Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα ” Bill αρχικά να σου πω ότι δεν πρέπει να κάνεις το ίδιο ερώτημα σε δύο θέματα.. όσο για το πρόβλημα σου εξήγησε το λίγο.. Πώς ξεκίνησε; Πέρασες κάποια ρομ ή ξαφνικά; 'Εχεις twrp?” Έχεις δίκιο λάθος. Όχι έτσι ξαφνικά πήγα ναι έχω twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το τηλεφωνο όταν με παίρνουν τηλέφωνο ή στο μεσεντσερ δεν ακούω κανένα ούτε με ακούνε τι να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγχαρητήρια το αξηζεις και με το παραπάνω!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα πως μπορώ να βρω να απενεργοποιησω το φλας στης εισερχομενες κλησης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπες στην εφαρμογή τηλέφωνο και πατα τις τρεις παύλες κάτω αριστερά. Ρυθμίσεις και εκεί που λέει ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων απενεργοποιησε το led όταν κουδουνιζει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα πως μπορώ να βρω να απενεργοποιησω το φλας στης εισερχομενες κλησης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα θεματακι όταν η οθόνη είναι κλειδωμενη δεν μου εμφανηζη της ειδοποίησης πρέπει να το ξεκληδωσω και να μπω στην κεντρική οθόνη για να τα δω ” Δοκίμασε να πας settings, notifications & status bar, app notifications, πάτα πάνω στην εφαρμογή που θες, ενεργοποίησε το lock screen notifications.” ΤΟ έχω κάνει!! Αλλά τζίφος..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Γι αυτό σου είπα θέλει ψάξιμο.. Όσο ήταν miui 7 υπήρχαν πολλά.... Δοκίμασε κάνένα.” Θα το ψάξω έχω δοκιμάσει καμια δεκαριά!! Αλλα Τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παίζουν ρόλο τα θέματα σε αυτήν τη περίπτωση... Θέλει ψάξιμο..” Οποίο και να βάλω το ίδιο συμβαίνει έχετε κανένα να μου προτείνετε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω ένα θεματακι όταν η οθόνη είναι κλειδωμενη δεν μου εμφανηζη της ειδοποίησης πρέπει να το ξεκληδωσω και να μπω στην κεντρική οθόνη για να τα δω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Οκ ,έτσι όπως το ειπες (πρόσθετο) δεν το κατάλαβα ” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Παράθεση από bilis1234: “Όχι είχα βάλει το πρόσθετο του ρεκοβερη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποιο πρόσθετο;” Που έχει και αλλα διαμέρισμα τα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από geoanto555: “@bilis1234 πέρνα το backup στην κάρτα sd και σβησε το από τον αποθηκευτικό χώρο.. Δοκίμασε να το κάνεις restore από εκεί. Γενικά δες αν είναι οκ από θέμα χωρητικότητας ” Τελικα το έφτιαξα ξαναπερασα την ρομ και όλα όκ ευχαριστώ για την βοήθεια!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ειχες περάσει cyanogenmod πριν; Γιατί συνήθως τότε παρουσιάζεται το πρόβλημα με το restore.” Όχι είχα βάλει το πρόσθετο …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@bilis1234 πέρνα το backup στην κάρτα sd και σβησε το από τον αποθηκευτικό χώρο.. Δοκίμασε να το κάνεις restore από εκεί. Γενικά δες αν είναι οκ από θέμα χωρητικότητας” Τελικα το έφτιαξα ξαναπερασα την ρομ και όλα όκ ευχαριστώ για την βοήθεια!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το backup με τι ρομ το πήρες και με τι ρομ είσαι τώρα; Περίμενε να σου πει λίγο ο @michael τι γίνεται..” Με του gallen την τελευταία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όλα σε σένα συμβαίνουν; Τι έχεις κάνει; @michael τι δηλώνει αυτο το σφάλμα;” Ξέρω και εγώ?? Καντεμης!!! Όσο Δεν πάει άλλο!! :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “δεν μου επαναφέρει το backup μου βγάζει αυτο ” Μπες στο κινητό / αρχεία /TWRP/ εμφάνιση κρυφών αρχείων από πάνω δεξιά/ και σβήσε το αρχείο .twrps όπως είσαι κάνε επανακκίνηση και μπες σε twrp. Εκέι κάνεις τικ σε never show this .. και swipe to allow modification . Μετά δοκίμασε το backup.-ευχαριστώ πολύ όλα όκ αυτό που έβγαλε κάτω είναι κάτι ανησυχητικό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”

• Καλησπέρα έχω ένα θέμα δεν μου επαναφέρει το backup μου βγάζει αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Οπως βλέπεις , έκανα ένα backup με την 6.9.9-2 που φοράει ο @lorencbilo .. Αν προσεξεις στην αρχή του backup γραφει RedmiNote3Pro_Kenzo ... Σ'εσενα γράφει MMB29B , αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εγκατασταθεί ή ρομ σωστά .. Χώρια που το screenshot που έβαλες δεν μου δείχνει την έκδοση android που πρέπει να γράφει 6.0.1 Kenzo THUNDER .. Μάλλον το πρόβλημα που έχεις με το TWRP δεν είναι από το TWRP αλλά επειδή δεν έχει εγκατασταθεί ή ρομ πλήρως ... EDIT Την εγκατάσταση …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lorencbilo: “Μ'εβαλε ο gkalen ν'ανεβασω αυτό το screenshot ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19462/” ΤΟ καταλαβα αλλά εμένα δεν περνει backup αυτό είναι το θέμα μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτήν έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk