Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi Note 7

bilis1234 - - Διάφορες συσκευές της Xiaomi

Μήνυμα

Καλησπερα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξηζει η μετάβαση από redmi note 5 pro σε note 7 και τους λόγους εάν ειναι εύκολο, ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς, αν έχεις xtrv δεν περνάει arb firmware αλλαγή, εφόσον είναι και οι δύο Android 9 όπως λες. Θέλει όμως factory reset...” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader; Δεν περνάς έτσι απλά από τη μια στην άλλη... Πρόσεξε το arb...” Ξεκλειδωμενο είναι απλά έχω την τελευταία ελληνική beta και θέλω να πάω στην τελευτεα ελληνική stable λόγω μπαταρίας μπορώ να την περάσω από πάνω απευθείας?? Νομίζω κ η δυο android 9 είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω την τελευτεα beta σε redmi note 5 αλλά η διαχείριση μπαταρίας είναι χάλια για να πάω σε stabie την περνάω από πάνω κανονικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από θέμα μπαταρίας σε σχέση με την stable που είχα είναι πολύ κάτω η τελευτεα ρομ για beta μηλαω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Από stable σε aroma την περνάω από πάνω? ” Αν έχεις την δική μας Stable και θέλεις να βάλεις αυτήν που είναι Developer, θα πρέπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να κάνεις ένα Factory Reset από το TWRP πριν βάλεις την ROM, και μετά στήσιμο την συσκευή από την αρχή. ;)” Ναι την δικιά μας έχω απλά έχει να πάρει αναβάθμιση από αρχή του χρόνου για αυτό λέω να την αλλάξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από stable σε aroma την περνάω από πάνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα σε όλους έχω την 10.2. 1.0 stable αναβάθμιση έχει να δώσει καιρό εάν θέλω να βάλω την official τι χρειάζεται να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα έχω αυτή την ρομ 10.0. 2.0 stable σε redmi note 5 έχει βγει πιο καινούργια?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα έχω αυτή την ρομ 10.0. 2.0 stable σε redmi note 5 έχει βγει πιο καινούργια?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

bilis1234 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “καταρχην υπαρχουν κ με δυο θυρες powerline εσυ ομως μπορεις να βαλεις ethernet switch ετσι ωστε να πολλαπλασιασεις τις ethernet TP-LINK-TL-SF1005D-v12.html εγραψα την ταχυτητα για δειξω πως απο ταχυτητα δεν εχεουν μεγαλη απωλεια” Το κατάλαβα ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε αυτή την κατάσταση καλητερο το bellenk? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitris Ntais: “καταρχην υπαρχουν κ με δυο θυρες powerline εσυ ομως μπορεις να βαλεις ethernet switch ετσι ωστε να πολλαπλασιασεις τις ethernet TP-LINK-TL-SF1005D-v12.html εγραψα την ταχυτητα για δειξω πως απο ταχυτητα δεν εχεουν μεγαλη απωλεια” Το κατάλαβα ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitris Ntais: “με powerline εχεις ethernet σε οποιαδηποτε πριζα του σπιτιου δοκιμασε το εγω με 50vdsl κ με tp link powerline παιρνω ταχυτητα μεσο ορο 38” Έχω το tp Link αλλά έχει μόνο μια θύρα που έχω τον ΟΤΕ μπορώ να βάλω κάτι άλλο για πιο πολλές θύρες? Άσχετο έχω έχω 3.50 με το ζόρι Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TV box

Μήνυμα

Εννοείς αυτό που το βάζεις το ένα στην πρίζα του ρουτερ κ το άλλο στην πρίζα που δίνεις ρεύμα?? Εγώ έχω το tp Link αλλά πάλι μου ζητά κωδικό wifi το tv box που έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TV box

Μήνυμα

Δηλαδή δεν υπάρχει κάνα TV box που να μην έχει θέμα με WiFi?? Μην το αγοράσω κ μετά το πετάξω γιατί καλώδιο δεν γίνεται να τραβήξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: TV box

Μήνυμα

Παράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα! Έχω το mi box s κι από άποψη WiFi δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τρώει αρκετά κολλήματα. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TV box

Μήνυμα

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω για αγορά TV box είμαι μεταξύ mi box s, beleenk gt1 κ ίσως κάποιο tanix για kodi με ενδιαφέρει κ να έχει καλό wifi γιατί δεν θέλω να τραβήξω καλώδια. θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά κ εάν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε γύρω στα 70 ευρώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα έχω αυτήν την ρομ σε redmi note 5, 10.0.2.0 stable έχει βγει πιο καινούργια?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μια φορά φτάνει να το γράφεις. Θα σου απαντήσει κάποιος. Υπομονή... Συνέχεια εδώ Redmi Note 5” Κάποιο λάθος έγινε με το tapatalk εγώ μια φορά το έγραψα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 5

bilis1234 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!! Και έχω ένα θέμα με την άρωμα δεν μου έχει περάσει το adway και κάποιες άλλες εφαρμογές γιατί? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk