Παράθεση από kostas_thess: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από kostas_thess: “από anti4 σε anti3 @bilis1234. σε rom με ίδιο anti γυρνάς ” Αυτό φενεται στην ρομ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μέσω εντολών cmd που βλέπαμε χθες με την εντολή fastboot getvar anti κάνεις τον έλεγχο.Το κάναμε χθες και μας έβγαλε αποτέλεσμα anti4 και οπότε περάσαμε μετά το dummy.img και στη συνέχεια το twrp αν θυμάσαι!” Εννοείται ότι θυμάμαι αλλά πλέον εάν θέλω να περάσω ρομ θα το κάνω…
Παράθεση από kostas_thess: “από anti4 σε anti3 @bilis1234. σε rom με ίδιο anti γυρνάς” Αυτό φενεται στην ρομ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ευχαρηστησω όλα τα παιδιά αλλά ιδιαίτερα τον Kostas thess πού με την βοήθεια του το τηλεφωνο από χτες βράδυ δουλευη με την ελληνική ρομ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με μπέρδεψες δεν έχω recovery είμαι ολίγον τι πρωταρεις να ανοίξω το adb θέλω για να δώσω εντολές στην φάση αυτή είμαι τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk