Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα θέμα με τα μυνηματα στο κινητό όταν κάποιος μου στέλνει δεν έρχονται ποτέ μόνο εάν κάνω επανεκκίνηση εμφανίζονται κ έρχονται δίπλα, έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα μέχρι κ Factory reset έκανα αλλά τίποτα μια βοήθεια τι να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα σε όλους έχω ένα θέμα με τα μυνηματα στο κινητό όταν κάποιος μου στέλνει δεν έρχονται ποτέ μόνο εάν κάνω επανεκκίνηση εμφανίζονται κ έρχονται δίπλα, έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα μέχρι κ Factory reset έκανα αλλά τίποτα μια βοήθεια τι να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” MIUI_ART?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα θέμα με τα μυνηματα στο κινητό όταν κάποιος μου στέλνει δεν έρχονται ποτέ μόνο εάν κάνω επανεκκίνηση εμφανίζονται κ έρχονται δίπλα, έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα μέχρι κ Factory reset έκανα αλλά τίποτα μια βοήθεια τι να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bilis1234 Πόσο καιρό έχεις να κάνεις εγκατάσταση με factory reset και πες μου αν επαναφέρεις κάτι μετά την εγκατάσταση ..” 1 μήνα?? Της εφαρμογές που έχει κρατήσει buckap Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bandit650 Προτείνω factory reset στο hermes γιατί έχεις παλιά ρομ και γιατί άλλαξαν τα source , από global source πλέον .. @bilis1234 Θα κάνεις εγκατάσταση με factory reset χωρίς να επαναφέρεις τίποτα ..” Δηλαδή τα διαγράφω όλα κ το στείνω από το 0?????? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα έχω ένα θέμα με τα μυνηματα όταν μου στέλνει κάποιος μυνημα έρχεται μετά από 3 ώρες ή εάν κάνω επανεκκίνηση αλλά μετά πάλη τα ίδια έχω κάνει wipe ξαναπέρασα την rom αλλά πάλι τα ίδια να διευκρίνησω ότι έχω την τελευταία rom αλλά μου το κάνει από την προηγούμενη rom μια βοήθεια παιδία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάμε δυνατά bilis1234
-
Καλημέρα κ χρόνια πολλά, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συγχρονισο τα γενέθλια του fb με το ημερολόγιο?? Πριν γινόταν?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα πρόβλημα με MD 5 κατεβαίνει μεχρη το πολύ 20%και μετά σταματάει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ξανά βάλε τα ακουστικά και ξανά βγαλτα πιθανόν κόλλησε το φιξακι” Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έχω ένα θέμα με Redmi_Note_3_Pro πριν λίγο έβαλα τα ακουστικά και πηγα για τρέξιμο όταν γυρησα και τα έβγαλα από το τηλέφωνο αντί να βγει και το εικονίδιο έμεινε εκεί αλλά ακόμη χειρότερα το τηλέφωνο λειτουργεί αυτοί την στιγμή λες και έχει ακουστικά με περνούν τηλέφωνο και δεν ακούγεται τίποτα. Τι κάνουμε?? έκανα και επανεκκίνηση και wipe Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από kinos: “Παράθεση από bilis1234: “Καλημέρα και καλό μήνα θα ήθελα να ρωτήσω που βρησκω την ρυθμηση για να βγάλω το κλείδωμα οθόνης που μου βγάζει πριν το μοτίβο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κατάλαβα καλα αυτο θες! Settings>lockscreen & password>set screen lock>skip swipe screen Επίσης καλό μήνα” Μαλον δεν το έθεσα εγώ σωστά... Θέλω να ακυρώσω την οθόνη πριν το μοτίβο που την ανοιγης με τράβηγμα επάνω Στάλθηκε από το Redmi Not…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kinos: “Παράθεση από bilis1234: “Καλημέρα και καλό μήνα θα ήθελα να ρωτήσω που βρησκω την ρυθμηση για να βγάλω το κλείδωμα οθόνης που μου βγάζει πριν το μοτίβο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κατάλαβα καλα αυτο θες! Settings>lockscreen & password>set screen lock>skip swipe screen Επίσης καλό μήνα” Μαλον δεν το έθεσα εγώ σωστά... Θέλω να ακυρώσω την οθόνη πριν το μοτίβο που την ανοιγης με τράβηγμα επάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…
-
@miui ART_ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Κλείδωμα οθόνης & κωδικός => Κωδικός κλειδώματος οθόνης Επίσης αν έχεις ενεργοποιήσει δακτυλικό αποτύπωμα θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις. :D” Δεν το έθεσα σωστά μάλλον, θέλω να απενεργοποιησω την οθόνη που μου βγάζει πριν το μοτίβο .. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Miui art Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @miui ART
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Κλείδωμα οθόνης & κωδικός => Κωδικός κλειδώματος οθόνης Επίσης αν έχεις ενεργοποιήσει δακτυλικό αποτύπωμα θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις. :D” Δεν το έθεσα σωστά μάλλον, θέλω να απενεργοποιησω την οθόνη που μου βγάζει πριν το μοτίβο .. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk