Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω η διπλή οθόνη που διαφημηζε η xaomi με την 9 που είναι?? Και για να λέμε την αλήθεια εγώ πρωσοπικα δεν βλέπω διαφορά από 8 σε 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μου γράφει md5 sum does not match Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα προσπάθησα να το κάνω από τον updater αλλά στο 7%σταματουσε και μου έβγαζε error το κατεβάζω από email Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα σε kenzo μου βγάζει την ειδοποίηση στον updater για αναβάθμιση αλλά μολης το πατάω μου βγάζει ότι έχει γίνει αναβάθμιση ” Κάνε από το TWRP Recovery, Flash την ROM που σου έχουμε στείλει στο Mail. :D” Αυτό θα κάνω αλλά για πιο λόγο δεν το κάνει αυτόματα?? Είναι κάποιο bug?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε kenzo μου βγάζει την ειδοποίηση στον updater για αναβάθμιση αλλά μολης το πατάω μου βγάζει ότι έχει γίνει αναβάθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτα
ΜήνυμαΤο είχα περάσει!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτα
ΜήνυμαΤο ίδιο ο updater μου λέει ότι το τηλεφωνώ είναι αναβαθμησμενο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτα
ΜήνυμαΔηλαδή την κατεβάζω?? Και την περνάω μέσω updater?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτα
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω 1 απορία στης Ota rom που μας στέλνεται της περνάμε μέσω ρεκοβερη. Πότε θα γίνει να έρχεται αυτόματα μέσω της αναβάθμισης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα όταν μηλαω στο τηλέφωνο ή οθόνη δεν σβήνει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι?? Το double window υπάρχει στο kenzo?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την πέρασα σε kenzo όλα όκ!!! Απλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά η 8 με την 9?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα μου ήρθε το email το πρώτο που κάνω είναι να κατεβάσω το aroma Ota?? Και να το φλασαρω από recovery η θα μου βγάλει κάτι στην αναβάθμιση? ” Αν κάνεις Flash την ROM που πήρες από το VIP mail θα είναι όλα έτοιμα για το επόμενο ΟΤΑ και δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα πάλι.. :D” Και κάτι άλλο έχω την 7-6-10 χρειάζεται factory reset η μόνο wipe? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα μου ήρθε το email το πρώτο που κάνω είναι να κατεβάσω το aroma Ota?? Και να το φλασαρω από recovery η θα μου βγάλει κάτι στην αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε kenzo πάμε για αύριο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε kenzo ποτέ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από PayPal να ξαναγίνω VIP?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά σε κεnzo ξεκλείδωτο να το δοκιμάσω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “To kenzo είναι μέσα στις συσκευές που έχει ανασταλεί η κυκλοφορία rom, όπως η xiaomi είχε δηλώσει, "μέχρι τον Αύγουστο". Εκτός απροόπτου ή αλλαγών, rom θα "πάρουμε" μόλις κυκλοφορήσει από την xiaomi.” Είχανε πει Αυγούστο!! Αλλά πάει για Οκτώβριο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk