Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα σε kenzo ποτέ θα πάρουμε? ” Στο πρώτο μήνυμα, στην αρχή, αναφέρεται το "πρόγραμμα" που έχει ανακοινώσει η xiaomi, για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας miui 9 rom για τις διάφορες συσκευές. Σύμφωνα με αυτό, το kenzo θα πάρει miui 9 μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη.” Για 8 ρωτάω για 9 το ξέρω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Πλησιάζεις τα 3 δάχτυλα και στις οθόνες που εμφανίζονται διαλέγεις αυτή που θες. Μπορείς να δεις σε αυτό το βίντεο, για την κίνηση των δαχτύλων: youtube.com/watch?v=CBsQt4nX3ME” Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αρχική οθόνη

Μήνυμα

Από ποια ρύθμιση μπορώ να φτιάξω ποια καρτέλα θέλω για αρχική οθόνη?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα επειδή είχα καιρό να ασχοληθώ πως μπορώ να βάλω αρχική οθόνη?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν ειναι τπτ με τον οδηγό που σου δωσα...” Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Με σκέτο flash λογικά δεν θα ανοίξει το κινητό σου...” Ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω με Mi Flash αν και δεν το κατέχω πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “από dev ελληνική ρομ να πάω σε official ” Η πιο σωστή επιλογή είναι να πας με miflash.. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr Ισχύει ότι σου είπαν τα παιδιά απο πάνω...” Εάν το κάνω μέσω twrp θα έχω πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Official rom

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ δηλαδή εάν πάω σε official δεν υπάρχει Recovery?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Official rom

Μήνυμα

Καλησπέρα θα ηθελα να με βοηθήσει κάποιος πως μπορώ από dev ελληνική ρομ να πάω σε official σε redmi note 3 pro. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από makis1024: “Στις τελευταίες developer roms σε kenzo δεν δουλεύει από power menu. ” Μπορούμε να το δούμε αυτό... Στείλε μου στο τσατ οταν εχεις χρονο” Ευχαριστώ πολύ όντως έχει θέμα το power menu Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “τη μπορω να κανω?? ” Ποια ρομ έχεις καταρχήν? Είναι ξεκλείδωτο ακόμη?” Έχω την 8 7.3.9 για το εάν έχει κλειδώσει δεν το έψαξα πέρασα την ρομ κανονικά την προηγούμενη εβδομάδα μέσω recovery και σήμερα κατέβασα την τελευταία και παω σε recovery για να την περάσω αλλά τίποτα ούτε σε fastboot. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους Εγώ ένα θέμα με το κενζο προσπαθώ να μπω σε recovery από μενού η από εφαρμογές αλλά μου κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot τη μπορω να κανω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους Εγώ ένα θέμα με το κενζο προσπαθώ να μπω σε recovery από μενού η από εφαρμογές αλλά μου κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot τη μπορω να κανω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους έχω ένα θέμα με το fb όταν πάω να δω Live μετάδοση μου κολαει η οθόνη ακούγεται μόνο ο ήχος και κολαει και το τηλέφωνο γιατί??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλες 2 χτες και σήμερα!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά το εργαλείο ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει screen mirroring?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φυσικά!” Μπορώ να έχω και τον ήχο από ραδιόφωνο στην tv μέσω του screen mirroring?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά το εργαλείο ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει screen mirroring?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Το θέμα είναι τι???? ” Δες στις ρυθμίσεις θεμάτων στο οθονη κλειδώματος” Τελικα το βρήκα είναι στο κλείδωμα οθόνης και κωδικός, κωδικός κλειδώματος οθόνης, και ανοιγουμε προβολή κωδικού στην οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Το θέμα είναι τι???? ” Δες στις ρυθμίσεις θεμάτων στο οθονη κλειδώματος” Που είναι αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk