Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπέρα εμένα που μου ήρθε email με την ρομ και την πέρασα χρειαζετε να την ξανακατεβασω?? Και κάτι άλλο όταν μπαίνω στο fb να δω βίντεο η live μετάδοση μου κολαει και με πετάει έξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα το πρόσθετο για το ρεκοβερη που θα το βρω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα θα έχουμε ρομ αυτή την βδομάδα?? ” Σαν να ζητάς ναρκωτικό ακούγεται!! :P” Χαχαχαχα ναρκωτικο ειναι!!! Δεν Την παλευω χωρης rom!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα θα έχουμε ρομ αυτή την βδομάδα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “έστω και Offline.... :spiteful:” Μάλλον η αισθητήρες δεν θα έχουν αίσθηση!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “άμα το ανοίξεις, θα....χυθεί!! να το ενεργοποιήσεις μάλλον ναι, αυτό εννοούν τα παιδιά.. @pavlidisc γιατί τόση κάψα να το μηδενίσεις τον μετρητή παιδί μου?? ?(” Χαχαχαχα ας χυθεί μωρέ θα βάλουμε άλλο!!! Το θέμα είναι ότι το ενεργοποιηω αλλά όταν μηλαω στο τηλέφωνο δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη. τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα που μπορώ να βρω την ρύθμιση όταν μηλαω στο τηλέφωνο και το έχω κοντά στο αυτί να σβηνη η οθόνη και όταν το απομακρηνω να ανάβει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κλήσεις-Τηλέφωνο πατάς το Ξ (μενού), ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων, αισθητήρας εγγύτητας. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Να το ανοίξω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε κενζο δεν υπάρχει το δακτυλικο Αποτύπωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά γιατί μου βγάζει αυτό όταν πάω να επαναφερω backup?? ” Μάλλον είναι θέμα "δικαιωμάτων" στο συγκεκριμένο partition. Μήπως εκανες κάνα update στο μεσοδιάστημα Backup -> Restore?” Οχι δεν έκανα απόλυτος τίποτα πως μπορώ να το διορθώσω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nickkon: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά γιατί μου βγάζει αυτό όταν πάω να επαναφερω backup?? ” Έχεις το backup σου στη μνήμη του κινητού; Αν ναι μήπως ειναι αρκετά μεγάλο ώστε να μη φτάνει ο χώρος για extract και restore;” Στην μνήμη το έχω ναι λες να είναι αυτό?? Δεν νομίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά γιατί μου βγάζει αυτό όταν πάω να επαναφερω backup?? 3962a89108d5e465c994fbc9e56ba9f6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατέβηκε εδώ και ώρα όλα μία χαρά δείχνουν!! Ευχαριστουμε πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “unofficial προβληματική έχεις??? δεν είναι κακό να στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή που και που, γλιτώνεις τις ... κακοτοπιές!!! :thumbup:” Του galen έχω!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα backup με ρομ του γκαλεν πάω να το επαναφερω και μου βγάζει error 205??κατι τέτοιο τελος πάντων, κάνω reboot ανοίγει το τηλεφωνο πάω να περάσω τον κωδικό και μου βγάζει λάθος πολλές φορές αν και είναι ο σωστός!! Τι μπορώ να κάνω για να μην στήσω το τηλέφωνο από την αρχή?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι έχω backup πάω να το επαναφερω και μου βγάζει error 207 το 207 δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό το νούμερο. Κάνω επανεκκίνηση αλλά όταν βάζω τον κωδικό μου βγάζει ότι είναι λάθος άσχετα ότι βάζω το σωστό τη μπορω να κανω?? <br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “για πιο λόγο έγινε αυτό?? ” Κάτι σκάλωσε αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ,...” Χαχαχαχα σωστό!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk