Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “'Ολα δείχνουν πρόβλημα δικτύου της εταιρείας που έχεις :/” Πολύ πιθανόν αλλά μόνο σε μένα?? Σε όλους τους κοντινούς μου δούλευαν κανονικά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων.” Τελικά σήμερα το πρωί χωρίς εγώ να κάνω τίποτε απολύτως μου ήρθαν όλα τα μυνηματα μόνα τους. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες το κέντρο μηνυμάτων...ίσως μια διαγραφή > reboot > έλεγχο ξανά...” Που ακριβώς είναι το κέντρο μυνηματον?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “ Παράθεση από bilis1234: “αλλά δεν μου έρχονται η αναφορές παραδόσεις.. ” Αυτό έχει να κάνει με τον πάροχο δικτύου Παράθεση από bilis1234: “Όταν μου στέλνουν μυνηματα δεν μου έρχονται καθόλου ” Αυτό μάλλον δείχνει με πρόβλημα του δικτύου...εκτός και εάν έχεις block list αλλά και πάλι θα σου έλεγε ότι έγινε αποκλεισμός μηνύματος... Παράθεση από bilis1234: “δεν μου γράφει τα ονόματα από τα μυνημα τα που έχω δεκτή από πριν αλλά μόνο τηλέφωνο. ” Συνήθως αυτό έχει να κάνει με…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποια εφαρμογή σου έχει για μηνύματα ? Της xiaomi ή της google ?” Της xaomi αλλά δοκημασα κ άλλες το ίδιο γίνετε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση ή αν στο παρουσίασε μετά από κάποια εφαρμογή που έβαλες ή κάποιο custom θέμα ή κάποια αναβάθμιση λειτουργικού, δοκίμασε επανεκκίνηση ή και καθαρισμό cache - δεδομένων της εφαρμογής μηνυμάτων...” Τα έκανα όλα αυτά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Με ποια ρομ είσαι ? Official ή έχεις βάλει κάποια custom ?” Την miui global 11.0.4 σταθερή Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα στην ομάδα της τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα στα μυνηματα ενώ εγώ στελνω κανονικά αλλά δεν μου έρχονται η αναφορές παραδόσεις.. Όταν μου στέλνουν μυνηματα δεν μου έρχονται καθόλου ξέχασα ότι δεν μου γράφει τα ονόματα από τα μυνημα τα που έχω δεκτή από πριν αλλά μόνο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Pocophone

Μήνυμα

Καλημέρα στην ομάδα της τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα στα μυνηματα ενώ εγώ στελνω κανονικά αλλά δεν μου έρχονται η αναφορές παραδόσεις.. Όταν μου στέλνουν μυνηματα δεν μου έρχονται καθόλου ξέχασα ότι δεν μου γράφει τα ονόματα από τα μυνημα τα που έχω δεκτή από πριν αλλά μόνο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω το pocophone και το pawer Bank της xaomi το θέμα μου είναι ότι δεν φορτίζει με το type c του pocophone ” χρησιμοποιείς το καλώδιο του ποκο και δεν φορτίζει;;;” Το pawer Bank Oχι δεν φορτίζει με το καλώδιο του pocophone Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετατροπή

bilis1234 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Καλησπέρα έχω το pocophone και το pawer Bank της xaomi το θέμα μου είναι ότι δεν φορτίζει με το type c του pocophone μήπως υπάρχει κάτι που να μετατρέπει το type c σε κανονικό usb και να υποστηρηζη την γρήγορη φόρτιση Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ έχω την miu global 11.0.5 σταθερή χρειάζεται να κάνω κάτι?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω, μέχρι εδώ μπορώ να πάω, χωρίς την συσκευή μπροστά μου, όλα υποθέσεις είναι :(” Έχεις δίκιο ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Οπότε το πρόβλημα σου είναι στον file manager Δοκίμασε άλλους από το play store :)” Δοκημασα το ίδιο δεν μου δίνει αυτή την επιλογή δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από bilis1234: “όταν πάω στον file manager ” Ποιον file manager ? Της xiaomi ή αυτόν που λέει στο βίντεο ?” Αυτός που λέει στο βίντεο κρασαρει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Από αυτά που είδα στο βίντεο, το πιθανό είναι να μην ακολουθείς σωστά τα βήματα με τα αρχεία-εκδόσεις αρχείων που αναφέρει... :/” Εκεί που έχω θέμα είναι όταν πάω στον file manager βρίσκω την εφαρμογή την κλικαρω αλλά στο άνοιξε με άλλη εφαρμογή δεν μου δίνει επιλογή πχ το amazomood για να το περάσω το watch droid στο ρολόι αλλά μου ξανακάνει εγγατασταση το watch droid Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Από αυτά που είδα στο βίντεο, το πιθανό είναι να μην ακολουθείς σωστά τα βήματα με τα αρχεία-εκδόσεις αρχείων που αναφέρει... :/” Εκεί που έχω θέμα είναι όταν πάω στον file manager βρίσκω την εφαρμογή την κλικαρω αλλά στο άνοιξε με άλλη εφαρμογή δεν μου δίνει επιλογή πχ το amazomood για να το περάσω το watch droid στο ρολόι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αφού είναι Έλληνας βρε...γιατί δεν ρωτάς εκεί τον unpackman να σου πει πως θα ξεπεράσεις το σημείο που έχεις κολλήσει ?? :P” Τον ρώτησα αλλά ο άνθρωπος δεν είναι όλοι μερα στο mesenser. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν βάζεις και το βίντεο ? Υποθέτω ότι μάλλον πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή watch droifd και από εκεί να επιλέξεις την εφαρμογή που θες να περάσεις...αλλά καλό θα είναι να δούμε και το βίντεο που ακολουθείς σαν οδηγό...” youtu.be/Paua7yvwGfU Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε ποιο ρολόι ?” Pace Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk