Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Το θέμα είναι τι???? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Το δικό της miui βρε” Της miui βάζω αλλα τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Έχεις δίκιο αλλά το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να το ανοίξω το έχει σαν απενεργοποιημενο ” Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro” Ευχαριστώ θα αλλάξω θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι θέμα να βάλω για να μου ενεργοποίηση την άμεση πρόσβαση στο σύστημα?? Έχω βάλει 15 θέματα αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Έχεις δίκιο αλλά το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να το ανοίξω το έχει σαν απενεργοποιημενο ” Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro” Ευχαριστώ θα αλλάξω θέμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “ΤΟ ενεργή οθόνη?? ” Αυτό είναι η δεύτερη ρύθμιση; :hmm:” Έχεις δίκιο αλλά το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να το ανοίξω το έχει σαν απενεργοποιημενο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι αυτή είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Thracia: “@bilis1234 Τελικά υπάρχει η ρύθμιση και είναι η δεύτερη Αλλαξε το θεμα που έχεις και μάλλον θα σε αφήσει να την ενεργοποιήσεις :P” ΤΟ ενεργή οθόνη?? Εγώ θέλω να μην μου βγάζει στην οθόνη το unlock πριν το μοτίβο θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@bilis1234 Τελικά υπάρχει η ρύθμιση και είναι η δεύτερη Αλλαξε το θεμα που έχεις και μάλλον θα σε αφήσει να την ενεργοποιήσεις :P” ΤΟ ενεργή οθόνη?? Εγώ θέλω να μην μου βγάζει στην οθόνη το unlock πριν το μοτίβο θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Εννοώ ότι μέσα στο επιλογές για προγραμματιστες δεν υπάρχει ρυθμίσει για να βγάλω την επιλογή ” Και εγώ εννοώ να ανεβάσεις ένα screenshot από τις επιλογές για προγραμματιστές ” e498b3f3cd0ca6797e9a6073d404dc52.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ” Ανεβασε ένα screenshot από εκει :D” Να ανεβάσω screenshot από την επιλογή για προγραμματιστες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εννοώ ότι μέσα στο επιλογές για προγραμματιστες δεν υπάρχει ρυθμίσει για να βγάλω την επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ” Ανεβασε ένα screenshot από εκει :D” Να ανεβάσω screenshot από την επιλογή για προγραμματιστες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να βγάλω το κλείδωμα στην αρχική οθόνη πριν το μοτίβο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τι επιλογές για προγραμματιστές :thumbup:” Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να βγάλω το κλείδωμα στην αρχική οθόνη πριν το μοτίβο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να βγάλω το κλείδωμα στην αρχική οθόνη πριν το μοτίβο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ τον Bodai για την βοήθεια του!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “αυτο ειναι το θεμα οτι πρεπει να το περασω με adb??η κατι τετειο και το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να το κανω αυτο την προηγουμενη φορα μου το περασε ενα παιδι απο εδω με team viwer ” Ελα τώρα που δεν μπορείς!! Πλάκα μου κάνεις!! Αλλά ακόμα και έτσι να είναι και να μην το έχεις ξανακάνει μόνος, τώρα είναι η ευκαιρία. Αυτό είναι απο τα βασικά που πρέπει να ξέρεις όντας κάτοχος Xiaomi ...” Αυτό είναι το θέμα ότι έχει σχέση με υπολογιστή έχω θέμα Στάλ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “το ιδιο μου ξαναβγαζει και εαν μεινω πολυ σε εκεινο το σημειο ανοιγει μονο του το τηλεφωνω τη κανω τωρα?? ” Μάλλον το έχασε το TWRP. Κατέβασε το και ξανα εγκατέστησε με την βοήθεια της fastboot .. ” αυτο ειναι το θεμα οτι πρεπει να το περασω με adb??η κατι τετειο και το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να το κανω αυτο την προηγουμενη φορα μου το περασε ενα παιδι απο εδω με team viwer

• το ιδιο μου ξαναβγαζει και εαν μεινω πολυ σε εκεινο το σημειο ανοιγει μονο του το τηλεφωνω τη κανω τωρα?? =============== Δεκ 4th 2016, 8:17pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έκανα μια πατάτα ήθελα να περάσω το πρόσθετο του twrp recovery αλλά κάτι έκανα λάθος και αντί να μου βγάλει το twrp μου βγάζει ένα τηλέφωνο με ανταπτορα και γράφει από κάτω mpsuite τη κανω τώρα??? ” Οπως είναι πάτα Power & Vol + να δούμε τι θα γίνει μετά το restart.. ” το ιδιο μου ξαν…

• Καλησπέρα έκανα μια πατάτα ήθελα να περάσω το πρόσθετο του twrp recovery αλλά κάτι έκανα λάθος και αντί να μου βγάλει το twrp μου βγάζει ένα τηλέφωνο με ανταπτορα και γράφει από κάτω mpsuite τη κανω τώρα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα πατάω της εφαρμογές στην οθόνη για μετακίνηση αλλά δεν μπορώ ούτε να της σειρω όπως πριν ούτε μου βγάζει επάνω το καλάθι με την διαγραφή γιατί γίνεται αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk