Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι. Όπως σου είπα από το χειρότερο στο καλλίτερο: redmi note 9pro --> mi note 10 lite --> mi 10 lite 5g” Σε ευχαριστώ πολύ αυτό θα πάρω όταν πουλήσω το pocophone απλά ακόμη το ψάχνω από πιο μαγαζί γιατί το μπλε το βρησκω πάνω από 300 ευρώ μόνο το λευκό γύρω στα 260 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι να σου πω...όλα ρίσκο είναι :)” Σωστό και αυτό Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δες καταστήματα με φυσική παρουσία (όχι μόνο online), πόσα χρόνια είναι στην αγορά και κριτικές από άλλους αγοραστές...” Αυτό που έβαλα σε link έχει φυσική παρουσία και κριτικές στο Best price καλές δεν ξέρω το ρισκάρεις η όχι?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν κοιτάς από Ελλάδα, μην πας με γνώμονα μόνο την χαμηλότερη τιμή...” Κάποιο λινκ?? Από μαγαζί? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Περίπου. Μπορεί πιο γρήγορα. Βάλε σίγουρα priority direct mail αν πάρεις από.εκει...” Το βρήκα εδώ αλλά δεν ξέρω εάν σαν μαγαζί είναι αξιόπιστο..https://www.bestprice.gr/m/5473/netmobile.html Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “263€ το έχει στο gear best Είναι σε προσφορά...” Ερχετε σε 1 μήνα όμως σωστά?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι καλλίτερη η φωτογραφία. Η κατασκευή του... Εξαρτάται και από το όριο που έχεις για την αγορά σου.” Το βρίσκω στο best price σε λευκό 260 το 5g μου γιαλισε αρκετά μπορώ να σου πω Αλλά δεν ξέρω το μαγαζί από το best price ποσο αξιόπιστο είναι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, 1100mAh λιγότερες... Το να σου πω. Κάνε τα κουμάντα σου. Εμένα περίπου 3200-3800mAh μου φτάνουν για το 24ωρο.” Απλά ψάχνω μεταξύ τον 3ων τηλέφωνον τα υπέρ κ τα κατά και εάν αξίζουν τα 60, 70 ευρώ παραπάνω που έχουν από το note 9pro. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι... Definitely...” Απλά είδα πως έχει πιο μικρή μπαταρία Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δε κοιτάς και το mi10 lite 5g ; Στην ίδια τιμή με το mi note 10 lite είναι περίπου... Και ακόμα καλλίτερο...” Θα το κοιτάξω και αυτό λες να αξίζει περισσότερο? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εχει Snapdragon επεξεργαστή, πιο δυνατό. Και είναι Premium, όπως αναφέρεις... Και amoled οθόνη καλλίτερη από την ips του redmi...” Άρα εάν το βρω γύρω στα 60 ευρώ διαφορά το παίρνω με κλειστά μάτια σωστά?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Αν το σηκώνει η τσέπη σου τότε το mi note 10 lite είναι η καλύτερη επιλογή :D” Η διαφορά τους είναι γύρω στα 60 ευρώ αλλά στα τεστ που έχω δει είναι πάνω κάτω τα ίδια τηλέφωνα σε τι υπερτερεί το lite εκτός από ότι είναι πιο premium?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλαγή pocophone με ποιο??
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα σκέφτομαι να αλλάξω το pocophone f1 μετά από 2 χρόνια έχετε να μου προτείνετε κάποιο ισάξιο εάν όχι καλύτερο μεχρη 250 ευρώ το πολύ?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
youtu.be/8oN_tAF6ZxI βρήκα αυτό το βίντεο για όποιον θέλει και δεν το έχει δει να κατεβάζει απευθείας από το mi box. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από echaosad: “Ναι με το Google home λειτουργεί σαν εναλλακτική μέχρι να διορθώσει το σφάλμα η Xiaomi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και κάτι άλλο εάν θέλω να κατεβάσω την καινούργια έκδοση στο kodi πως μπορώ να το κάνω?? Από pafin δεν με αφήνει... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λογικά θα την βρεις στο playstore του box. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το β…
-
Παράθεση από echaosad: “Ναι με το Google home λειτουργεί σαν εναλλακτική μέχρι να διορθώσει το σφάλμα η Xiaomi Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και κάτι άλλο εάν θέλω να κατεβάσω την καινούργια έκδοση στο kodi πως μπορώ να το κάνω?? Από pafin δεν με αφήνει... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από echaosad: “Το ίδιο κινητό εχω οπότε τσιφος φίλε. Το mi5 που έχω, φοράει miui 10 και δουλεύει μια χαρά. Αναμένουμε την Miui 12 μήπως στρώσει αν και δεν το βλέπω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την πάτησα εάν το ήξερα δεν θα το επερνα... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα θέμα μολης χτες το πήρα αλλά δεν μπορώ να κάνω ασύρματη μετάδοση από το τηλέφωνο με τίποτα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν έχεις κινητό xiaomi με miui 11 τότε είναι θέμα miui. Μπορείς να κάνεις cast μόνο το YouTube. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Pocophone με miui 11...αρα τσιφος... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk