Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris zax.: “[Stable](2016.09.01)SuperSU v2.78 Release” ΤΟ κατέβασα αλλά δεν το βρίσκω στην συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dimitris zax.: “Παράθεση από gkalen: “Για όσους δεν το πρόσεξαν , ο φίλος @kandilak , έδωσε λινκ για αναβάθμιση του supersu σε 2.78 , στο προηγούμενο ποστ .. Με αυτό το ζιπ μπορείτε ν'αναβαθμισετε το supersu χωρίς να έχετε προβλήματα ... DOWNLOAD Supersu 2.78 [Stable](2016.09.01)SuperSU v2.78 Release ” εγω που εκανα το λαθος κ εκανα update το διορθώνω περνώντας την 2.78? ή ξαναφλασαρω την ρομ?” Που είσαι το ζιπ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα το ξαναρωτησα αλλά δεν πήρα απάντηση έχω κάνει backup σε trwp και θέλω να το περάσω στον υπολογιστή το περνάω αλλά το θέμα είναι ότι ο φάκελος μου γράφει μόνο 800 mb γιατί γίνεται αυτό??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Συνδέεις το κινητό, το βλέπει σαν φλασάκι, βρίσκεις το φάκελο/αρχείο που θέλεις και το αντιγράφεις στον υπολογιστή σου.. Ευκολάκι.....” Γιατί μου γράφει μόνο 886 byte?? O φάκελος του twrp που τον πέρασα στο υπολογιστή 1?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “χαχα είμαι ο τυχερός;; ευχαριστώ!! Πάρτο με το καλό αύριο, κάτσε χαλαρά με καφεδάκι και θα το φτιάξουμε όλοι μαζί εδώ μέσα. Τα παιδιά κάνουν και λίγο καλαμπούρι για να ελαφρύνουν την κατάσταση. Πάρτα χαλαρά όλα (γενικά στη ζωή έτσι θέλει γιατί αλλιώς το παιχνίδι χάνεται). Τα λέμε αύριο λοιπόν. @bilis1234 Ναι λογικά μέσα απο το recovery μπορείς να φλασάρεις την CM. Πρόσεξε όμως, για δική σου ευκολία καλό θα ήταν να πάρεις ένα καλό TWRP backup όπως έχεις τώρα τη συσκευή σο…

• Παιδιά εάν θέλω από περιέργεια να περάσω την cm13 μπορώ να την περάσω απευθείας μέσω του recovery του δικού μας?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα κατέβασα την ρομ όμως μου γράφει eu 6.18 γιατι;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Τη ακρηβως να σβήσω?? Δεν βγάζω νόημα Sorry Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όταν έβαλες το twrp δεν έκανες swipe to allow modification?” Δεν θυμάμαι... Τώρα τη πρέπει να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

d03ad954eb5d6f39e47d5a061307d887.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Γίνετε στο recovery?? Πως ακρηβως?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Έκανα backup κανονικά και ήθελα μετά να το επαναφερω αλλά μου έγραφε Οτι είναι μόνο για διάβασμα. Αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Προσπαθώ να πάρω αλλά στο restore μου γράφει only for reading Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Όχι το έκανα και πήγα απευθείας να κάνω Reset ξέχασα να πω ότι είχα κάνει Factory reset πριν είχα του gallen την ρομ και μετά το Factory μπήκε η 18 ρομ αν και γράφει eu πρέπει να είναι η ελληνική. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Με την ίδια έκδοση το έκανα του micael το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Twrp έκανα κανονικά αλλά όταν πήγα να κάνω επαναφορά μου έγραφε ότι δεν μπορεί να γίνει και συγκεκριμένα only for reading Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με backup

Μήνυμα

Δεν μπορώ να κάνω restore το backup Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk