Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 374.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit650: “ εχω συνδεσει ενα σκληρο δισκο στο xiaomi. πως μπορει να δει τα περιεχομενα του η τηλεοραση μου που ειναι και αυτη στο ιδιο δυκτιο;; πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα ; και αν ναι ποιο; ” @maddoctor καποια απαντηση για αυτο; επισης το wifi του ρουτερ δε το εκλεισα . (συνδεομαι στο xiaomi απλα το αφησα ανοιχτο). αν το κλεισω θα εχω καλυτερες ταχυτητες η δε παιζει ρολο;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμααυτο που κατεβασα εχει καταληξη .εχε. καταλαβα οτι κατι δε παει καλα και δε εκανα τιποτα . τη αλλαγη του καναλιου τη εκανα σε 36 κατεβασα το wifi analazier στο πισι. στο xiaomi λεει - 44 εως -46 dbm στο 5γ , στο 2γ -30dmb το παλιο ρουτερ zte -41. δε περιμενα τοσο μικρη διαφορα... δε ξερω αν φταιει το filmware. edit εγινε και η αλλαγη . τωρα εχει τη 2,13,75 dev εχω συνδεσει ενα σκληρο δισκο στο xiaomi. πως μπορει να δει τα περιεχομενα του η τηλεοραση μου που ειναι και αυτη στο ιδιο δυκτιο;; πρεπε…
-
Μήνυμαπως γινετε η αλλαγη καναλιου; γιατι το πισι το ειδε το 5γ αμεσως η ταχυτητα ομως που κατεβαζει ειναι πολυ μικρη
-
Μήνυμασημερα παρελαβα!!! εκανα εγκατασταση ολα οκ. αναβαθμιση μεσω εφαρμογης εγινε και ειναι το νουμερο 2.14.6 σταθερη. αυτη ειναι η τελευταια; πηγα στο σαιτ της πρωτης σελιδας και κατεβηκε ενα αρχειο με ονομα xqpc_client . αυτο πως το περναω στο μοντεμ;; 8α κερδισω κατι περισοτερο σε σχεση με τη εκδοση που εχω τωρα; το note 2 υποστηριζει 5g?
-
γεια σας. αυτο που γραφουν για malware ισχιει η οχι;; Malware In Rom 6.9.22 ? | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
για το οτι κλεινει μονο του το κινητο εχει συμβει και σε αλλον;;
-
γεια σας. μερικες παρατηρησεις μετα τη τελευταια αναβαθμιση. 2-3 φορες ενω το τηλ ηταν στη φορτιση οταν πηγα να το παρω ηταν κλειστο. επισης εχω ειδοποιηση για αναβαθμιση su#. τη κανω η οχι;;
-
περαστηκε η καινουργια ρομ. ολα καλα μεχρι στιγμης . καλη δουλεια
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, gkalen μια διευκρίνιση πες μου, εάν έχω περάσει σε RN2 με factory reset, από την GTV 6.8.26 dev στην GTV Stable 8.0.1.0, για να βάλω τώρα την δική σου Stable από πάνω, πρέπει να κάνω πάλι factory reset ή απλά τα wipe cache & dalvik cache, χωρίς να χρειάζεται να σετάρω από την αρχή το κινητό ;; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” για αυτες τις περιπτωσεις κανεις το εξης απλο. πρωτα εχεις παρει καινουργιο mi backup. κανεις και ενα titanium. factory reset το …
-
Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασε το παρακάτω Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Google και κάνε κατάργηση. Κάνε πάλι εκκαθάριση δεδομένων play store. Μετά επανεκκίνηση άνοιξε play store βάλε κωδικούς. Ελπίζω να δουλέψει, εμένα πολλές φορές έλυσε προβλήματα με διάφορα error του. Play Store. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με το τρόπο αυτό έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ
-
έκανα καθαρισμό δεδομένων και επανεκκίνηση. Το μήνυμα συνεχίζεται.
-
έκανα σήμερα εγκατάσταση τη τελευταία ΡΟΜ. Με factory reset. Tο πρόβλημα είναι ότι το play store δε κάνει ενημερώσεις. Βγαίνει ένας κωδικός σφάλματος. Τι φταίει;
-
@gkalen αποφασισα να δοκιμασω επιτελους τη ρομ σου για το κινητο μου. κανονικα με factory reset . η μπαταρια μου εχει αρχισει να τα παιζει (πηρακαι 2η αλλα δεν....) και θελω να μου προτεινεις μια εκδοση με τη καλυτερη διαχειρηση μπαταριας συμφωνα με τα σχολια των χρηστων. τωρα εχω gtv 6.8.18 dev
-
Μήνυμαειδα στο gearbest oti οτι το εχει σε προσφορα. Original Chinese Version Xiaomi Mi WiFi Router 3-34.27 Online Shopping| GearBest.com αναφερει για κινεζικη εκδοση. υπαρχουν 2 εκδοσεις; το geekbying to exei 10 $ akribotera