Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• την περναω τωρα για να δουμε??περασα την ρομ και μολης πατησα reeboot εσβησε και τωρα παω να το ανοιξω και ανοιγη για κλασματα το λογοτιπο της miui και κληνει το θεμα ειναι οτι ουτε σε recovery δεν μπορω να μπω.τη εγινε παλη ποσο καντεμις πια??

• Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Με card reader θα συνδέσεις μία sd , ή βαλτη σε άλλη συσκευή και αντέγραψε τη ρομ μέσα στην sd .την ”

• Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Βάλε σε μία sd τη ρομ και φλασαρετε τη απο'κει .. Ή κάνε ένα wipe cache and dalvik και reboots ” Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Βάλε σε μία sd τη ρομ και φλασαρετε τη απο'κει .. Ή κάνε ένα wipe cache and dalvik και reboots , μπας και ξεκολλήσει .. ” εκκανα τιποτα το ιδιο πως την βαζω se sd??

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “εχω μεινη χωρης τηλεφωνω καποιος παιδια??να βρω μια λυση?? ” Έλα βρε @bilis1234 κλείσε το από το power και ανοιξέ το πάλι. Θα ανοίξει πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ στο σημείο του σεταρίσματος που βρίσκεσαι τώρα... αλλά εάν είναι κάτι κολλημένο, να ελπίζεις ότι θα ξεκολλήσει.Επίσης, έχω την ΑΙΣΘΗΣΗ ότι έχεις βάλει λάθος κωδικό στο wifi και δεν μπορεί να συνδεθεί... αλλά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω (ίσως αν ξαναξεκινήσεις το τηλέφωνο να στο ζητήσει πάλι). Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡ…

• Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από bilis1234: “εχω μεινη χωρης τηλεφωνω καποιος παιδια??να βρω μια λυση?? ” Ξαναφλασαρε τη ρομ , ίσως ξεκολλήσει .. ” δεν εχω ρομ μεσα ο εξυπνος????

• εχω μεινη χωρης τηλεφωνω καποιος παιδια??να βρω μια λυση??

• Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από bilis1234: “το εκανα αλλα τιποτα διαβαζει αλλα δεν με αφηνει να πατησω για να βαλω τους κωδικους τη κανω λαθος?? ” Βαλε το τηλ αντί για το email που ζητάει και δες αν έχεις ενεργοποίηση το security/ασφάλεια κλοπής για το κινητό ” αυτο ειναι το θεμα οτι δεν μπορω να πατησω για να περασω κωδικους

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Σωστά κατάλαβα , είναι θέμα server , θα ξεκολλήσει , δοκίμασε και από άλλο rooter αν μπορείς .. ” ευχαρηστω πολλυ εαν κανω επανεκινηση στο ρουτερ ισως να στρωσει??να περασω απο αυτο το σειμιο δεν παιζει??γιατι εχω μεινη χωρης τηλεφωνο. ”

• Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Σωστά κατάλαβα , είναι θέμα server , θα ξεκολλήσει , δοκίμασε και από άλλο rooter αν μπορείς .. ” ευχαρηστω πολλυ εαν κανω επανεκινηση στο ρουτερ ισως να στρωσει??

• Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Αν κατάλαβα καλά είσαι στο setup και όταν πάει στην οθόνη που λέει για εύρεση συσκευής και να βάλεις το mobile account , σου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η μπλαμπλα μπλα και δοκιμαστε αργότερα .. Εκεί λοιπόν δε σ'αφηνει να προχωρησεις και μένεις σ'αυτο το σημείο του setup .. Ή μιλάς για άλλο σημείο ??? ” ακρηβως αυτο μου γραφει αδιναμια ελενχου καταστασης του ευρεσης τηλεφωνου

• να περασω απο αυτο το σειμιο δεν γινεται??

• Παράθεση από gkalen: “@bilis1234 Είναι θέμα server , δοκίμασε αργότερα ή δοκίμασε με δεδομένα ή από άλλο rooter .. ” δεν νομηζω και με δεδομενα το ιδιο μου κανει το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει να περασω κωδικους διαβαζει αλλα δεν με αφηνει να πατησω τιποτα

• παιδια καποιος???

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “@bilis1234, όπου και αν πατήσεις στο πεδίο που βάζεις το password του mi account δεν σε αφήνει να γράψεις ? Ή είσαι ακόμα στην εισαγωγή του wifi δικτύου ? ” μονο στο mi accound οπου και να πατησω ”

• Παράθεση από NasDriver: “@bilis1234, όπου και αν πατήσεις στο πεδίο που βάζεις το password του mi account δεν σε αφήνει να γράψεις ? Ή είσαι ακόμα στην εισαγωγή του wifi δικτύου ? ” μονο στο mi account

• το εκανα αλλα τιποτα διαβαζει αλλα δεν με αφηνει να πατησω για να βαλω τους κωδικους τη κανω λαθος??

• εχω βαλει ελλημηκα κινεζικα αγγλικα αλλα τιποτα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “τι κάνω τώρα??? repair or change? η swipe to wipe???? ” Αν σου είπαν να κάνεις όλα αυτά τα wipes κάνεις swipe to wipe και μετά πρέπει να κάνεις reboot to recovery, την ρομ την έχεις σε SD cart έτοιμη ή θα την βάλεις με slide load ?Παράθεση από bilis1234: “καλημερα παιδια μετα απο factory reseat μπαινω στο τηλεφωνοβαζω γλωσσα κανονικα περναω κωδικους wifi gmail ολα κανονικα αλλα μολης φτασω στο βημα του λογαριασμου στο mi προσπαθει να κανει …

• καλημερα παιδια μετα απο factory reseat μπαινω στο τηλεφωνοβαζω γλωσσα κανονικα περναω κωδικους wifi gmail ολα κανονικα αλλα μολης φτασω στο βημα του λογαριασμου στο mi προσπαθει να κανει αυτοματα συνδεση και γραφει αδθναμια ελενχου καταστασης το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνη να περασω τους κωδικους εχει επηλογη πισω καποιος βοειθεια γιατι εχω μεινη χωρης τηλεφωνω

• Κατέβασα το super su το πέρασα μέσω recovery αλλά δεν το βλέπω στην συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk