Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 374.

• Ναι έτσι μόνο δουλεύει. Με απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής. Ελπίζω να σου αρέσει η εφαρμογή

• Εγώ έχω το 500firepapare εδώ και πολύ καιρό. Πριν αυτό είχα σα επιλογή που είχε έρθει μαζί με τις ρυθμίσεις από την 9 μετά τη αναβάθμιση σε 10. Όταν μπήκε όμως ένα άλλο θέμα και wallpaper δε μπορώ να ορίσω πάλι τη εφαρμογή σα ταπετσαρία

• προσπάθησα να αλλάξω ταπετσαρία μετά την εγκατάσταση της μιουι 10. Προσπαθώντας να επιστρέψω στη προηγούμενη δε μου δίνει την δυνατότητα να βάλω live wallpaper. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω;

• Παράθεση από spirosmeg: “ Παράθεση από mula: “Θελει φορμάτ data αλλα δε ξερω τι παιζει με το twrp. Λογικά το άλλαξες ώστε να πάς από 7 σε 8. Τώρα για το αντίθετο ασ βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος. ” Να ενημερώσω ότι έχω πλέον κάνει Downgrade είδη σε Android 7.1 με factory reset και format data μέσα απο το Twrp_3.2.1-3και δόξα το Θεο όλα πήγαν καλά βλέπω την άσπρη μέρα... ” επειδη με το που το πηρα το ξεκλειδωσα και εβαλα τη τελευταια global dev δε το δουλεψα καθολου με 7 . τι πλεονεκτηματα εχει σ…

• καμια προταση; εχει παρει κανεις type c to mini usb που να ειναι για φορτιση και δεδομενα;; κυριως για otg το θελω.

• Μι Μιχ 2 ή Mi Note 2

bandit650 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

σιγουρα mi mix 2 και αν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα πηγενε στο mix 2s!!

• Παράθεση από petran07: “Ευχαριστώ... Αλλα όπως και να έχει είναι αρκετά ανεβασμένη η τιμή.... Κρίμα.... ” αν σε απασχολει το sar γιατι μιλας πολυ στο τηλεφωνο η πιο σωστη λυση για ολα τα τηλεφωνα ειναι ακουστικα ενσυρματα η ασυρματα.

• η μαμά εφαρμογή του καιρού δε βρίσκω και ενημερώνει για την τρέχουσα τοποθεσία. Υπάρχει λύση για αυτό;

• Παράθεση από mula: “Παράθεση από chief: “Κάτοχος κι εγώ του ''τέρατος'' από χτες και όπως καταλαβαίνεται η μετάβαση από το hennessy στο chiron ήταν ένα σοκ Φοράει globla stable 9.1.2.0 (NDEMIEI). Το σύνδεσα για να ξεκλειδώσω bootloader και πήρα κλασσικά τις 72 ώρες. Επίσης μου έχει βγάλει update στην 9.5.6.0. Να περιμένω να ξεκλειδώσω πρώτα ή να κάνω το update τώρα? Ξεκλειδώνει ο bootloader με την 9.5.6.0? ” Πάτα να το ξεκλειδώσεις και ύστερα βάλε και το update. Και όοταν ξεκλειδώσει αν θες περν…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από bandit650: “κατέβασα τη εφαρμογή mi remote από το πλέι στορ αλλά όταν άνοιξα τη εφαρμογή λέει ότι το τηλέφωνο μου δε έχει τέτοια δυνατότητα..... ” To mi remote για να δουλέψει θαρρώ θέλει θύρα υπερύθρων. Εάν είσαι νέος μπορεί να μην την ξέρεις καν γιατί μιλάμε για παλαιολιθική εποχή.Το Mix2 δεν διαθέτει τέτοια θύρα. ” o φιλος @tsarlam πιο πανω ειπε οτι το mi mix 2 εχει θυρα γιαυτο υπαρχει και η τρυπα στο πανω μερος της συσκευης. δε ειναι και τοσο παλαιολιθικ…

• κατέβασα τη εφαρμογή mi remote από το πλέι στορ αλλά όταν άνοιξα τη εφαρμογή λέει ότι το τηλέφωνο μου δε έχει τέτοια δυνατότητα.....

• Επειδή έρχομαι από νοτε 2 που δεν είχε διπλό ταπ για τη οθόνη αλλά προστασία να μη ανοίγει το τηλέφωνο στη τσέπη, εδώ πως γίνεται να τα έχω και τα 2; αν γίνεται δηλαδή. Και κάτι ακόμη. Στο πάνω μέρος του τηλέφωνου έχει μια τρυπούλα η μαμά θήκη. Για ποιό λόγο είναι;;

• ειναι καινουργιο ακομη και δε εχει στρωσει η μπαταρια , αλλα να εχει φτασει 20% με 4.5 ωρες οθονη μου φαινετε πολυ λιγο. μηπως φταιει η global dev για αυτο;

• jiayu S3 Βασικά χαρακτηριστικά: - Dimensions: 75.5 x 152 x 8.9 mm - Weight: 189 g - SoC: MediaTek MT6752 - CPU: ARM Cortex-A53, 1700 MHz, Cores: 8 - GPU: ARM Mali-760 MP2, 700 MHz, Cores: 2 - RAM: 3 GB, 800 MHz - Storage: 16 GB - Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC - Display: 5.5 in, IPS, 1080 x 1920 pixels, 24 bit - Battery: 3000 mAh, Li-Ion - OS: Android 4.4.2 KitKat - Camera: 4160 x 3120 pixels, 1920 x 1080 pixels, 30 fps - SIM card: Micro-SIM - Wi-Fi: b, g, n, ac, Wi-Fi Hotspot, Wi-F…

• τι εννοείς στην ίδια ανάλυση;; όπως ήρθε εργοστασιακών ρυθμίσεων και τα δύο. Το jiayu δε έχει τη μαμά ρομ αλλά custom 7.1.2 Έτρεξα antutu και έβγαλε 204300

• Λοιπόν δε θα το πιστέψετε. Έκανα δοκιμή με το mi mix2 και ένα jiayu S3 3 χρονών που έχω. Στο άνοιγμα του real racing 3 με ταυτόχρονο πάτημα, το jiayu ανοίγει το παιχνίδι πιο γρήγορα!!!!

• ηθελε να με παιδεψει. οκ το ειδε τελικα και ξεκλειδωσα χωρις αναμονη. τωρα δε υπαρχει ευκολος τροπος να βαλουμε twrp χωρις adb comands?

• κατεβασα το mi unlock. συνδεθηκα ολα καλα χωρις αναμονη. κλεινω το τηλεφωνο παταω power volum- και μπαινει στο λαγουδακι και γραφει fastboot. συνδεω το τηλεφωνο αλλα δε πρασινιζει το κουμπακι για να κανει unlock. μαλλον δε βλεπει το τηλεφωνο. και αυτο το λεω γιατι οταν συνδεω το τηλεφωνο ανοιχτο στο πισι πηγαινει στη φορτιση και πρεπει να το γυρισω στη μεταφορα αρχειων για να μπει στο εσωτερικο χωρο του τλεφωνου. και αυτο το κανει καθε φορα που το συνδεω.

• δε χρειαζετε να κανω αιτηση. ο λογαριασμος μου εχει αδεια για ξεκλειδωμα. αλλωστε δε ειναι το πρωτο xiaomi που παιρνω. απο τη στιγμη που δηλωσα(συνδεσα) το mi mix στο λογαριασμο μου δε ξεκινησαν να μετρανε οι 72 ωρες ασχετως με το οτι δε προχωρησα σε ξεκλειδωμα;;;

• τελικα με ετρωγε το χερι μου και εβαλα τη global dev. αν στησω τωρα το τηλεφωνο και αργοτερα θελησω να το ξεκλειδωσω και να βαλω ρεκοβερυ θα τα χασω ολα και θα πρεπει να τα βαλω ξανα απο τη αρχη;;