Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει και μία επιλογή για επαναφορά ρυθμίσεων...δοκίμασέ την. Επίσης δες στο ρυθμίσεις > εφαρμογές > κάμερα > διαγραφή όλων των δεδομένων...” Τα έκανα όλα αλλά εδώ το αμάξι είναι κόκκινο κ το βγάζει έτσι.. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

bilis1234 - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

Καλησπέρα φίλε μου έχω το ίδιο τηλέφωνο και έχω θέμα με την κάμερα δεν μου βγάζει τα χρώματα ρεαλιστικά εδώ το αμάξι κανονικά είναι κόκκινο Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Ανεβασε ένα παράδειγμα να δούμε...” Εδώ ο τοίχος είναι σκούρος και το κάδρο το ίδιο... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πορτοκαλί σκούρο Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και αυτό κανονικά καφέ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Ανεβασε ένα παράδειγμα να δούμε...” Εδώ ο τοίχος είναι σκούρος και το κάδρο το ίδιο... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πορτοκαλί σκούρο Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ανεβασε ένα παράδειγμα να δούμε...” Εδώ ο τοίχος είναι σκούρος και το κάδρο το ίδιο... Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην ομάδα πριν 3 μέρες παραλάβα το mi 10 lite 5g όλα καλά αλλά έχω ένα μεγάλο θέμα της φώτο τα κόκκινα τα βγάζει κίτρινα κ γενικά δεν βγάζει της φώτο τα χρώματα όπως πρέπει γιατί?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Μολης παραλάβα το mi 10 lite 5g ωραίο εργαλείο όμορφο τηλέφωνο κ πρώτη φορά με amoled οθόνη κ θα ήθελα να ρωτήσω τα χρώματα μου φενονται θαμπά η είναι η ιδέα μου?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα έκανα παραγγελία το mi 10 lite 5g θα ήθελα γνώμες για oθονη προστασίας κ θήκη για το κηνητο. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τα είπαμε αυτά... Μόλις έρθουν. Περιμένεις τώρα...” Ευχαριστώ πολύ!! Η γνώμη σας πια είναι να το πάρω από Ελλάδα με γύρω στα 300?? Αξηζει?? Η να πάω στο note 9 Pro?? Θέλω ή μετάβαση από pocophone να αξίζει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπήκαν τα λεφτά στη κάρτα; Επεστράφησαν; Αν όχι πρέπει να φανούν στο PayPal. Και όταν φανούν στην επιστροφή τα στέλνεις στη κάρτα σου και κλείνει ο κύκλος...” Ούτε στην Κάρτα ούτε στο PayPal απλά μου έχει έρθει μυνημα ότι το gear best επέστρεψε τα λεφτά και θα φανούν σε 2 μέρες στην κάρτα ή στο PayPal... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπες στο λογαριασμό σου στο PayPal και στείλε τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό σου που έχεις συνδεδεμένο στο PayPal. Από που τραβήχτηκαν τα λεφτά και πλήρωσες με PayPal;” Ο λογαριασμός στο PayPal είναι μηδενικός από κάρτα πλήρωσα μέσω PayPal Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Στο pay pal μου γράφει ότι επιστράφηκαν τα λεφτά αλλά στην κάρτα δεν φενονται και η υπόθεση έχει κλείσει ” Θα πρέπει να τα επιστρέψεις εσύ από τον λογαριασμό σου στο Paypal πίσω στην κάρτα σου (Τράπεζα) ... ;)” Πως γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Μόλις τα πάρεις και είσαι σίγουρος οτι τελείωσε κλείνεις την υπόθεση.” Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο πουθενά σε μπλε κ σκέφτομαι να πάρω το note 10 lite.... Αν κ δεν ψήνομαι κ πολύ.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο pay pal μου γράφει ότι επιστράφηκαν τα λεφτά αλλά στην κάρτα δεν φενονται και η υπόθεση έχει κλείσει... Όχι από εμένα όμως γίνετε αυτό? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας T…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μόλις τα πάρεις και είσαι σίγουρος οτι τελείωσε κλείνεις την υπόθεση.” Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνο πουθενά σε μπλε κ σκέφτομαι να πάρω το note 10 lite.... Αν κ δεν ψήνομαι κ πολύ.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πλέον, το αφήνεις το dispute το paypal...αν το κλείσεις δεν μπορείς να ανοίξεις άλλο για την ίδια παραγγελία :(” Dear Valued Customer, Thank you for your feedback. We are arranging the PayPal refund of 278.05 EUR now. Please allow up to 2-3 business days for the transaction to appear on your Paypal account. In rare cases, please allow 3-5 business days for refund to be processed. You can view the status of your refund from your Account Histor…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Στο PayPal θα βρεις την ιστορία στα cases...” Χρειάζεται να κάνω κάτι εκεί η το αφήνω όπως είναι? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν έπρεπε ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ REFUND ΑΠΟ PAYPAL !!!!” Που πάω και μπλέκω αφού είμαι άσχετος δεν ξέρω.... Μου ήρθε μυνημα σε email από την pay pal να τα βρω με τον προμηθευτή πρώτα.. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να βρω στο pay pal το αίτημα που έκανα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τους έστειλα κ μυνημα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν έπρεπε ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ REFUND ΑΠΟ PAYPAL !!!!” Που πάω και μπλέκω αφού είμαι άσχετος δεν ξέρω.... Μου ήρθε μυνημα σε email από την pay pal να τα βρω με τον προμηθευτή πρώτα.. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να βρω στο pay pal το αίτημα που έκανα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από bilis1234: “Note : If you prefer a Payment account refund , please reply to this message within 3 days. ” Απαντάς στο μήνυμά τους; και τους λες ότι θες Payment account refund πχ (τα αγγλικά μου είναι λίγο χάλια) Dear Gearbest I prefer a Payment account refund, thank you. Best regards” Ευχαριστώ πολύ Έκανα και αναφορά στο PayPal αν κ νομίζω ότι δεν έπρεπε να κάνω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Όχι στο gearbest wallet. Κάνε full refund στο PayPal...” Από το pay pal το κάνω?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προσπαθώ να5το βρω.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk