Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Redmi Note 5
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω την stable 10.0.2.0 σε redmi note 5 θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πιο καινούργια ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 5
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω την stable 10.0.2.0 σε redmi note 5 θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πιο καινούργια ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bilis1234 Θέλει factory reset από dev σε stable και αντίστροφα ..” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή την περνάω κανονικά διαφορά υπάρχει? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα Από beta σε stable υπάρχει καμία διαφορά σε αυτονομία?? Κ σε άλλα?? Αξηζει ο κόπος?? Χρειάζεται fr? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από aroma σε xtrv χρειαζετε factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από aroma σε xtrv χρειαζετε factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Περαστηκε σε wired δεν περαστηκε dolby κ 3 ακόμη εφαρμογές γιατί γίνεται αυτό?? ” Γιατί γενικά από Android 8 και πάνω η Aroma παρουσιάζει αστοχίες.. ;)” Δηλαδή καλητερα να περνάω την xtrv? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστηκε σε wired δεν περαστηκε dolby κ 3 ακόμη εφαρμογές γιατί γίνεται αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aroma Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έκανα το update μέσω recovery πέρασα την ρομ κ μολης έκανα wipe ξαναξεκοιναγε από την αρχή να την ξαναπεράσει.. Γιατί Αυτό κ το δεύτερο είναι ότι δεν πο πέρασε 2 με τρεις εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω ένα θέμα ενώ κάνω εγγατασταση της ρομ κ στο τέλος πατάω reboot ξαναγυρίζει πάλι στην αρχή κ πρέπει να αρχησω από την αρχή, κ συνεχηζη συνέχεια το ίδιο, κ δεν μου περνάει την gcam κ τον ad block Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kontarinis: “καλησπερα την περασα και εγω στο whyred μετα απο αρκετες προσπαθειες η aroma δεν καθοταν με τιποτα τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.9.20_v10-8.1 και ολα καλα. Εβαλα και dolby+gcam+Magisk-v17.1(17100)+ ολα τα patches, μεχρι τωρα ολα καλα. Επειδη καθε εβδομαδα σχεδον βγαινει κατι καινουργιο υπαρχει τροπος να παρουμε backup τα settings kai ta apps+data ωστε μετα απο FR να τα επαναφερ. χωρις ταλαιπωρια? ” Για τις εφαρμογές συστή…
-
Στην ρομ που μας στείλατε σε Note 5 καλητερα να περάσουμε την xtrv?? Κ όχι την aroma? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Μακάρι γιατί μας έχει τρελάνει στα λαγκ ” Αυτή η ROM φαίνεται να είναι οκ ... ;)” Στην 8 9 13 που έχω το τηλέφωνο σέρνετε τη κ αν έχω κάνει δεν στρώνει με τίποτε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακάρι γιατί μας έχει τρελάνει στα λαγκ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk