Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “δοκίμασε πρώτα την κάρτα αλλού και φυσικά άλλη κάρτα σε αυτό. Δες και που κλειδώνει το δίκτυο.. 3g-2g εκείνη την στιγμή που δεν έρχονται.” Κ χωρης δεδομένα με μόνο WiFi το ίδιο κάνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ωραία προχώρησε τότε στο φλασάρισμα fastboot rom με mi flash, εάν έχεις περάσει τους driver του Kaggelari.” Δηλαδή πρέπει να του περάσω πάλι fastboot??? Ωχχχχ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Και τι παιδιά , geoanto και bodai ... Η αφρόκρεμα θα έλεγα και χωρίς ειρωνία για να μην παρεξηγηθώ. Ας ξεκλειδώσει και ας περάσει την fastboot ρομ 8.2.8 με mi flash σε fastboot mode αφού εγκαταστήσει τους driver του @George Kaggelaris και βλέπει.” Φίλε μου το τηλεφωνο είναι ξεκληδωτο κάτι που χρόνια.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από georanto: “ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ UPDATE ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ MIUI GLOBAL 9.2 STABLE 9.2.2.0 (KHIMIEK), ΤΑ SMS ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝ. ΚΡΑΣΣΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ?” Δεν έρχονται καθόλου?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασες να βάλεις την κάρτα του άλλου κινητού στυο δικο σου? Μην ειναι δικτυακό το θέμα και σου κάνει κόλπα.” Θα το δοκιμάσω αυριο γιατί τώρα είμαι στην δουλεια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μήπως έχεις ενεργοποιημενο Δεύτερο Χώρο? Και εχεις τις ίδιες εφαρμογές και εκει?” Όχι δεν υπάρχει δεύτερος χώρος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Μετά το FR επανέφερες κάποιου είδους backup??” Όχι κανένα ξαναπέρασα της εφαρμογές μια μια από το play store μόνο η επαφές μου συνχρονηστηκανε με το gmail Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Τον οδηγό αυτό -> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 τον έχεις ρίξει μια ματιά ?” Ναι φίλε μου τα έχω όλα on στα SMS μολης κάνω επανεκκίνηση έρχονται, δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα μέχρι με βονταφον μηλησα, ακόμη περημενω απαντιση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Με την 8.2.1 εμφανίστηκε το προβλημα ?” Όχι από την προηγούμενη έχει εμφανιστεί εντωμεταξύ έχω παρατηρήσει ότι κ στο fb και στο tapatalk η ενημερώσεις έρχονται οπότε θέλουνε εχτος τόπου κ χρόνου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Γραφεις ήδη εδώ Πρόβλημα με μυνημα τα. Αν ξαναγράψεις τα ίδια απλά μπερδεύεις τα πράγματα. Μείνε εκεί που ξεκινησες. Σε παρακαλώ.” Tη πολύ βοήθεια που έχω πάρει για να μπερδέψω τα πράγματα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk