Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 374.
-
καλη επιτυχια και καλο μηνα!
-
μπραβο πολυ καλος οδηγος
-
καλη μου τυχη!!!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαμια διευκρινηση. η εκδοση ρομ του ρουτερ που εχω ειναι η 2,19,45. απο εδω MiWiFi – 下载 που κατεβαζουμε τις ρομ (σωστα;) δε υπαρχει πουθενα η εκδοση αυτη. δε θα επρεπε να ειναι εκει διαθεσιμη;;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bandit650: “αλλαξα παροχο ιντερνετ και συνδεσα το xiaomi sto καινουργιο μοντεμ-ρουτερ. δε παιρνει ιντερνετ ομως . τη πρωτη φορα τα εκανε ολλα μονο του . τωρα γιατι δε δουλευει; τι πρεπει να κανω; μια βοηθεια οποιος μπορει.... ” Δες πρώτα το μόντεμ εάν τα έχεις συνδέσει σωστά. Μετά κάνε ένα reset στο xiaomi και πέρνα του τα ίδια που είχες πριν, να μην ξαναστήνεις περιφερειακά ” εκανα επαναφορα και σνδεθηκε μονο του. ειχα βαλει την εφαρμογη 3.1.4. στο κινητο κ…
-
Μήνυμααλλαξα παροχο ιντερνετ και συνδεσα το xiaomi sto καινουργιο μοντεμ-ρουτερ. δε παιρνει ιντερνετ ομως . τη πρωτη φορα τα εκανε ολλα μονο του . τωρα γιατι δε δουλευει; τι πρεπει να κανω; μια βοηθεια οποιος μπορει....
-
ακομη μια ψηφος σα despozach. +2 ακομη ειμαστε 10200 τα διπλασια απο τον δευτερο!!!!!!
-
θεωρω οτι ειναι αδικο να επιτρεπονται να ψηφιζεις καθε μερα. ετσι βγαινουν πλαστα αποτελεσματα. δηλαδη 500 μελη που μπαινουν καθε μερα μπορουν να περασουν 2000 μελη που μπηκαν για μια μονο φορα.
-
ψηφος και απο μενα με το ιδιο nick. + 1 απο τη κορη μου σα martha1997
-
eixa @gkalen rom και εβαλα την xtrv rom 2 φορες. το θεμα μου ειναι οτι οταν βαζω το βραδυ το τηλεφωνο στη φορτιση το πρωι ειναι κλειστο. αυτο συμβαινει ακομη και με φορτιση πανω απο 3 ωρες. τι μπορει να φταιει;
-
Μήνυμακαι οι 2 μπαντες ειναι στο μεγιστο. απλα δε τις εχω ενωμενες σε ενα σημα αλλα ξεχωριστα σε 5γ και 2,4. οπως βλεπω και εσυ χωρια τις εχεις
-
ξερουμε ποτε θα βγει η ρομ για το note 2 ;;
-
Μήνυμαεγω εχω θεμα με την εμβελεια του 5γ. ενα δωματιο διπλα και χανετε. με το 2.4 το πιανω απο απεναντι απο το σπιτι σε σημειο που το μοντεμ του παροχου δε εμφανιζετε καν πως μεγαλωνει η εμβελεια του 5γ;; πως εχετε τις κεραιες; σε μια ευθια η διαφορετικα;