Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “καλησπέρα μπορώ να σου απαντήσω για μένα (αλλά δεν κάνω ελαφριά χρήση) πάνω από 7 μιση ώρες δεν έχω δει. Με παιχνίδια (Clash Royale, Candy Crash, Orbit), mail, social media, κλήσεις, Viber πολύ.” Όλα στον αυτόματο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από UserXP: “@maikmaik Η επιλογή για εμφάνιση του μενού αυξομείωσης των ήχων είναι έτοιμο ("uploading..."). Μπορείτε να το επιλέξετε (όπως και τα υπόλοιπα) στο "Διπλό άγγιγμα" και "Σύρσιμο προς τα επάνω" (launcher) και "Ενέργεια σε παρατεταμένο άγγιγμα στη γραμμή κατάστασης" (Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης) - Σκέφτομαι να προσθέσω και gestures για σύρσιμο με δύο δάχτυλα (προς τα πάνω και προς τα κάτω) στον launcher (έχω κέφια τελευταία...). Το Διπλό/Τριπλό... στην αρχή δεν μου "έβγαιν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_thess: “Όπως ενημέρωσε ο δημιουργός των patches μερικά post πιο πίσω, λόγω ανεξήγητου lag στην 8.9.6 τα patches δεν ενημερώθηκαν για την 8.9.6.” Δεν πειραζει θα περημενουμε αν κ καλό θα ήταν οταν οι φουρναρεοι αποφασίσουν καλό θα ηταν να ενσωματωθούν στην ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή ειμαστε οκ ευχαριστούμε πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα αλλά δεν μου λέει η συσκευή σας είναι έτοιμη να δεχτεί τα update Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BanditGR: “Νομίζω ο @MIUI_ART είχε πει κάτι για Dolby Plus. ” Το οποίο δυστυχώς δουλεύει ως Add-on του Magisk, και άρα θέλεις Root με Magisk για να δουλέψει. :lol:” Δηλαδή δύσκολα κάποια στιγμή να έχουμε το dolby χωρης root για λόγους Web backing και Cosmote TV δεν το ρουταρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι εννοείς για λόγους webbanking και cosmote TV go γιατί τα δουλεύω με root χωρί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BanditGR: “Νομίζω ο @MIUI_ART είχε πει κάτι για Dolby Plus. ” Το οποίο δυστυχώς δουλεύει ως Add-on του Magisk, και άρα θέλεις Root με Magisk για να δουλέψει. :lol:” Δηλαδή δύσκολα κάποια στιγμή να έχουμε το dolby χωρης root για λόγους Web backing και Cosmote TV δεν το ρουταρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από bilis1234: “Για να περάσω το atmos πρέπει να ρουταρω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν είναι απαραίτητο. Το πρόβλημα είναι περισσότερο να βρεις Dolby που να παίζει σε Oreo. Νομίζω ο @MIUI_ART είχε πει κάτι για Dolby Plus.” Γιατί προσπαθώ να το κατεβάσω μαζί με την άρωμα αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να περάσω το atmos πρέπει να ρουταρω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από AlexanderK: “Xiaomi RN 5 AI GLB||Camera English Camera discussion group from @nhappymann Rus Camera Group @xrn5cam Telegram: Contact @xrn5cameng Για δοκίμασε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Δεν μπορώ να βρω πως μπορείς να την κατεβάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκες στο telegram? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Ναι μολης ρώτησα εάν υπάρχει λινκ που να …