Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 749.
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΦυσικά και μπορείς να παίξεις με τις τιμές. Κυρίως για λίγο καλύτερη μπαταρία χωρίς να χάνεις σε επιδόσεις όμως. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠάντα στο ψυγείο αν θες καλά σκορ! Εγώ μια φορά που δοκίμασα έπιασα 68000. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΜε το kernel audiutor η κάπως έτσι. Ναι το έλυσα εγώ το θέμα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Σύντομα όλοι θα πάμε (σύντομα εννοώ πολύ σύντομα) Απλά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ποιοι θα προηγηθούν ή αν θα μας δώσουν 2-3 βδομάδες να μάθουμε το miui 8 και μετά να πάμε σε marshmallow Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις... Αλλά επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει γι`αυτό” Ας είναι για καλύτερα και όχι για χειρότερα και ας κάνουν ότι θέλουν. Ας μας πάνε και κατευθείαν στην N αν χρειαστεί. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΟι Κινέζοι είχαν πει πριν καιρό ότι ήταν στα τελευταία επίπεδα της mm. Τώρα τι ποτέ και πως μόνο αυτοί ξέρουν! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΤελικά περνάμε και σε άλλη έκδοση Android η μόνο η miui αναβαθμίζει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη τυχη σε ολυς μας!!!!
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “Μία χαρά είναι αυτή, εγώ τη φοβάμαι μόνο. Θα έχω πάλι θέμα με τα κινέζικα ων που θα βγούμε μπροστά φοβάμαι όμως .. ή όχι..; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κανε αυτο που σου εστειλα παραπανω και δε θα εχεις θεμα με κινεζικα πλεον. Με adb ειναι ο πιο σιγουρος τροπος. Ετσι τελικα το ειχα περασει και γω για να γλιτωσω απο τα κινεζικα.
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕίμαι από υπολογιστή. Χαίρομαι πάντως που προστέθηκε ένας ακόμη κάτοχος αυτής της συσκευής. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “Συσκευές, redmi note 3 henessey , εκεί έχει τον οδηγό πρώτη εγκατάσταση. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπον κανε αυτο και ξεμπερδεψες. Και διαλεξε τον τριτο τροπο εγκαταστασης με adb που αναγραφεται κατω απο την λιστα με τα twrp αρχειακια. TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “r.tapatalk.com/shareLink?url=&…re_fid=66255&share_type=t Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δε μπορω να το δω αυτο το link
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “Όχι, κάναμε τα βήματα της πρώτης εγκατάστασης σε redmi more 3 , υπάρχει οδηγός γι αυτό, εκεί είχε και οδηγό για twrp από adb. Έχεις δει το νήμα..; Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στειλε ενα Link γιατι δεν το βρισκω εδω στους οδηγους.
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “Αυτό που έχει μέσα τώρα είναι αυτό με μία λίστα, χωρίς κουτάκια. Λογικά το πάνω πάνω είναι για το install, αλλά με πιάνει λίγο ο φόβος για τυχόν αστοχία.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις περασει καποιο αλλο twrp flashable.zip στη συσκευη πριν κανεις οτιδηποτε?
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑν δε κάνω λάθος το πάνω αριστερά πλήκτρο του twrp είναι για να κάνεις install η να φλασαρεις αρχεία. Οπότε αν βρεις στο διαδίκτυο κάποιο άλλο twrp προσπάθησε να το φλασαρεις έτσι. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΔεν θυμάμαι τι ακριβώς είχα κάνει και γω γιa να μαι ειλικρινής. Είχα μπλέξει και γω με το κινέζικο twrp. Πιθανόν να είχα κατεβάσει άλλο twrp απ το διαδίκτυο και το πέρασα μέσω του κινέζικου twrp απλά ψάχνοντας τα εικονίδια για να το φλασαρω.
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑυτό που σου έστειλα στο link είναι έκδοση 3.0. Πρέπει αναγκαστικά να το κάνεις εγκατάσταση μέσω twrp. Εκτός αν μπορέσεις να το περάσεις και αυτό μέσω adb. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή! Πώς περνάω το τελευταίο που είχα χρησιμοποιήσει με τον birel-motorsport; Τότε είχε βγει μπροστά μου το ελληνικό, αλλά τώρα τίποτε τέτοιο. Με είχε παραπέμψει στον οδηγό για πρώτη εγκατάσταση στο redmi note 3, εγκατάσταση μέσω adb. ” Για τσεκαρε εδω για την συσκευη μας. Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές..
-
RE:
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από cchros: “Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος εδώ και εδώ και λίγο καιρό κάτοχος ενός mi4s. Με τη βοήθεια του birel-motosport μπόρεσα και πέρασα την GTV 6.5.12 σκεφτόμουν να "παίξω" λίγο περνώντας την τελευταία. Πάνω που πήγα να μπω στο TWRP όμως βρέθηκα μπροστά σε κινέζικα! Τι κάνω λάθος, ποιο το επόμενο βήμα; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορέσετε να δώσετε.” Πρέπει να περάσεις άλλο twrp. Εκτός αν αυτό που έχεις στις ρυθμίσεις του έχει επιλογή για αλλαγή γλώσσας. Στάλθηκε …
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΕρωτηση! Με τις τελευταιες dev εχει γινει καποια παρεμβαση στους πυρηνες της συσκευης μας και δε μπορω να αλλαξω στα default? Για παραδειγμα οι big cores τρεχουν στο μεγιστο με 1440 ενω απο οτι θυμαμαι επρεπε να τρεχουν με 1824. Επισης να πω οτι γυρισα απο cm13 που πιθανοτατα εκει εγινε και η αλλαγη στους πυρηνες σε αυτες τις τιμες. Επειδη με το kernel audiutor η καποια παρεμφερη εφαρμογη δε μπορω να κρατησω μονιμα τις αλλαγες που θελω να κανω (σε default) τι αλλο μπορει να γινει?
-
baiosss - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΜου ηρθε και η θηκουλα απο ebay προχθες. Αψογη και πολυ ομορφη χωρις να παχαινει ιδιαιτερα τη συσκευη. Για οποιον φυσικα ενδιαφερεται για back cover θηκες. IMAK New Jazz Luxury Shell PC Hard Protective Back Cover Case for Xiaomi 4S MI4S | eBay