Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Καλησπέρα και πάλι σε mi 10 lite 5g Έχω πρόβλημα με την cu πολλές φορές το τηλεφωνο ενώ δηχνει ότι έχει σήμα δεν έχει και παρόλο που το έχω στο αυτόματο πρέπει από 3g να το βάλω lte μόνος μου αλλιώς τίποτα μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: Mi 10 lite 5g

bilis1234 - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

Παράθεση από sv1kwz: “Παράθεση από bilis1234: “Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ήταν πολύ περίεργο δεν μου έχει ξανατυχει, όταν ενεργοποιείς της ρυθμησης για προγραματιστες χωρης να αλλάξεις κάτι από εκεί αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη και μολης το ξανακλησεις επανέρχονται... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αγαπητέ μου αφού στο έγραψα ποιο πάνω για της ρυθμισεις προγραμματιστή και μου απάντησες όχι !!! Από εκεί είναι κάποιο bug που συμβαίνει. Μου έτυχε σε xiaomi a1 και εφαγα …

• Δεν είχα βάλει καμία επιλογή απλά τον ενεργοποίησα. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διωρθωθηκε το πρόβλημα ενεργοποίησα της ρυθμησης για προγραματιστες κ μετά το απενεργοποιησα κ επανήλθε το χρώμα της οθόνης. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε και ήταν πολύ περίεργο δεν μου έχει ξανατυχει, όταν ενεργοποιείς της ρυθμησης για προγραματιστες χωρης να αλλάξεις κάτι από εκεί αλλάζουν τα χρώματα στην οθόνη και μολης το ξανακλησεις επανέρχονται... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Λογικά κάποια ρυθμηση θα είναι αλλά που στο καλό είναι?? Σε όσους έστειλα της φωτογραφίες φενονται εξαιρετικά μόνο σε μένα δεν είναι ρεαλιστικά τα χρώματα.. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Δηλαδή καλύτερα να το στείλω πίσω στο κατάστημα να το δουν?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Συγνώμη για την παράθεση, το κλασικό έχω το δικό του όταν εννοείς ειδικό εδώ στην Κέρκυρα δεν ξέρω εάν υπάρχει ειδικός είναι ένα θέμα... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μ;λλον δεν έχει να κάνει με τη κάμερα, αλλά με την οθόνη σου είπαμε. Είδες τις φωτογραφίες σε υπολογιστή;” Σε υπολογηστη όχι αλλά σε άλλον που της έστειλα φενονται σωστά το θέμα είναι τι ρυθμηση χρειαζετε?? Εκτός κ έχει πρόβλημα η οθόνη Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Κάποιος κάποια ρυθμηση μήπως μπορώ να φτιάξω τα χρώματα στην κάμερα?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sv1kwz: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Κατι τρέχει με την απεικόνιση στην οθόνη σου...” Τι μπορώ να κάνω?? Έχω αλλάξει όλες της προβολές της οθόνης δεν είμαι κ εξπερτ όμως εκτός κ5εχει πρόβλημα ή οθόνη. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις ενεργοποιήσει μήπως τα developer options ? Sent from my MI 8 using Tapatalk” Όχι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κατι τρέχει με την απεικόνιση στην οθόνη σου...” Τι μπορώ να κάνω?? Έχω αλλάξει όλες της προβολές της οθόνης δεν είμαι κ εξπερτ όμως εκτός κ5εχει πρόβλημα ή οθόνη. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Κόκκινο φαίνεται. Εσύ πως το βλέπεις; Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στην οθόνη σου; Άνοιξες τη φωτογραφία με άλλο κινητό ή υπολογιστή;” Εδώ ο τοίχος είναι κεραμιδη κ τον βγάζει έτσι στο κανονικό το έχω στα χρώματα στην οθόνη όχι δεν έχω μπει από υπολογηστη.. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε άλλον που το έστειλα φενεται σωστά.... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από John Sap: “Καλησπέρα φίλε μου εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο!! Εσύ έχεις κάποιο άλλο θέμα γενικά? Στο game turbo σου λειτουργεί η απάντηση σε μεγάφωνο σε κλήση?” Φίλε μου δεν πολύ παίζω παιγνίδια λόγω ελιψεις χρόνου αλλά θα το δω και θα σου πω.. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μου βγάζει έτσι της φώτο σκέφτομαι να το στείλω πάλι στο μαγαζί. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

bilis1234 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “Αν και μετά το factory reset συνεχίζει τα ίδια, μιλάς με το κατάστημα :/” Δοκιμάζω κ μηλαμε σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τό έκανα πάλι τά ίδια... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έκανα factory reset αλλά τίποτα.. Υπάρχει περίπτωση από τα χρώματα στο σχέδιο οθόνης να δημιουργητε το πρόβλημα? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “Αν και μετά το factory reset συνεχίζει τα ίδια, μιλάς με το κατάστημα :/” Δοκιμάζω κ μηλαμε σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τό έκανα πάλι τά ίδια... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν και μετά το factory reset συνεχίζει τα ίδια, μιλάς με το κατάστημα :/” Δοκιμάζω κ μηλαμε σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αντίγραφα και κάνεις factory reset...από που το έχεις πάρει είπαμε ?” Από σκρουτσ.... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω, δεν αποκλείεται να είναι πρόβλημα της ρομ ή ακόμα και προβληματική κάμερα... Μήπως έχεις βάλει κανένα προστατευτικό τζαμάκι στις κάμερες ή καμία θήκη που τις καλύπτει παραπάνω ?” Όχι μια θήκη σιλικόνης απλή υπάρχει περίπτωση να είναι από την ρυθμηση του χρώματος οθόνης?? Αν κ όπου να το έχω βάλει το ίδιο κάνει κ σε gcam το ίδιο το θέμα είναι τι κάνω τώρα το στέλνω πίσω?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κόκκινο φαίνεται. Εσύ πως το βλέπεις; Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στην οθόνη σου; Άνοιξες τη φωτογραφία με άλλο κινητό ή υπολογιστή;” Εδώ ο τοίχος είναι κεραμιδη κ τον βγάζει έτσι στο κανονικό το έχω στα χρώματα στην οθόνη όχι δεν έχω μπει από υπολογηστη.. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk