Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 749.
-
Συγγνωμη δεν θα επαναληφθει!
-
Παράθεση από Giannisagal: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από alfaromeomito2010: “Η Μπαταρια αδειάζει πολύ γρήγορα στην 6.1.14. ” Δες στο τέλος τι θα γράψω.... Παράθεση από kinezos69: “Ελπίζω να βελτιωθεί η διαχείριση της μπαταρίας με την καινούργια rom, διότι η 6.1.14 την ρουφάει σαν την Λίντα Λάβλεϊς. ” Χαχαχαχαχα.... Δες στο τέλος τι θα γράψω και εσύ.... Παράθεση από Giannisagal: “εγω κανω μια παρατηρηση σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας........ειχα θεμα με την νεα ρομ ναι αλλα εκανα ξα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas76: “Καλησπερα σε καινούργιο redmi 2 pro πως περναω την δικη νας dev. Τώρα έχει stable” Για αρχή κάνε ένα factory reset wipe data και μετά κατεβάζεις από το πρωτο post του thread το αρχείο που είναι για την συσκευή σου. Μετά το περνάς μέσα στην συσκευή το zip αρχείο και από την εφαρμογή update κανείς την αναβάθμιση επιλέγοντας πακέτο αναβάθμισης. Δεν ξέρω μόνο αν χρειάζεται να αλλαξεις και το recovery για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτά θα στο πουν οι ειδικοί εδώ. Στάλθηκε από τ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από baiosss: “Όχι factory reset λοιπόν. ” Αν και δεν ξέρω γιατι θέλεις να κάνεις downgrade οχι Factory Reset ” Ειχα δει οτι η αυτονομια της συσκευης ηταν καλυτερη με την προηγουμενη. Ενω στη χρηση της μπαταριας και στα στατιστικα η στο better battery stats δε βλεπω κατι να τρεχει η μπαταρια πεφτει με ευκολια. Στην προηγουμενη τα πραγματα ηταν λιγο εως πολυ καλυτερα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από baiosss: “Σε περίπτωση που θελησω να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση χρειάζεται και wipe data? ” Οπωσδήποτε Wipe Cache & Dalvik Cache” Όχι factory reset λοιπόν. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε περίπτωση που θελησω να γυρίσω σε προηγούμενη έκδοση χρειάζεται και wipe data? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς θέλει δουλειά ακόμα ή Ρομ. Βασισμένη στην 7,1 είναι αυτή? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως υπάρχει θεματακι με το youtube. Επίσης έχω την εντύπωση πως ρουφάει λιγάκι την μπαταρία αν και είναι ή πρώτη φόρτιση που έκανα με αυτή την Ρομ. Θα το παρακολουθησω και τις επόμενες μερες. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντε τωρα που ελυσα το θεμα με την μπαταρια μου, εχω ορεξεις για φλασαρισματα! Ευχαριστουμε πολυ παιδες!
-
Βασικά εμένα μετά από πλήρης φόρτιση προχθες, όταν έκανα επανεκκίνηση από 100% πήγε στα 97%. Άρα αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό της μπαταρίας που βλέπουμε πολλές φορές δεν είναι σωστό ή έγκυρο. Αυτό το είχα παρατηρήσει θυμάμαι και σε άλλες android συσκευές όπου έχανε ένα 3% έτσι απότομα με το παραμικρό πείραγμα ενώ έδειχνε 100% στην αρχή. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από baiosss: “Εγώ τελικά εκλεισα από τις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi την σάρωση και είδα το φως το αληθινό. Όπως έδειξαν και στα screenshot πιο πάνω το wifi πιθανότατα έκανε την κατανάλωση. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η σάρωση είναι κλειστή αλλά είδα ότι το wifi ειναι ενεργό πάντα και στον ύπνο. εκεί το άλλαξα περιμένω εξελίξεις ” Οχι το wifi επελεξα να το κρατησω ενεργο ακομα και στον υπνο. Την σαρωση ομως την εκανα uncheck και ειδα …
-
Εγώ τελικά εκλεισα από τις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi την σάρωση και είδα το φως το αληθινό. Όπως έδειξαν και στα screenshot πιο πάνω το wifi πιθανότατα έκανε την κατανάλωση. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είπα εχθες να δοκιμασω το better battery stats μήπως δείξει κάτι για το θέμα της μπαταρίας μου που δεν βλέπω από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Σε γενικές γραμμές όλα δείχνουν καλά αλλά το wifi που μου λέει πως δουλεύει στο 100% με παραξένεψε! 72be1982e74f806d5ee93acbadd653eb.jpg99b9ff5306217fe118c458da4b761024.jpg5bfb1db6c0a882312ff3200d7213ee8b.jpg Για όσους έχουν δουλέψει την εφαρμογή αυτή τι πιστευτε? Είναι φυσιολογικά τα στατιστικά? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Nikos572: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από baiosss: “Μετά από wipe data και τα συναφή και πλήρης φόρτιση έχω αυτά τα στατιστικά. Το wifi δεν ξέρω γιατί πάει τόσο πολυ. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου και είναι ελαττωματικη? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφού έκανες wipe data, δώστου λίγο χρόνο να δουλέψει και να ξαναφτιάξει σωστά τα στατιστικά. Καλό θα ήταν να περιμένεις μέχρι να του ξανακάνεις μια πλήρη φόρτιση από το 20% π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από baiosss: “ Οπότε μάλλον ή συσκευή μου είναι προβληματική και θα την στείλω. 4 και 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ παρά μόνο αν το φτάσω στο 3% μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μήπως είναι απλά θέμα με την ρομ ? 3 μήνες τώρα δεν έχω διαβάσει για προβλήματα με Mi-4C” Δεν νομίζω να φταίει ή rom. Δεν έχουν αναφέρει αλλοι θέματα με την αυτονομία σε τέτοιο βαθμό. Συγγνώμη που κουραζω με το θέμα της μπαταρίας μου σε όλα τα νήματα αλλά όπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από baiosss: “Επίσης στις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi υπάρχει επιλογή να είναι ενεργό πάντα ή όταν είναι συνδεδεμένο. Εσείς σε ποια επιλογή το βαζετε γενικά? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάντα ενεργό το έχω + αυτόματη σύνδεση στα ασύρματα δίκτυα που χρησιμοποιώ τακτικά” Παράθεση από HeavenScent: “Πάντα ενεργό, και ενεργοποιημένη η επιλογή Βελτιστοποίηση Wi-Fi.” Παράθεση από roseman1986: “Πάντα ενεργό + Σάρωση πάντα + Βελτιστοποίηση Wi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από roseman1986: “Κάνε του καμία επανεκκίνηση, μήπως έχει κολλήσει κάτι. Το είχα πάθει με το gps. Αυτά είναι τα δικά μου στατιστικά μπαταρίας.” Επίσης στις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi υπάρχει επιλογή να είναι ενεργό πάντα ή όταν είναι συνδεδεμένο. Εσείς σε ποια επιλογή το βαζετε γενικά? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από wipe data και τα συναφή και πλήρης φόρτιση έχω αυτά τα στατιστικά. Το wifi δεν ξέρω γιατί πάει τόσο πολυ. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου και είναι ελαττωματικη? dfceb9e7f985be290e736c7412a85718.jpgf93df0a18e11f63497631435b92f3d60.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλη χρονια και υγεια σε ολους! Ευχαριστω πολυ για τις θαυμασιες rom! Εκει λοιπον που ελεγα οτι βρηκα την αιτια για την μεγαλη πτωση της αυτονομιας και πιο συγκεκριμενα το viber το οποιο δουλευε ανεξηγητα χωρις καν να το εχω ανοιξει, κοιταω σημερα και βλεπω τα google services να πιανουν ενα 20% στην χρηση μπαταριας. Νομιζα πως ειχε βελτιωθει η κατασταση με τα google services επειδη θυμαμαι πως ηταν ανεκαθεν ενα "αγκαθι" για την αυτονομια των android συσκευων αλλα οπως φαινεται το προβλημα παραμε…
-
Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει αν και δεν ξέρω αν θεωρείται bug, είναι ότι όταν ακούω μουσική και ταυτόχρονα πατήσω το πλήκτρο που κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογες, τις κλείνει όλες αλλά η εφαρμογη της μουσικής παρόλο που δείχνει να κλείνει συνεχίζει την αναπαραγωγή μουσικής. Παλιότερα θυμάμαι ότι σταματούσε. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk