Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από bilis1234: “Πολύ δύσκολο.. 4d89555deb65cb49192285e08d0cb874.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και ερωτώ ξανά. Μήπως έχεις την έκδοση Windows N edition;” Windows 10 pro Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πολύ δύσκολο.. 4d89555deb65cb49192285e08d0cb874.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτήν? 2b434dfae84245819b0e7ccbfbe9250e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ολίγον άσχετος από Windows 10 που το βρίσκω αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτω το βγάζει απροσδιορηστο 87df0f52342adae2b62758119ec52ab3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ το έκανα αλλά πάλι μου λέει τα ίδια δεν μπορώ να βρω ακρη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μου αναγνωρηζη τηλέφωνο κ μου λέει ότι δεν βρέθηκαν πρόγραμματα οδηγησης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έκανα κ εγώ απλά ρωτάω γιατί αυτή την στιγμή το έχω χωρίς twrp θα το περάσω σε λίγο κ η οδηγίες στο φόρουμ λένε μέσω υπολογιστή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εαν περασω twrp και κατεβασψ την ρομ στο κινητο κ οχι στον υπολογηστη κ την περασω ετσι θα εχω προβλημα?

• @MIUI_ART θα μου ξαναστειλετε διορθωμενο το email με την καινούρια συσκευή?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακρηβως όπως τα είπαν η παραπάνω έλαβα rom για το Redmi Note 3 pro ενώ σχεδόν ταυτόχρονα άλλαζα συσκευή κ έβαζα το Redmi Note 5 whyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Άρα μπορείς να δεις από την 8.7.12 και μετά.” Μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ να την βρω γιατί ψάχνω 2 ώρες κ δεν μπορώ Να την βρω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Αν έχεις την 9.5.19 global stable (και μεταγενέστερη) δεν μπορείς να πας στην 8.7.5. Θα σου μπρικάρει το τηλέφωνο. Αν έχεις 9.5.17 (και προγενέστερη) δεν υπάρχει θέμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade. [Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms. - Redmi Note 5/Pro -…

• Καλησπέρα σε όλους χτες παρέλαβα το Redmi Note 5 το ξεκλείδωσα κατέβασα twrp κ τώρα θέλω να κατεβάσω μια ρομ ποια έχετε να μου προτείνετε?? Αυτή την στιγμή έχω global Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την global έχω χτες το ξεκλείδωσα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επειδή ο υπολογιστής που έχω είναι για τα μπάζα κ μπορεί να θέλω κ 5 μέρες να την κατεβάσω μιλάω για την 8.7.5 rom, εάν περάσω το twrp κ μετά κατεβάσω την ρομ στο κινητό θα υπάρχει πρόβλημα εάν την περάσω μέσω κινητού?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα είμαι VIP αλλά λόγω του ότι άλλαξα τηλέφωνο χτες ψάχνω την ρομ του note 5 για να την περάσω μαζί με twrp αλλά δεν την βρησκω πουθενα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Το άλλαξα το post μου γιατί νόμιζα ότι ειμασταν στο νήμα της συσκευής σου. Πέρασε το twrp δεν χρειάζεται το lazyflasher εγκατάσταση. Βάλε και δες εδώ Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)” Ευχαριστώ πολύ αύριο το απόγευμα θα το προσπαθήσω!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

bilis1234 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Αν παραμείνεις με την global rom θα πρέπει να κάνεις flash το αρχείο lazyflasher για να μπει στο λειτουργικό αλλιώς θα μείνει στο logo Mi Loading site please wait.... Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

bilis1234 - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους σήμερα παρέλαβα το Redmi Note 5. 6.64 το ξεκληδωσα μέσω unlock πολύ εύκολα κ τώρα θα ήθελα την διαδικασία να περάσω twrp έχω την global σαν ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk