Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 374.
-
Γιατί ενώ κάνω απεγκατάσταση τη εφαρμογή mikey εμφανίζεται Μετά σε κάθε επανεκκίνηση;
-
Η ρομ του hongmi κάνει για to jiayu g3t που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά;
-
Το πρώτο από αυτά που έγραψες
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από bandit650: “Μπορεί κάποιος να μου πει στη καινούργια εφαρμογή μειλ πως μπορώ να διαγράψω μέιλ χωρίς να το ανοίξω; Η και περισσότερα ομαδικά” ανοίγεις το mail βλέπεις τα μηνύματα , δεν πατάς το μήνυμα για να το δεις αλλά πατάς παρατεταμένα στο μήνυμα και επιλέγεις (χαμηλά) , διαγραφή ομαδικά : όταν παρατεταμένα πατήσεις σε ένα email που έλαβες , μπορείς να τσεκάρεις πολλά για σβήσιμο αν ρώτησες αυτό ” ναι αυτο ηθελα. ευχαριστω
-
Μπορεί κάποιος να μου πει στη καινούργια εφαρμογή μειλ πως μπορώ να διαγράψω μέιλ χωρίς να το ανοίξω; Η και περισσότερα ομαδικά
-
παλι χαθηκε το ρεκοβερυ οπως και στη προηγουμενη ανανεωση. βγαινει αυτο με το ξαπλωμενο ανθρωπακι. γιατι γινετε αυτο; δε μπορει να εχουμε τη twrp?
-
περασα και εγω τη 19 . ολα καλα. ερωτηση προς τον admin. χωρις να ειναι δεσμευτικο, ποτε περιπου υπολογιζεις να εχουμε (και αν) για το hongmi v6 ;
-
Παράθεση από SomniusX: “axaxaxa όχι ρε.. απλά δεν τους είναι καθόλου εύκολο, για μένα προτιμώ την αποθήκη στην Ιταλία του xiaomishop που το πολύ σε 48 ώρες ότι πάρω είναι σπίτι μου παρά ότι προσπαθούν στο merimobiles.. κουράζονται με τους Έλληνες πάρα πολύ.. :-/” το ιταλικο ομως για παραδειγμα εχει το μι3 το 16αρι 70 ευρω ακριβοτερα συν τα μεταφορικα παει παραπανω. με τη διαφορα παιρνεις και ενα hongmi δωρο
-
Παράθεση από tora33: “να κοιτάξεις και την τιμή σε σχέση με της Κίνας , (αν την φέρει , που δεν νομίζω) , θα έχει + δασμούς ... ... Europe Warehouse - MeriMobiles.com edit περισσότερα , στο φόρουμ μας , νέα ανάρτηση Merimobiles' Europe Warehouse Now Open! Post your vote for your requested item on Facebook! ” αληθεια καποια στιγμη διαφημηζαν αποθηκη στη ελλαδα. ναυαγησε μολις καταλαβαν με τι κρατος εχουν να κανουν;
-
Παράθεση από harvad: “Παράθεση από bandit650: “εχω το λινκ με ολα αυτα που ζητας αλλα ειναι απο αλλο φορουμ και δε ξερω αν επιτρεπετε να το βαλω εδω. το θεμα ειναι οτι εχουν καταφερει επιτυχως to hongmi να το πανε στα 2.77 τον εσωτερικο χωρο παιρνοντας απο το αλλο αχρησιμοποιητο αποθηκευτικο χωρο. το θεμα ειναι αν καθε φορα θα πρεπει να κανουμε τη ιδια δουλεια. η θα πρεπει να μεινουμε σε μια ρομ και τελος οι αναβαθμισεις.” Το βρήκα σε ευχαριστώ αλλά διάβασα εκτός από καλά λόγια και κάτι μπρικαρί…
-
το merimobiles ανοιξε αποθηκη στη ευρωπη. εχω ηδη ζητησει αν θα φερουν τη τηλεοραση στο καταστημα. αν τη φερουν τη χτηπησα !!!!!
-
Παράθεση από harvad: “Παράθεση από bandit650: “σκευτομουν για επεκταση του εσωτερικου χωρου με το μετεος αλλα δε ξερω αν πρεπει να το κανω καθε φορα που ερχετε καινουργια αναβαθμιση της ρομ.” Εγώ χρησιμοποιώ το link2sd plus και είδα πως κάποιος φίλος πρότεινε και το all-in app2sd πάντως είναι ένα θέμα με την μεταφορά των εφαρμογών στην sd κάρτα.Επίσης πιστεύω και αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος ότι αν δεν κάνεις wipe, η νέα rom θα πέσει πάνω στην άλλη δεν θα γίνει καθαρή εγκατάσταση και θα…
-
Παράθεση από harvad: “ Link2SD (play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD&hl=el) αφού κάνεις partition την sd κάρτα.” σκευτομουν για επεκταση του εσωτερικου χωρου με το μετεος αλλα δε ξερω αν πρεπει να το κανω καθε φορα που ερχετε καινουργια αναβαθμιση της ρομ.
-
Έχει κάποιος καμία λύση για το εσωτερικο αποθηκευτικό χώρο; στο κινητό δε Έχω ούτε τραγούδια ούτε ταινίες παρά ελάχιστες εφαρμογές σε σχέση με άλλους. Και το αποτέλεσμα είναι Αυτό που φαίνεται Στη φωτογραφία
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις το ίδιο πρόβλημα και με άλλα WiFi. Aυτό στο λέω γιατί και εγώ είχα πολλά προβλήματα με το MiBox TV2 που παρέλαβα. Συγκεκριμένα ενώ έκανε κανονικό connection δεν μπορούσε να πάρει με τίποτα DNS. Kαι δικά μου DNS που του έβαζα μου έκανε τα ίδια σα να τα αγνούσε. Το πρόβλημα λύθηκε μόνο όταν έβαλα άλλο Firmware στο Router μου. :D” τελικα ειχες δικιο. εστρωσε με επανεκινηση του ρουτερ. το θεμα ειναι οτι η συνδεση ειναι καινουργια , ενος μηνος. το ρου…
-
τελικα το θεμα μου με το wifi δε λυθηκε. οποτε θελει συνδεετε οποτε θελει αποσυνδεετε. δε εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις ακομη γιατι δε θελω να χασω δεδομενα αλλα δε βλεπω να το γλυτωνω. το ερωτημα ειναι τι γινετε αν ακομη και με αυτο δε στρωσει.......
-
Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες το WiFi πήρε μπροστά. Μπήκε και η 18. Όλα Καλά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πήγαινε Ρυθμίσεις => WiFi Βρες το όνομα του WiFi σου Πάτα το βελάκι ">" Επέλεξε κάτω την Διαγραφή Δικτύου Μετά επέλεξε να ξανακάνεις σύνδεση και συμπλήρωσε τον κωδικό που θα σου ζητήσει...” το εχω κανει ηδη πανω απο 5 φορες δυστυχως χωρις αποτελεσμα
-
to router δε εχει προβλημα. δινει σε 2 λαπτοπ μια χαρα. τωρα ομως που το σκεφτομαι το πρωι και ενω ημουν χιλιομετρα απο το σπιτι καποια στιγμη ειδα οτι το τηλ φαινοταν σα να εχει wifi και μαλιστα με φουλ σημα στο οικιακο δυκτυο. κατι που ειναι αδυνατο. προφανως ειχε κολλησει και εγω απλα το εκλεισα. δε το ανοιξα ξανα για τεστ και φλασαρα τη ρομ. μετα που ανοιξε ξανα εχω αυτο το προβλημα. με βλεπω για εργοστασιακες ρυθμισεις....... εκτος αν γινεται να κανω επανεκινηση το προγραμμα του wifi. η κατ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cy67: “Παρακαλώ τον admin να το δει. Ναι εχω red rise. ευχαριστω” Fixed :thumbsup:” admin μηπως καποια ιδεα για το προβλημα που εχω με το wifi;;;