Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)” Μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά τελικά το θηρίο είναι στα χέρια μου έχω την global έκδοση χωρίς twrp αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως μπορώ να το περάσω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader πρώτα, κοινώς αναμονή 360 ωρών (=2 εβδομάδες).” Πως γίνεται?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Lucifer2223: “Παράθεση από EvangeliaK: “Τρέχα να προλάβεις! Αύριο είναι κλειστά! Παράθεση από Lucifer2223: “Εγω την εκοψα μονος μου και δουλευει τελεια... Υπαρχει καπου κ ενας οδηγος για το πως θα το κανεις. Μη το φοβασαι. ” Μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα οι κομμένες στο χέρι. ” Αν δεν πιανουν καθολου χερια, ναι, ισως... Επειδη ομως εχω κοψει αρκετες, ποτε δεν ειχα προβλημα... Και τα 5 ευρω γλιτωνεις και δεν χρειαζεται να τρεχεις σε καταστηματα τελευταια στιγμη.” Κάποιος οδη…
-
RE:
ΜήνυμαΠρέπει να την κάνω nano??? Πωπωπω να το έχω στα χέρια μου κ να μην μπορώ να το δουλέψω πολύ κρίμα.. Παράθεση από EvangeliaK: “Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera vs. Xiaomi Redmi Note 3 - GSMArena.com main-qimg-57b7dcc23e1e017950c4567c4c99a2eb-c Λύνεται εύκολα το πρόβλημα με 5€ σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ Νομίζω ότι το Redmi Note 3 pro έπαιρνε micro Παράθεση από EvangeliaK: “Καλησπέρα και καλορίζικο! Τι εννοείς δεν μπαίνει? Δεν ταιριάζει στο μέγεθος? Είναι microSIM ή nanoSIM?” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σύνδεση ΛογαριασμούΔημιουργία Λογαριασμού [www] 0 προϊόν(τα) - 0,00€ Αρχική Xiaomi Redmi Note 5 (4GB/64GB) Black Xiaomi Redmi Note 5 (4GB/64GB) Black [www] Κατασκευαστής: XiaomiΚωδικός Προϊόντος: note-5-4-64-blackΔιαθεσιμότητα: Κατόπιν ΠαραγγελίαςΤιμή Αγοράς (Απόδειξη / Τιμολόγιο)178,99€Τιμή Τιμολογίου (Μόνο για δικαιούχους βάσει ΠΟΛ.1150/2017 άρθρο 39Α)144,35€ -+Καλάθι Επιθυμητό Σύγκριση Περιγραφή Βασικά Χαρακτηριστικά Τύπος ΚινητούSmartPhoneSIMDualΛειτουργικό ΣύστημαAndroidΈτος Κυκλοφορίας20…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “whyred είπαμε... 8|” Ποιο τηλέφωνο είναι αυτό το Redmi Note 5?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “whyred banggood με priority line ή lightinthebox με ασφάλεια τελωνείου ή σκρουτζομάγαζο, αν είναι μικρή η διαφορά με την Κίνα” Ορίστε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έχω το Redmi Note 3 pro εδώ κ 2 χρόνια σκυλί του πολέμου αλλά λέω σιγά σιγά να πάω στο επόμενο εσείς ποιο θα μου συνηστουσατε το πολύ μέχρι 200 ευρώ η από Ελλάδα ή από Κίνα. Και σε πιο κατάστημα με ενδιαφέρει η μπαταρία κ να έχει αρκετά καλή φωτογραφική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη σε όλους!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΧαχαχαχα θα πρέπει να ανοίγουμε 2 οθόνες ώσπου τα παιδιά το διωρθοσουν. Παράθεση από NasDriver: “Μια από τα ίδια...με κωδικό δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί σαν επιλογή :)” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk