Καλησπέρα στην ομάδα έχω το mi 10 lite 5g με ρομ global stable σκέφτομαι να περάσω την ελληνηκη θα έχω κάποια διαφορά στο τηλέφωνο σε ταχύτητα? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BBC θα το δοκημασω και αυτό να δω μήπως βρω λύση αλλά το περίεργο είναι ότι στο pocophone πριν με την ίδια sim δεν είχα θέμα η εκτός κ δεν το είχα παρατηρήσει. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστηχως όχι υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της sim γιατί είναι από της παλιές κ μου την έχουν κόψει σε κατάστημα για micro sim και μετέπειτα για nano? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και πάλι σε mi 10 lite 5g Έχω πρόβλημα με την cu πολλές φορές το τηλεφωνο ενώ δηχνει ότι έχει σήμα δεν έχει και παρόλο που το έχω στο αυτόματο πρέπει από 3g να το βάλω lte μόνος μου αλλιώς τίποτα μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά το πρόβλημα συνεχίζετε αρκετές φορές δεν έχει σήμα και για να βρω πρέπει μόνος μου να το τικάρω από 3g σε lte η το αντίθετο λες και δεν λυτουργη η αυτόματη ρυθμηση για τα δυκτια. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από amavroudis: “Πβς το καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις σήμα; Δεν μπορείς να καλέσεις; Δεν έχεις επικοινωνία δεδομένων; Τι συμβαίνει;” Όλα αυτά μαζί Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk