Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από AlexanderK: “Xiaomi RN 5 AI GLB||Camera English Camera discussion group from @nhappymann Rus Camera Group @xrn5cam Telegram: Contact @xrn5cameng Για δοκίμασε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Δεν μπορώ να βρω πως μπορείς να την κατεβάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπήκες στο telegram? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Ναι μολης ρώτησα εάν υπάρχει λινκ που να μπορώ να την κατεβάσω για…

• Παράθεση από AlexanderK: “Xiaomi RN 5 AI GLB||Camera English Camera discussion group from @nhappymann Rus Camera Group @xrn5cam Telegram: Contact @xrn5cameng Για δοκίμασε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk” Δεν μπορώ να βρω πως μπορείς να την κατεβάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που το βρίσκω? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω ξεκλειδώσει έχω την ελληνική μπορώ να ρουταρω να βάλω την gcam κ μετά να ξερουταρω? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που μπορώ να την βρω?? Θέλει root!? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα σε όλους, gcam η κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημέρα, υπάρχουν 50 (που λέει ο λόγος) εκδόσεις gcam και τώρα ξεκινήσαν να βγάζουν και patches που τα φλασάρεις και φτιάχνουν την κάμερα. τι να πω...εγώ είμαι σε φάση που ψάχνομαι αλλά δεν υπάρχει τόσος χρόνος για όλα....” Για miui 10 υπάρχει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο σας παιδιά και φυσικά καλοδούλευτο :thumbsup:” Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους, gcam η κάποια άλλη εφαρμογή για φωτογραφίες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ κατέβασα μια έκδοση της έκανα εγγατασταση κ δουλευη κανονικά τώρα εάν η έκδοση είναι η σωστή δεν το ξέρω. Παράθεση από vanni: “Όχι δεν υπάρχει στο playstore θα πρέπει να ψάξεις στο Google και έχει και τον τρόπο εγκατάστασης. Εδώ ακόλουθα τις οδηγίες Download YouTube Vanced APK [NON-ROOT] Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από vanni: “Παράθεση από bilis1234: “Ας ρωτήσω κ κάτι άλλο γίνεται με το εργαλείο που έχουμε να ακούμε μουσική μέσω YouTube κ το τηλεφωνο να είναι κλειστό?? Εννοώ η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν βάλεις το Youtube Vanced παίζει κανονικά και με κλειστή οθόνη και αν βγεις από την εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από το playstore?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πο…

• Παράθεση από vanni: “Παράθεση από bilis1234: “Ας ρωτήσω κ κάτι άλλο γίνεται με το εργαλείο που έχουμε να ακούμε μουσική μέσω YouTube κ το τηλεφωνο να είναι κλειστό?? Εννοώ η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν βάλεις το Youtube Vanced παίζει κανονικά και με κλειστή οθόνη και αν βγεις από την εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από το playstore?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ας ρωτήσω κ κάτι άλλο γίνεται με το εργαλείο που έχουμε να ακούμε μουσική μέσω YouTube κ το τηλεφωνο να είναι κλειστό?? Εννοώ η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από bilis1234: “Πως μπορώ να το βρω αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να το βρεις γιατί ; για να δεις , υπο προϋποθέσεις , ποια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει , υπό προϋποθέσεις , την 2η κάμερα ;” Δηλαδή στην ουσία η δεύτερη κάμερα είναι άχρηστη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από bilis1234: “Πως μπορώ να το βρω αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοείς το build.prop, πρόκειται για το βασικό αρχείο παραμέτρων που μπορεί να βρεθεί στο /system partition.” Πρέπει να είμαι root?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από charlie2alpha: “Οι 2 κάμερες δουλεύουν μαζί μόνο υπο ορισμένες συνθήκες και μόνο με τη μαμά εφαρμογή κάμερας. Στο build.prop της ROM υπάρχει μια γραμμή που ουσιαστικά είναι whitelist των ποιών εφαρμογών μπορούν να "δουν" την ύπαρξη της 2ης κάμερας: Source Code (3 lines)” Πως μπορώ να το βρω αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω μια μεγάλη απορία το τηλέφωνο έχει 2 καμερες μπορεί κ να γελάσετε αλλά όταν βάζω το δαχτηλο μπροστά στην μια κάμερα δεν φενεται κάτι το θέμα όμως είναι όταν το βάλω στην δεύτερη είναι σαν να μην υπάρχει λες κ η μία κάμερα τραβά φώτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να την κατεβάσω από το email λοιπόν κ να ξαναφλασαρω σωστά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από kostas_thess: “Η rom Που πέρασες χθες την κατέβασες από τα link του φόρουμ ή απο το email σου?” Από το φόρουμ νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γιατί άλλαξα συσκευή τελευτεα στιγμή κ στο email μου ήρθε η ρομ για το προηγούμενο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “Η rom Που πέρασες χθες την κατέβασες από τα link του φόρουμ ή απο το email σου?” Από το φόρουμ νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk