Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 374.
-
Παράθεση από spirosmeg: “ Παράθεση από mula: “Θελει φορμάτ data αλλα δε ξερω τι παιζει με το twrp. Λογικά το άλλαξες ώστε να πάς από 7 σε 8. Τώρα για το αντίθετο ασ βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. ” Να ενημερώσω ότι έχω πλέον κάνει Downgrade είδη σε Android 7.1 με factory reset και format data μέσα απο το Twrp_3.2.1-3και δόξα το Θεο όλα πήγαν καλά βλέπω την άσπρη μέρα... ” επειδη με το που το πηρα το ξεκλειδωσα και εβαλα τη τελευταια global dev δε το δουλεψα καθολου με 7 . τι πλεονεκτηματα εχει σ…
-
Μι Μιχ 2 ή Mi Note 2
Μήνυμασιγουρα mi mix 2 και αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα πηγενε στο mix 2s!!
-
Παράθεση από mula: “Παράθεση από chief: “Κάτοχος κι εγώ του ''τέρατος'' από χτες και όπως καταλαβαίνεται η μετάβαση από το hennessy στο chiron ήταν ένα σοκ Φοράει globla stable 9.1.2.0 (NDEMIEI). Το σύνδεσα για να ξεκλειδώσω bootloader και πήρα κλασσικά τις 72 ώρες. Επίσης μου έχει βγάλει update στην 9.5.6.0. Να περιμένω να ξεκλειδώσω πρώτα ή να κάνω το update τώρα? Ξεκλειδώνει ο bootloader με την 9.5.6.0? ” Πάτα να το ξεκλειδώσεις και ύστερα βάλε και το update. Και όοταν ξεκλειδώσει αν θες περν…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από bandit650: “κατέβασα τη εφαρμογή mi remote από το πλέι στορ αλλά όταν άνοιξα τη εφαρμογή λέει ότι το τηλέφωνο μου δε έχει τέτοια δυνατότητα..... ” To mi remote για να δουλέψει θαρρώ θέλει θύρα υπερύθρων. Εάν είσαι νέος μπορεί να μην την ξέρεις καν γιατί μιλάμε για παλαιολιθική εποχή.Το Mix2 δεν διαθέτει τέτοια θύρα. ” o φιλος @tsarlam πιο πανω ειπε οτι το mi mix 2 εχει θυρα γιαυτο υπαρχει και η τρυπα στο πανω μερος της συσκευης. δε ειναι και τοσο παλαιολιθικ…
-
jiayu S3 Βασικά χαρακτηριστικά: - Dimensions: 75.5 x 152 x 8.9 mm - Weight: 189 g - SoC: MediaTek MT6752 - CPU: ARM Cortex-A53, 1700 MHz, Cores: 8 - GPU: ARM Mali-760 MP2, 700 MHz, Cores: 2 - RAM: 3 GB, 800 MHz - Storage: 16 GB - Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC - Display: 5.5 in, IPS, 1080 x 1920 pixels, 24 bit - Battery: 3000 mAh, Li-Ion - OS: Android 4.4.2 KitKat - Camera: 4160 x 3120 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 fps - SIM card: Micro-SIM - Wi-Fi: b, g, n, ac, Wi-Fi Hotspot, Wi-F…
-
κατεβασα το mi unlock. συνδεθηκα ολα καλα χωρις αναμονη. κλεινω το τηλεφωνο παταω power volum- και μπαινει στο λαγουδακι και γραφει fastboot. συνδεω το τηλεφωνο αλλα δε πρασινιζει το κουμπακι για να κανει unlock. μαλλον δε βλεπει το τηλεφωνο. και αυτο το λεω γιατι οταν συνδεω το τηλεφωνο ανοιχτο στο πισι πηγαινει στη φορτιση και πρεπει να το γυρισω στη μεταφορα αρχειων για να μπει στο εσωτερικο χωρο του τλεφωνου. και αυτο το κανει καθε φορα που το συνδεω.