Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Καλησπέρα έχω ένα θέμα μολης χτες το πήρα αλλά δεν μπορώ να κάνω ασύρματη μετάδοση από το τηλέφωνο με τίποτα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα κ εγώ κάτοχος του mi box μολης χτες αλλά έκανα το λάθος και έκανα την αναβάθμιση αμέσως μολης το πήρα... Πρώτο πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση από το κηνητο με ήχο δεύτερο πως μπορώ να περάσω τον goggle brawnser?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα κ εγώ παραλάβα το μηχάνημα μέχρι τώρα όλα κομπλέ αυτό που μόνο δεν βρίσκω είναι περιηγητής... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Διάφορες συσκευές της Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τηλεοράσεις Smart TV, Full HD, 4K Ultra HD, με Youtube, με Netflix - Skroutz.gr Ξεκινάνε από 170 ευρώ κάποιες γνωστές μάρκες...η hitachi πχ στα 179 έχει 17 θετικές κρητικές...” Τελικά πήγα σε πιο βατή πρόταση πήρα μια tv απλή United 32 με πολλές κρητικές στο σκρουτσ και ένα mi box και την κάνω Android. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον όχι :(” Αυτό βλέπω κ εγώ κάποια άλλη γνώμη για tv σε δωμάτιο οικονομική 32 με 40 ίντσες?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tasos17: “Παράθεση από echaosad: “Την Miui 12 περιμέναμε αλλά η miui 11 περνει αναβάθμιση ακόμη f98c3a6cd0b6bf4ae29d256d6eb3d4aa.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε εμένα ακόμη να έρθει..... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk” Είναι αναβάθμιση συστήματος του Ιουνίου Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Android stick xaomi

bilis1234 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Γνώμες για αυτό το στικακι?? Xiaomi Mi TV Stick (8GB) - Skroutz.gr Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xaomi tv

Μήνυμα

Κανένας δεν τι έχει αγοράσει αυτήν την τηλεόραση??? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xaomi tv

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα θέλω να πάρω μια τηλεόραση και σκέφτομαι σε Android 32 ίντσες για χρήση netfix yutube κodi is και iptvκαι έχω βάλει στο μάτι την xaomi android λόγω τιμής την έχει κάποιος να μου πει αν αξίζει η αγορά της? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Νομιζω δεν έχει cn το poco. Τεσπά, μόνο κινεζικές έχουν κυκλοφορήσει.” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σωστά :)” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπα... Όχι ακόμα. Μόνο cn από όσο ξέρω τρέχουν και μάλιστα dev...” Αυτή θέλει ξεκλείδωμα όμως κ twpr σωστά?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Pocophone

Μήνυμα

Καλημέρα μήπως έχει βγει η τελευταία miui 12 σε global για το pocophone να την περάσουμε μέσω update? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “σου έχω στείλει εγώ, αυτό που στέλνεις είναι πμ :)” Recoverymiui_BEGONIAGlobal_V11.0.1.0.QGGMIXM_44690b4daa_10.0.zipFilesize Αυτήν είχε περάσει τελικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “έλα chat” Στέλνω αλλά δεν με αφήνει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Βλέπεις? adae4554a1a11c1278ddcfe3bf2a4f5b.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “έλα chat” Στέλνω αλλά δεν με αφήνει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “Σου έχει δώσει και όλα τα εμαιλ του (τουλάχιστον όσα θυμάται) αλλά και τους αριθμούς τηλεφώνου που έχει ή είχε ?” Από ότι ξέρω ναι αλλά λογικά δεν θυμάται το email που έκανε το I'd στο συγκεκριμένο τηλέφωνο και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο υπάρχει αυτός ο αρηθμος τηλέφωνου αφού τον έχει καταργήσει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό που ξέχασα είναι ότι μπαίνει και στο find device και στο mi clud αλλά μπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σου έχει δώσει και όλα τα εμαιλ του (τουλάχιστον όσα θυμάται) αλλά και τους αριθμούς τηλεφώνου που έχει ή είχε ?” Από ότι ξέρω ναι αλλά λογικά δεν θυμάται το email που έκανε το I'd στο συγκεκριμένο τηλέφωνο και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο υπάρχει αυτός ο αρηθμος τηλέφωνου αφού τον έχει καταργήσει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω αρκετά χρόνια λογαριασμό εδώ φαντάσου το πρώτο μου τηλέφωνο ήταν το m3.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αυτό αλλάζει τότε...πες του να μπει ο ίδιος εδώ, μην κάνει τον αναμεταδότη... Κάποια στιγμή έγραψες ότι του εμφανίζει έναν αριθμό κινητού που είχε πριν 3 χρόνια...να θεωρήσω ότι τον έχει καταργήσει πλέον ?” Ναι του είπα να πάει στον Γερμανό μήπως μπορεί να τον ενεργοποίηση ξανά. Μπαίνω εγώ γιατί αυτός δεν γνωρίζει πολλά κ μου το έδωσε μένα το τηλέφωνο μήπως μπορώ να το φτιάξω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk