Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 417.
-
Ευχαριστώ Ανέστη απο οτι φαίνεται μετά τις διακοπές...
-
Παράθεση από NasDriver: “Μίλα με το Qubestore και το Mygad μήπως το έχουν, από Κίνα δύσκολο να το έχεις σε τόσες λίγες μέρες ” Στα site τους δεν το έχει κανένας...
-
Παίδες καλησπέρα σας! Θέλω να πάρω το mi6 αλλά το θέλω σε μπλέ. Δεν το βρίσκω πουθενά εκτος απο gearbest(ουτε Ελλάδα) το οποίο όμως ψιλοφοβάμαι...οπότε αν κάποιος το έχει δει πουθενά αλλού ας μου πει. Δεν με πειράζει να είναι και απο Ελλάδα γιατί ψωνίζω με τιμολόγιο To priority line που λέει είναι που αποφεύγεις τελωνείο; Επίσης πιστεύετε θα το έχω μέχρι τις 10 Αυγούστου που φεύγω; Τέλος είδα οτι υπάρχει και ceramic edition υποτίθεται οτι θα είναι πιο ανθεκτικό; ΥΣ. Αν πάρω το μαύρο θα μπορώ μετ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα! Ξέρετε πια είναι η διαφορά International, Chinese και English version? Γιατί εγω βασικά βρίσκω την English version
-
Παράθεση από zt654: “Φίλε από banggood με priority direct και από GB Κίνας με priority line και Χονγκ Κονγκ με europe express ή europe ............ σου έρχεται χωρίς τελωνείο! ” Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς στο banggood η τιμή είναι πιο πάνω και απο Ελλάδα... Αλλά και απο GB να το πάρω με priority βγαίνει 120 ευρώ περίπου. Απο Ελλάδα έχει 130+ΦΠΑ και μπορώ να κόψω και τιμολογίο και το βάζω και σε δόσεις! To yoohoo απο Ελλάδα σαν μαγαζί το ξέρει κανείς; Απο οτι καταλαβαίνω για να…
-
Παίδες επειδή απέχω καιρό απο το "άθλημα" και σκοπεύω να πάρω ενα amazfit, με τα τελωνεία τι γίνεται; έχουν χαλαρώσει καθόλου; γιατί όσο ασχολούμουν ακόμα 8/10 κινητά μπαίναν τελωνείο τα υπόλοιπα σπάνια αλλά μέχρι και θήκες μπαίναν...
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες! Επειδή απουσιάζω απο το "άθλημα" λόγο δουλειάς και μεταπτυχιακού, εδω και πολύ καιρό ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα. Με ρώτησε η κοπέλα μου τη θέλω για δώρο και σκέφτομαι το amazefit! Διαβάζοντας εδω είδα οτι με καλύπτει για αυτα που θέλω και οι περισσότεροι είστε σχετικά ευχαριστημένοι. Το πρόβλημά μου είναι οτι ψάχνοντας μπερδεύτηκα λίγο... Είδα οτι υπάρχουν 2 ή 3 version. International, chinese και English. Υποψιάζομαι οτι International και English είναι το ίδιο και το α…
-
Παράθεση από osalonikios: “Aπαντάει ο κινέζος σήμερα πως το έχει διαθέσιμο και θα το στείλει απο την αποθήκη της Εσθονίας ” xaxaxa Απο ποιον πήρες γιατί θέλω και εγω ενα καινουριο powebank
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Ωχ ωχ ωχ τι έχουμε εδώ, επιτέλους μια αναβάθμιση για το κανάλι μου!!! ” Την είδα προχθες τη φέραν τα public! 599 την είχαν εσυ πόσο την πήρες και απο που;
-
Μπαα όχι τόσο... Να το χαράξεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι μετά που θα κόψεις με την ειδική πένσα το κομμάτι που θες να πετάξεις
-
Παράθεση από osalonikios: “Υπάρχουν εργαλεία που κόβουν το γυαλί. Το χαράσουν και μετά με λίγη πίεση σπάει ακριβως. ” Ονομάζεται διαμαντοκόφτης. Το χρησιμοποιούμε οι οπτικοί για να κόβουμε τα κρύσταλλα. Ή τουλάχιστον τα χρησιμοποιούσαμε κάποτε...
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Συμβαίνει και εσάς αυτό? ” Δεν έχω κάνει ποτέ και χρησιμοποιώ αρκετά προγράμματα που θέλουν gps χωρίς πρόβλημα...
-
Παρήγγειλα απο banggood 18/02 τα hybrid pro. Σήμερα τα είχα στα χέρια μου με china post!!! Δεύτερη φορά που μου το κάνει αυτο το banggood, μιλάμε έπαθα την πλάκα μου!! Εν τω μεταξύ έχω άλλες παραγγελίες απο 20-25/01 και ακόμα περιμένω...
-
Παράθεση από zisistil: “Γιατί να μείνουμε μακριά από το dx.com θα μας πεις; ” Σου παραθέτω πιο παλιό post μου Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Εμένα απατεώνες μου φαίνονται...το έχω ξαναφέρει εδω...Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει ευρωπαϊκή αποθήκη...2 φορές παρήγγειλα και είπα ποτέ ξανά... Την πρώτη φορά αγόρασα ένα mi band 1 και τελικά ήρθε mi band 1,1 τότε όμως δεν ήξερα τη διαφορά και οταν το κατάλαβα ήταν αργά... Τη δεύτερη αγόρασα απο την "ευρωπαϊκή αποθήκη" επειδή βιαζόμουν μια yi camera... Έκα…
-
Παράθεση από zisistil: “Πάνε πλέον οι αγορές powerbank, μπαταριών κ λοιπών προιόντων "ωμής ενέργειας" από Κίνα. ” Είναι πολυ παλιός κανονισμός αυτος, απλά δεν έδινε κανένας σημασία... Κανονικά υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να σταλλεί μια μπαταρία, αλλά προφανώς δεν τις τηρούσε κανένας Κινέζος... Συνήθως όμως περνάγαν έτσι.
-
Ναι το ξέρω οτι δεν είναι τριγωνική αλλά δεν είναι για μένα και τον άλλο τον προειδοποίησα...