Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 749.
-
Παράθεση από Bodai: “Με την GTV 6.2.25 δεν έχεις κανένα προβλήμα!! Αν ρωτούσες αυτό πριν και δεν κατάλαβα καλά εγω. ” Ναι γι αυτην ρωτουσα, ευχαριστω πολυ! Οποτε με ποιες rom ξεκιναει το κλειδωμα, με τις stable?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από baiosss: “Επειδη εχω μπερδευτει λιγακι τον τελευταιο καιρο, με καποια απο αυτες τις developer εκδοσεις κλειδωνει και ο bootloader σε καποια μοντελα η οχι? Παραδειγμα στα mi4c τι γινεται με αυτη την ιστορια? ” Δυστυχώς στο Mi-4c κλειδώνει ο bootloader, οπότε συνιστάται προσοχή στο τι φλασάρεται..” Δηλαδή με την συγκεκριμένη παπαλα ο bootloader? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα! Επειδη εχω μπερδευτει λιγακι τον τελευταιο καιρο, με καποια απο αυτες τις developer εκδοσεις κλειδωνει και ο bootloader σε καποια μοντελα η οχι? Παραδειγμα στα mi4c τι γινεται με αυτη την ιστορια?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgosmc: “Μπορει να μου πει καποιος για πιο λογο οταν γυρισα στηγν 5.12.10 dev μου εβγαζε σφαλμα το playstore και δε με αδηνε να κατεβασω η να ενημερωσω τιποτα? Εστρωσε οταν πηγα στην τελευταια εκδοση παλι..” Προφανώς γιατί στα πισωγυρισματα χρειάζεται και wipe data. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Αν θέλετε ναβλέπετε τέτοιες ειδοποιήσεις, βάλτε αυτό το θέμα-> Zeny Imitasi-小米主题商店 Τώρα δεν έχω ν'ανεβάσω printscreen, αλλά κάνει αυτό που δείχνει στην φωτό πριν.” Το θέμα όμως είναι να μας αρέσει και το θεμα :p Είναι και λίγο το αισθητικό κομμάτι της υποθεσης για τον καθένα ξεχωριστά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “Σ'εμενα δε δουλεύει τελικά .. Θα το ξαναδώ , μάλλον θα το φτιαξω σε mtz για να είναι ανεξαρτητο. Τώρα όπως είναι , πάει στο default θεμα. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραια! Ευχαριστουμε πολυ για την προσπαθεια. Αν το καταφερεις και ως ανεξαρτητο αρχειο που θα δουλευει και με αλλα themes θα ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο.
-
Παράθεση από gkalen: “Ναι μάλλον δουλεύει σε όλες τις Ρομ. DOWNLOAD Notifications στην lockscreen Sendspace.com Mobile File ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Βαλτε στο φάκελο , system/media/theme/default/ , το αρχείο lockscreen που θα κατεβάσετε , δώστε permissions όπως βλέπετε στο SS παρακάτω. Μετα κάντε reboot και κάντε apply στο default theme ή αν έχετε επιλογή κάντε apply στη default lockscreen από την εφαρμογή Θέματα και είστε ΟΚ. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δηλαδη δουλευει μονο με το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Όχι , δουλευει σε όλες τις Ρομ..” Υπάρχει κάποιο modακι ή αρχειακι να το φλασαρουμε? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mixaliscy: “Το λοιπόν παίδες Μετά από ιδέα που μου πέρασε από το μυαλό (το είδα βασικά στο official ότι κάποιος παλιά το είχε κάνει) και το υλοποίησε ο φίλος @gkalen φυσικά, καταφέραμε να βάλουμε τα notifications (αναπάντητες, μηνύματα, viber, fb, κτλ) έξω στην Lockscreen για όποιον το θέλει. Σκοπός να βλέπεις σε 1 δεύτερο όλες τις ειδοποιήσεις που έχεις και εσύ να κρίνεις αν θα ασχοληθείς και ποια επείγει περισσότερο. Δεν μπορώ τώρα να βάλω screenshots επειδή είδα τις ειδοποιήσεις …
-
Παράθεση από Bodai: “Εχει αναφερθεί σποραδικά σαν πρόβλημα σε διάφορες rom και τις περισσότερες φορες λυνόταν με την αναβάθμιση στην επόμενη rom..Δεν χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις Wipe Cache & Wipe Dalvik ” Βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι η μπριζα που χρησιμοποιησα στο μαγαζι ηταν τριφασικη και ισως γι αυτο να αργουσε. Δεν ξερω αν παιζει ρολο γι αυτο λεω ισως. Αυτη την στιγμη παντως το φορτιζω με εναν φορτιστη της blackberry συσκευης μου με το καλωδιακι του mi4c φυσικα και εδω και μια ωρα απ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos572: “Παράθεση από baiosss: “Καλησπερα! Εγω χρησιμοποιω την προτελευταια stable και παρατηρησα σημερα το πρωι πως εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με το ξυπνητηρι. Δηλαδη χτυπαει αλλα δεν υπαρχει η επιλογη swipe up για απενεργοποιηση του, οποτε πρεπει αναγκαστικα να ξεκλειδωσω την συσκευη μιας και χρησιμοποιω Password και αμεσως μετα να το κλεισω. ” Και εγώ την προτελευταια έχω( 7.1.4) Και δουλεύει κανονικά το ξυπνητηρι - swipe up για απενεργοποιηση και κυκλάκι στο κέντρο για…
-
Εχθες πέρασα την τελευταία stable. Εκτός από το προβληματακι με το ξυπνητήρι υπάρχει πρόβλημα και με την φόρτιση σε mi4c. Εχθες το έβαλα στο pc να φορτισει στις 11 το βράδυ και στις 6 το πρωί είχε φτασει μόνο στο 55% από 34% που είχα. Ξέρω ότι ή φόρτιση από pc είναι πιο αργή αλλά την ίδια συμπεριφορά είδα σήμερα που το φορτισα στην δουλειά σε πρίζα κανονικά. Από 52% σε δύο και παραπάνω ώρες έφτασε μέχρι 70%. Είναι γνωστό αυτό το θέμα με τις stable ή μόνο εγώ το έχω? Με τις dev φορτίζεται κανονικ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgosmc: “παιδια αν περάσω stable δε θα χρειαστεί να ξανά περάσω ποτέ απ το site ή από οπουδήποτε άλλου μετά? Δηλαδή μετά την εγκατάσταση της stable με το γνωστό τρόπο μετά θα μπορώ να κάνω τα update όλα αυτόματα απ το μενου? Ή δε τη γλυτωνω αυτή τη διαδικασία?” Αν εννοεις ota δεν νομιζω. Θα πρέπει κάθε φορά να την κατεβάσεις από το site και να την περνάς στη συσκευή σου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια θεωρειται η καλυτερη μεχρι στιγμης stable για Mi4c? H 7.0.15 η οι πιο προσφατες?
-
Καλησπερα! Εγω χρησιμοποιω την προτελευταια stable και παρατηρησα σημερα το πρωι πως εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με το ξυπνητηρι. Δηλαδη χτυπαει αλλα δεν υπαρχει η επιλογη swipe up για απενεργοποιηση του, οποτε πρεπει αναγκαστικα να ξεκλειδωσω την συσκευη μιας και χρησιμοποιω Password και αμεσως μετα να το κλεισω.
-
Πρωτη μερα στο mi4c ολα δουλευουν ρολοι και δεν εχω το παραμικρο προβλημα, εκτος ισως απο την μπαταρια η οποια οντως φαινεται να την καταπινει ανεξηγητα. Θα περιμενω μερικες μερες να την παρακολουθησω πως θα παει, ισως να ξαναπεραστει η rom μπας και στρωσει.
-
Ομορφα! Την περασα και γω πριν λιγο και ολα κυλησαν ομαλα! Η διαδικασια δεν κρατησε περισσοτερο απο δεκα λεπτα οπως αναφερθηκε απο καποια παιδια πιο πανω και ολα δειχνουν να ειναι το ιδιο smooth με πριν. Μενει να δουμε απο μπαταρια τι κανει μοναχα, αλλιως με κοβω να δοκιμαζω καμια stable.
-
Παράθεση από NasDriver: “τίποτα...κάνεις update κανονικά...ας ήσουν και 10 εκδόσεις πίσω το wipe dalvik και cache απλά βοηθάει να φύγουν τυχών "σκουπίδια" της προηγούμενης ” Ευχαριστω για την απαντηση. Ο βασικοτερος λογος που ρωτησα ειναι επειδη διαβασα πως με την παρουσα rom εγινε ενοποιηση των Partitions και σκεφτηκα να ρωτησω γιατι με αυτη την ενοποιηση για να μην brickαρω την συσκευη μου υπεθεσα πως ισως χρειαζεται να περαστει πρωτα αυτη και μετα η αυριανη.
-
Για οσους εχουμε μεινει στην προηγουμενη (6.1.14) και θελουμε να περασουμε την αυριανη, θα χρειαστει εκτος απο τα wipe dalvik και cashe να κανουμε κατι αλλο η πρεπει να περαστει πρωτα αυτη και στα καπακια η καινουρια?
-
Επειδη ειχα στην κατοχη μου πριν καιρο ενα mi4 θυμαμαι πως υπηρχε η επιλογη στις ρυθμισεις να διαλεγουμε αν θελουμε η cpu να δουλευει σε performance η balance mode. Στα xiaomi mi4c ομως δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση και ανακαλυψα πριν απο λιγο πως αυτο μπορει να γινει δημιουργωντας ουσιαστικα ενα καινουριο δικο μας προφιλ μπαταριας οπου εκει μεσα μας δινεται αυτη η επιλογη του Performance και balance mode. Εχει δοκιμασει κανεις να το δουλεψει σε balance mode να μας πει αν υπαρχουν διαφορες κυριως σ…