Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Ποια ρομ φοράς ??? Ρομ μπορείς να φλασαρεις ?? ” Φοράω την δικοί σου την 9.9.2 δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γι'αυτο σε ρωτησα , κατι δεν έχει γίνει σωστά στην εγκατάσταση που έκανες , ή ρομ που φοράς δεν είναι ή δικιά μου .. Θα σου στείλει screenshot ο φίλος @lorencbilo , για να καταλάβεις ..” Να κατεβάσω πάλι την δικοί σου και να την ξαναπερασω?? Στάλθηκ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Αν δεν εχεις άλλο backup μέσα στο folder backups σβήστο (το folder backups) και ξανά δοκίμασε. Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0” ΤΟ έκανα τίποτα το ίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bilis1234 Ποια ρομ φοράς ??? Ρομ μπορείς να φλασαρεις ??” Φοράω την δικοί σου την 9.9.2 δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bilis1234 Ποια ρομ φοράς ??? Ρομ μπορείς να φλασαρεις ??[/quoteΦοράω την δικοί σου την 9.9.2 δεν έχω δοκιμάσει να περάσω ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν ξανα σου βγάλει ανάρτησε το να το δει ο @michael” Οκ ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Τελικά το λάθος ήταν δικό μου buckup δέν μέ αφήνει νά κάνω install κάνει κανονικά ” Περίεργο μου φαίνεται... πραγματικά..” Καί μένα στό buckup βάζω τικ όπου έχει αριθμούς σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “κάνω εγκατάσταση το Ζip για τό μενού μέ fastboot recovery καί όλα τά καλουδια ” Τι σφάλμα σου βγάζει ΄γράψε λίγο....” Τελικά το λάθος ήταν δικό μου buckup δέν μέ αφήνει νά κάνω install κάνει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μου πες πριν ότι δεν σε αφήνει ούτε install να κάνεις γι αυτό ρωτάω.. Σου ζήτησε κανα κωδικό το twrp?” Όχι δέν μού ζήτησε κωδικό αλλά ούτε buckup δεν μέ αφήνει νά κάνω καί πχ στό install ενώ κάνω εγκατάσταση το Ζip για τό μενού μέ fastboot recovery καί όλα τά καλουδια δέν τό περνάει μήπως πρέπει να ξαναπερασω το recovery? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Και μέ αφήνει ” Αν κσι δεν καταλαβα θα τα πούμε πιο μετά.. ΄΄εχω λίγο δουλεια” Εννοώ ότι μέ αφήνει νά κάνω wipe ο δαίμονας τού swift key άλλο ήθελα να γράψω άλλο έγραψε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Τήν 6 έχω, τού gallen τό έκανα πάλι τά ίδια βγάζει ” Τι σφάλμα σου βγάζει.. Πχ πάνε να κάνεις wipe cache, dalvik σε αφήνει;” Παράθεση από gathan83: “Παράθεση από geoanto555: “Μετά από δοκιμές του φίλου @geosoho καταλήξαμε ότι .. Δεν στρώνει με καθαρή εγκατάσταση lollipop Δεν στρώνει με fastboot rom Δεν στρώνει με erase και flash του NON-HLOS.. Ο μόνος τρόπος που δούλεψε είναι: Κατεβάζεις τα αρχεία....efs.rar Μπαίνεις fastboot και τα φλασαρεις fa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπες μέσα στο κινητό, άνοιξε την εφαρμογή αρχεία μου/τηέφωνο/ μπες στον φάκελο TWRP/πάτα τις τρεις τελείες /εμφάνιση κρυφών αρχείων και σβήσε το .twrps .. Μετά μπες σε twrp και με το που ανοίξει δώσε τικ σε never show και swipe to allow modification... Πες μου κ όλας αν έχεις android 6/” Τήν 6 έχω, τού gallen τό έκανα πάλι τά ίδια βγάζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σβήσε ότι έχει μέσα στο φάκελο backup και ξανα δοκίμασε... Εννοείται κάνε κ ένα reboot recovery να διαβάσει τα πάντα./” Τό έκανα πάλι τό ίδιο βγάζει ούτε εγκατάσταση μπορώ να κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μα στο λέω.... Από κάτω δεξιά επιλέγεις image....Αλλιως δεν το βλέπει” Έχεις δίκιο δέν τό είδα τό θέμα τώρα είναι ότι μού βγάζει λάθος ενώ τό πέρασα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πας install /από κάτω επιλέγεις img /τικ / recovery” Αυτό εννοώ ότι δεν υπάρχει στα install Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Είναι το recovery που παίρνει όλα τα διαμερίσματα backup.” ΤΟ θέμα είναι ότι δεν μου το εμφανηζη στης λήψεις του recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κατέβασε αυτό και κάντο εγκατάσταση μέσω twrp, Μετά κάνε reboot recovery και πάρε το backup.” Είναι κάποιο πρόσθετο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk