Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 749.

• Εγω με την 6.5.12 στο antutu βγαζω χαμηλα αποτελεσματα. Πιο χαμηλα και απο την ιδια τη συσκευη στον πινακα των συσκευων.

• Παιδες μπορειτε να μου πειτε πως θα αλλαξω γλωσσα στο twrp γιατι ειναι στα κινεζικα? Εκτος απο το app twrp theme manager που δεν μου αρεσουν τα themes που εχει, ποια εικονιδια μπορω να πατησω ωστε να μπω στο μενου με τις γλωσσες?

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Πρωινό σερφαρισμα σπιτικος με wifi. Φωτεινότητα στο 75%. Το καλύτερο sot που έχω δει μέχρι σήμερα από όλες τις rom που έχω δοκιμάσει. 6.5.12 dev. 207f23ac4b426d577d0e219d75cb507a.jpg 6645bc11e406b613616f38dcf2873da0.jpg Θα περιμένω να δω πως θα συμπεριφερθεί και έξω. Τα google play services γενικώς τρώνε αρκετή μπαταρία. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν εχεις παιξει ομως καθολου με πυρηνες, να ριξεις την ισχυ τους κλπ να υποθεσω.

• Να κανω και μια ερωτηση ακομα η μαλλον δυο. Το mi account το εχω απενεργοποιημενο επειδη εχω την εντυπωση πως τρωει μπαταρια λογω των συγχρονισμων που κανει ισως στο παρασκηνιο. Ισχυει κατι τετοιο η ειναι η ιδεα μου? Δευτερον προς τους κατοχους της συσκευης, τη συσκευη την χρησιμοποιειτε οπως ειναι η εχετε κανει και καποια "πειραγματακια" με εφαρμογες τυπου kernel audiutor για καλυτερη αυτονομια?

• Ευχαριστω! Το καταφερα με την απενεργοποιηση κλειδωματος. Αμεσως μετα μου ζητησε διαγραφη αποτυπωματος. Ετσι διεγαψα τα παλια και φτιαχνω καινουριο στα αγγλικα για δοκιμη. Edit. Τελικά δούλεψε στα αγγλικά και σε γύρισμα στα ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις δεν έχει την ίδια συμπεριφορά. Με αφήνει να το μετονομασω κιόλας.

• Όχι την είχα γυρίσει στα ελληνικά εξαρχής. Τώρα που το γύρισα στα αγγλικά πάλι το ίδιο κάνει και με πετάει έξω. Sent from my MI 4S using Tapatalk

• Όχι με την ελληνική stable έκανα πρώτη φορά τη διαδικασία με το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπαρχει καποιος τροπος σε mi4s να διαγραψουμε το παλιο δαχτυλικο αποτυπωμα? Γιατι διαρκως οποτε μπαινω στις ρυθμισεις και στο δαχτυλικο αποτυπωμα με πεταει εξω στο προηγουμενο μενου των ρυθμισεων.

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Παράθεση από baiosss: “ ” bbb96322d22922e1715d99d4d49ce5ec.jpg Αν και πάλι έχεις πρόβλημα κάτι δεν πήγε καλά με το flashify. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ενταξει. Τελικα τα καταφερα μεσω adb. Ευχαριστω πολυ.

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Πατωντας το vol up και power ταυτοχρονα ωστε να μπω σε twrp, μου δειχνει μια οθονη με την συσκευη οτι πρεπει να συνδεθει με το καλωδιο η κατι τετοιο. Ξεκλειδωσα τον bootloader και μεσω flashify φλασαρα το twrp. Τι κανω λαθος?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Συγγνώμη που ρωτάω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί αλλά αυτός ο οδηγός ξεκλειδώνει και το mi4s η είναι μόνο για redmi note3? Στάλθηκε από το Z30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mparaxir: “ευχαριστουμε μπος να εισαι καλα. πηρε ανασα το ρυζακι,μονο μια παρατηρηση εχετε βαλει για recovery παλια εκδοση την 2.5.0 ενταξει εγω περασα απο πανω την 2.8.0.αλλη ερωτηση μιας που ειχαμε μεινει πολυ πισω εμεις σε ρομ το dolby χρειαζετε καμια ρυθμιση?η το αφηνουμε ετσι οπως ειναι?υπαρχει κανενας οδηγος στο φορουμ για ρυθμιση του dolby? ” Dolby Atmos

• Παράθεση από fotis: “καλησπερα εχει κανενας παρομιο προβλημα με εμενα! εχω stable 7.2.8. και το pc suit δεν βλεπει το κινιτο μου..το pc μου το βλεπει κανονικα.εχω δοκιμασει πολλα αλλα τιποτα (εχω ενεργοποίηση το εντοπισμο σφαλματων usb και εχω κατεβαση παλι το pc suite) ” Ποια εκδοση του mipcsuite εχεις?

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από epkakas: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από epkakas: “Αν ναι αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές (π.χ facebook,viber,twiter), αν επιλέξουμε ελληνική γλώσσα ή μόνο για τα sms; ” το οτι ονομαζεται smsmod... σε προϊδεάζει σε κάτι;; ” Ο τρόπος της απάντησης σου, που αγνοεί επιδεικτικά, ότι υπάρχουν εφαρμογές, όπως ενδεικτικά Viber, what's up και άλλες τόσες, που χρησιμοποιούνται για Short Message Service άρα το mod μπορεί κάλλιστα να αφορά και σε αυτές (δεν το γνωρίζω) με προϊδεάζει σε κ…

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από baiosss: “Μόνο με factory reset, wipe data κλπ. ” @baiosss είχες dev και μεταφέρθηκες σε stable με factory reset; έτσι την πέρασες; ” Γινεται και αλλιως Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το έχεις κάνει έτσι σε Marshmallow απο dev σε stable; άλλαξες rom έτσι;; ή απλα νομίζεις ότι έτσι γινεται;” Ωπ σε αυτό έχεις δίκιο! Δεν παρατήρησα τι συσκευη είχε ο φίλος πιο πάνω οπότε απαντησα βάσει του ότι για να …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από baiosss: “Μόνο με factory reset, wipe data κλπ. ” @baiosss είχες dev και μεταφέρθηκες σε stable με factory reset; έτσι την πέρασες;” Γινεται και αλλιως :p Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sirios6: “παιδια μπορω να παω απο την 6.3.24 κατευθειαν σε stable rom?” Μόνο με factory reset, wipe data κλπ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από SobaBorusu: “Ερώτηση. Πέρασα τη rom κι όλα καλά κι ωραία. Μπαίνω TWRP για να περάσω superuser κι ενώ ανοίγει κανονικά το Interface για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίνεται τίποτε. Δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα. Απλά αν πατήσω το power κλειδώνει η οθόνη δίνοντας την επιλογή να την ξεκλειδώσεις με swipe, κάτι το οποίο επίσης δε γίνεται. Οπότε απλά το κλείνω και το ξανανοίγω. Τι φάση; Καμιά ιδέα; Κάτι που κάνω λάθος;;;;” Πρεπει να περιμένεις κάνα δύο λεπτακια για να ανταποκριθεί. Στάλθηκε από …

• Παράθεση από Gkontos10: “Ακριβώς με αγχώνει και πολύ μάλιστα Με τι backup πέρασες τα προγράμματα? ” Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει τις διαδικασιες και εχεις εγκαταστησει παλι τ…