Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 749.
-
Εγώ θα πρότεινα για καλύτερη αυτονομία απενεργοποίηση του λογαριασμού της xiaomi που κάνει συγχρονισμους στο παρασκήνιο συνεχώς. Αλλωστε γι αυτό έχουμε google λογαριασμους και android! Επίσης και λίγο πείραγμα με τους πυρήνες κάποιων συσκευών με apps τύπου kernel adiutor δεν κανει κακό. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Σε όλους μας φαίνεται Κώστα Επίσης οι κινέζοι καλό θα ήταν να επικεντρωθούν στη Ραμ του κινητού μας και σε λίγο θα γίνουμε ερπετά αν συνεχίσουμε να σερνόμαστε” Χρειάζεται να κανουμε κάποια ενέργεια γι αυτό? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συγκεκριμενη stable ειναι η αντιστοιχη εκδοση της τελευταιας dev η εχει μεινει πιο πισω? Επισης απο αποψη αυτονομιας πως τα παει απ οσους την εχουν?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosef: “Μετά από αναβάθμιση του Mi Note Pro από stable 7.1.5 σε GTV 6.3.3 developer το μόνο που παρατηρώ και δεν μου αρέσει είναι τα κινέζικα σύμβολα στην αναζήτηση:” Κάνε έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναζήτησης από τις εφαρμογές στις ρυθμισεις και μετά κάνε reboot. Λογικά θα γινουν όλα ελληνικά . Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Giannisagal: “αυτο το ATMOS Γ@Μ@ΜΑΕΙ...........ακουω την κληση οταν ειμαι πανω στο μηχανακι και γενικα ωραια παει η νεα ρομ μπραβο σας!!!!!! ” Εγω παντως θα το φοβομουν αυτο λιγακι. Εννοω να ειναι τοσο υψηλα η ενταση των ηχων που τις ακους ακομα και οταν εισαι σε εξωτερικο χωρο με φασαρια και πανω σε μηχανακι. Δεν ξερω πως λειτουργει η εφαρμογη, εαν ανεβασες εσυ τις τιμες της εντασης η τις ανεβαζει απο μονη της αλλα αυτο θα μπορουσε να προκαλεσει προβληματα στο ηχειο της συσκευης κα…
-
Παράθεση από fanatic: “Παιδιά, προσέξτε με το antutu, αυτοί που αναβάθμισαν στην έκδοση 6.0.3 έχουν αισθητά χαμηλότερα σκορ σε σχέση με την έκδοση 6.0.1, που βλέπω ότι έχουν οι φίλοι που έστειλαν screenshots Sent from my MI PAD using Tapatalk ” Στην 6.0.4 αναβαθμιστηκε για την ακριβεια. Εμενα το σκορ ισως ηταν χαμηλοτερο αλλων λογω οτι φοραω την προηγουμενη rom και οχι αυτη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Παιδια οτι και να λενε διαφοροι πιστευω οτι η τελευταια ρομ ειναι η καλυτερη. Σε αυτο μπορει να βοηθησει το TWRP , (Αν σε καποιον δεν αρεσει μπορει να γυρισει πισω εκει που ηταν καλυτερα πολυ ευκολα.) Οσο για το Antutu τα παιδια εδω μου ειπαν διαφορα για αυτο γιατι και εγω ειχα περιεργα αποτελεσματα,και ειχαν πολυ δικιο. Αναλογα ποτε και πως το κανεις μπορει να εχει μεγαλη διαφορα, οποτε για εμενα …ασε το Antutu και κοιτα απλα το κινητο να δουλευει ρολοι όπως το θελει…
-
Χαίρομαι για σας παιδιά μου :p Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι αλλά είμαι με την προηγουμενη Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
f2c98d7e4b88d1f60b556e7d6d799a7f.jpg Σας έχω ολους Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Nelias: “To supersu pro πρέπει να το αγοράσουμε ? Αυτό που εγκατέστησα είναι το free. βλέπε συνημμένο ” Αν θελεις το αγοραζεις για να εχεις καποιες εξτρα δυνατοτητες.
-
Όντως τι γίνεται με το pcsuite, γιατί δεν βλέπει την συσκευή? Μήπως θέλει την κινεζική έκδοση του σε win10? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εσας παιδες αναγνωριζει την συσκευη σας στα win10? Δοκιμασα απεγκατασταση και εγκατασταση του mipcsuite αλλα δεν αλλαξε κατι. Επισης δοκιμασα αλλη usb θυρα και παλι τα ιδια. Ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργοποιημενος.
-
Βασικα αυτο ακριβως ηξερα και εγω παλιοτερα οτι απλα με αυτες τις εφαρμογες το μονο που κανεις ειναι να διαγραφεις τα stats της μπαταριας κα ιτιποτα περισσοτερο. Αλλωστε αυτο γινεται σε καθε φορτιση, δηλαδη να διαγραφει τα παλια stats. Οποτε και εγω δε θα περιμενα να γινει καποιο θαυμα μεσω τετοιων εφαρμογων.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από baiosss: “ ” σβήνεις με Χ το παραθυρο που σου ανοίγει και συνεχιζει τα υπολοιπα κελιαειναι δωρεαν εφαρμογές και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα εχουν διαφημισεις μεσα ” Και στην δευτερη εφαρμογη αν καταλαβα καλα το φορτιζεις πληρως με απενεργοποιημενη τη συσκευη και οταν φτασεις την μπαταρια στο 2-3% τοτε τρεχεις της εφαρμογη?
-
Παράθεση από pechr: “Κατεβασε 2 εφαρμογές απο playstore:1. Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα 2. Advanced Battery Calibrator για να κάνεις βαθμονόμηση με τις οδηγίες που γράφει μέσα (υπόψιν ότι θα χρειαστεί να το αφήσεις το κινητό κανενα 6ωρο απενεργοποιημενο ώστε να φτάσει στο πραγματικό 100% και όχι στην ένδειξη 100%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ). Θα ξεκίνησεις το calibration στο 2-3% και θα σβήσεις το κινητό σου όταν σου βγάλει μηνυμα ότι πρέπει …
-
Όντως και γω επιβεβαιωνω πως ή αυτονομία του mi4c είναι στα καλύτερα της. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Twrp πως αναβαθμιζουμε στην νέα έκδοση? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια τελευταία ερώτηση. Μετά από επανεκκίνηση εκεί που βάζουμε το pin της sim πάνω δεξιά στην οθόνη υπάρχει ένα εικονίδιο για τα wallpapers που επιλέγουμε ποια θέλουμε για να αλλάζουν. Στην επιφάνεια εργασίας όμως μετά δεν υπάρχει αυτό το εικονιδιο. Ετσι πρεπει να είναι? Edit ακυρο τελικά μόνο στην οθόνη κλειδώματος πρέπει να φαίνεται αυτό. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi4c στις επιλογές της κάμερας δεν μπορώ να επιλεξω την αργή κίνηση. Το έχει άλλος το θέμα ή μου διαφεύγει κάτι? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk