδεεται με ενα καλωδιο Usb. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “@baiosss πάρτο μέσα απο το zip της rom που έχεις κατεβάσει απο το en.miui.com και φλάσαρε το με την εντολή 'fastboot flash recovery recovery.img' αφου βάλεις την συσκευή σε fastboot mode ” Εκανα αποσυμπιεση της rom που κατεβασα αλλα δε καταλαβαινω ποιο αρχειακι ειναι αυτο του mi recovery.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από baiosss: “Μηπως πρεπει να περασω πρωτα το mi recovery και μετα να την φλασαρω για να πετυχει η διαδικασια? ” Πολύ πιθανόν να πρέπει να περάσεις πρώτα το Mi recovery. Στην συνέχεια κάνε Factory Reset και προσπάθεια μέσα απο τον Updater.. ” Το mi recovery μπορω να το βρω και εδω? Να υποθεσω πως η rom στο Link που εβαλα ειναι η σωστη. Ευχαριστω για τις απαντησεις?

• Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω πως γινεται να περασω απο ελληνικη dev σε official dev. Εχθες προσπαθησα κατεβαζοντας αυτη εδω MIUI ROM for Xiaomi Mi 4S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα ειχε μεινει για πολλη ωρα στο Mi logo οποτε και γυρισα παλι στην ελληνικη. Υστερα προσπαθησα μεσω fastboot και συνδεδεμενος παραλληλα στο mipc suite να την περασω και απο εκει, αλλα παλι τζιφος! Μου εβγαζε μηνυμα οτι δε μπορει να την φλασαρει. Αυτη που παραθετω πανω ειναι η σωστη Official dev και να …