Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ευχαριστούμε!! Είσαι Θεός!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα bug είναι ότι δεν δουλεύουν τα Led κατά τα άλλα μια χαρά!! Από μπαταρία στην πορεία θα το δούμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το tex2oat τη ακρηβως είναι?? Γιατί το έχει πρώτο στην κατανάλωση μπαταρίας?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε πολύ!!!παιδευτηκα αλλα κατάφερα και την πέρασα και εγώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια εκανα την αναβαθμιση αλλα μετα το instal βγηκε απευθειας χωρης ενημερωση την μπαρα ανοιγη αλλα το τηλεφωνω αναβοσβηνε λεω κλειδωσε παω ξεκληδωνω κανω reboοτ την ξαναπερναω αλλα παλη τα ιδια τη να κανω??εχω χασει τον μπουσουλα ο ασχετος αα ξεχασα σε καποια φαση που πατησα τα κουμπια για recovery με εβγαλε σε 1 οθονη κοκκινη για τσεκαρισμα led και αλλες ρυθμησεις...καποιος να βοηθησε??με team viewer?το διαλησα το τηλεφωνω. Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “τη να κανω?? ” Μπ…
-
παιδια εκανα την αναβαθμιση αλλα μετα το instal βγηκε απευθειας χωρης ενημερωση την μπαρα ανοιγη αλλα το τηλεφωνω αναβοσβηνε λεω κλειδωσε παω ξεκληδωνω κανω reboοτ την ξαναπερναω αλλα παλη τα ιδια τη να κανω??εχω χασει τον μπουσουλα ο ασχετος αα ξεχασα σε καποια φαση που πατησα τα κουμπια για recovery με εβγαλε σε 1 οθονη κοκκινη για τσεκαρισμα led και αλλες ρυθμησεις...καποιος να βοηθησε??με team viewer?το διαλησα το τηλεφωνω.
-
μαλλον την εκανα την μακακια μου και θα παει για πεταμα...κριμα.
-
παιδια εκανα την αναβαθμιση αλλα μετα το instal βγηκε απευθειας χωρης ενημερωση την μπαρα ανοιγη αλλα το τηλεφωνω αναβοσβηνε λεω κλειδωσε παω ξεκληδωνω κανω reboοτ την ξαναπερναω αλλα παλη τα ιδια τη να κανω??εχω χασει τον μπουσουλα ο ασχετος αα ξεχασα σε καποια φαση που πατησα τα κουμπια για recovery με εβγαλε σε 1 οθονη κοκκινη για τσεκαρισμα led και αλλες ρυθμησεις...καποιος να βοηθησε??με team viewer?το διαλησα το τηλεφωνω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@bilis1234 Φλασαρισμα από δικιά μου 6.8.18 σε δικια μου MM 6.9.9-1 , ΔΕΝ χρειάζεται Factory reset .. Mπορεις και με απλό install ...” Αυτό ρωτάω τόση ώρα καλά κατάλαβα!! Γιατί μου γράφουν παραπάνω ότι υπάρχουν οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση ενώ έχω την δική σου!! Ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sorry!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Marshmallow UPDATE σε 6.9.9-1 για RedmiNote3Pro Kenzo THUNDER ... CHANGELOG Όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ , μπήκαν όλα τα καλουδια στη θεση τους εκτός του power menu .. Δε χρειάζεται Factory reset , μπορεί να γίνει ή εγκατάσταση πάνω από την Lollipop 6.8.18 THUNDER ή πάνω από τη χθεσινή 6.9.9-1 THUNDER .. Πάντα μιλάω γι'αυτους που έρχονται από προηγούμενη THUNDER rom , όσοι έρχονται από GTV θέλει Factory reset .. DOWNLOAD RedmiNote3Pro Kenzo THUNDER 6.0.1 MiUi8-6.9.9-1 Re…
-
Καλησπέρα παιδιά εγώ από 6 8 18 παίρνω από πάνω απευθείας την mm???? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου ήρθε εμαιλ με την ρομ να την κατεβάσω?? Η καλητερα να περημενω να διορθωθεί?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ελληνική βγήκε πως έγινε αυτό?? Με mm Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πότε λογικά θα βγει ρομ για redmi note 3 pro μεγιστε μάγειρα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk