Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όχι στο gearbest wallet. Κάνε full refund στο PayPal...” Από το pay pal το κάνω?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι πήρες; Ψάξε στο kimovil. Ή σε κάνα ελληνικό κατάστημα...” Αυτό μου γράφουν σε email τι πρέπει να κάνω?? Μάλλον αυτοί με δουλεύουν... Dear Vasilis,  After checking , the produt is back- ordered now . We can cancel your item then issue a full refund to your Gearbest Wallet as store credit. You can use your Wallet to purchase your next order easily. You will receive 1 point for every 1 USD. Note : If you prefer a Payment account refund , please reply to this message wit…

• Εκτός κ πάω στο note 10 lite... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Εξαντλήθηκαν όλα...υπομονή για τις επόμενες παρτίδες :(” Αυτό βλέπω κ εγώ το θέμα είναι σε πόσο καιρό θα βγουν η επόμενες παρτίδες Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ποια έκδοση ?” 6.64 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι πήρες; Ψάξε στο kimovil. Ή σε κάνα ελληνικό κατάστημα...” Το mi 10 lite 5g μόνο στο gearbest μου το βγάζει στο kimovil σε μπλε και από Ελλάδα για μπλε χρώμα πάνω από 300 και σε κάποιο κατάστημα που το βρήκα σε μπλε είμαι μόνο διαδικτυακό και δεν το εμπιστεύομαι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι.” Ευχαριστώ πολύ γιατί από ότι βλέπω αυτοί εάν το βρουν και για να το στείλουν θα περάσουν 3 μήνες, μήπως έχεις υπόψη σου που μπορώ να το βρω σε μπλε σε λογική τιμή?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έχεις άμεση επιστροφή σε PayPal Σε δυο τρεις μέρες είναι πίσω... Για αλλοθς τρόπους πληρωμής δε ξέρω... Ζήτησε τους complete refund...” Με pay pal πλήρωσα δηλαδή να τους γράψω ακυρώστε την παραγγελία και complete refund?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ότι δεν έχουν το προϊόν που παρήγγειλες και το παρήγγειλαν αυτοί ξανά και το φέρνουν. Και σου προτείνουν να πάρεις κάτι άλλο. Δεν είχε διαθεσιμότητα όταν το παρήγγειλες;” Φυσικά και είχε πως θα μπορούσα να το παραγγείλω εαν δεν ήταν σε διαθεσημοτιτα?? Το είχε κανονικά... Για να το ακυρώσω τους γράφω να ακυρώσουν την παραγγελία στο ticket σωστά?? Τα λεφτά εάν ξέρεις πότε τα επιστρέφουν?? Το θέμα μου είναι ότι όπου κ εάν έχω ψάξει σε μπλε δεν το βρίσκω πουθενά μεχρη 280 τ…

• Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς μου λέει στο μυνημα το gear best? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amavroudis: “Από.οσο βλέπω το nlrambhk πρέπει να είναι ο σωστός τρόπος αποστολής pdm μέσω Ολλανδίας... ” Παράθεση από bilis1234: “NLRAMBHK γράφει στο deliverys. ” ” Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ αυτό νομίζω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Απλά εύχομαι να μην έχω κάνει καμία πατάτα και να πληρώσω το mi 10 lite 5g κάνα 500 Άρη Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” T…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν είσαι σίγουρος, μπορείς να ζητήσεις με ticket να ακυρωθεί η παραγγελία και να κάνεις νέα μόλις επιστραφούν τα χρήματα...” Δεν είμαι σίγουρος ΌΧΙ, απλά με προβληματίζει αυτό το NLRAMBHK Που γράφει για delivery's.. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amavroudis: “Από.οσο βλέπω το nlrambhk πρέπει να είναι ο σωστός τρόπος αποστολής pdm μέσω Ολλανδίας... ” Παράθεση από bilis1234: “NLRAMBHK γράφει στο deliverys. ” ” Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ αυτό νομίζω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Απλά εύχομαι να μην έχω κάνει καμία πατάτα και να πληρώσω το mi 10 lite 5g κάνα 500 Άρη Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από amavroudis: “Από.οσο βλέπω το nlrambhk πρέπει να είναι ο σωστός τρόπος αποστολής pdm μέσω Ολλανδίας... ” Παράθεση από bilis1234: “NLRAMBHK γράφει στο deliverys. ” ” Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ αυτό νομίζω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δε βλέπω κάτι. Η φωτογραφία σου είναι χάλια... Παρόλαυτα νομίζω ότι είσαι οκ. Αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι περισσότερο να μας πει.” NLRAMBHK γράφει στο deliverys. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Από υπολογιστή μπες στο λογαριασμό σου και δες μήπως γράφει περισσότερα.” Αυτό μου βγάζει 225f9dfb0751bb4d7210daa898c837e2.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Gearbest.” Ότι γράφει κ στην φώτο που κατέβασα που μπορώ ακριβώς να το ψάξω?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μπες στο λογαριασμό σου και δες τι αναφέρει και γράψε μας.” Στο pay pal? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τι επέλεξες σαν μέθοδο αποστολής; Το NL μου δίνει την εντύπωση ότι επέλεξες pdm (priority direct mail).” Αυτόματα το έκανε μόνο του εγώ δεν πάτησα κάτι εκτός από την πληρώμη μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις να το έψαχνα λίγο καλύτερα και εάν έκανα καμία πατάτα να το διωρθωνα? Σε ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μολης έκανα μια παραγγελία από gear best αλλά φοβάμαι πως έκανα κάποιο λάθος στην παραγγελία κ θα περάσει τελωνείο.. Εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει?? db11cb11c017f5cdd8fccb9cd4c36b3d.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk