Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 417.
-
Απόφαση πότε έβγαλε και με τι κάρτα πλήρωσες; Επίσης εαν πλήρωσες με revolut τα λεφτά μπορεί να σου επέστρεψαν σαν δολλάρια και όχι σαν ευρώ
-
Παράθεση από RockHead: “Αν έχεις το Bluetooth ανοιχτό συνέχεια είναι λογικό να σου διαρκεί τόσο η μπαταρία ” και εγω έχω ανοικτό bluetooth συνέχεια αλλά τώρα τελευταία μου κρατάει τόσο πιο παλιά κράταγε πιο πολύ... Το miband2 λογικό είναι να κρατάει πιο λίγο(αυτος είναι και ενας λόγος που δεν το έχω αλλάξει ακόμα) διότι καταναλώνει ενέργεια και για την οθόνη
-
Παράθεση από Thracia: “@osalonikios Καλημέρα,τα φώτα σού. Παραγγελία απο 17/11 RS808261896CN Είμαι στη φάση τού refund απο το aliexpress. Τα λεφτά δεν έχουν πιστωθεί ακόμη,τι κάνω; Στη σελίδα του dispute μπορώ να επικοινωνήσω μόνο με τον πωλητή! ” Έβγαλε απόφαση το ali; Γιατί μπορεί να βγάλει απόφαση το ali οτι οκ θα τα πάρεις τα λεφτά σου και να κάνουν μερικές μέρες να φανούν. Επίσης στο dispute μόνο με τον πωλητή μπορείς να μιλήσεις και θεωρητικά εαν δεν τα βρείτε επεμβαίνει το ali expedited s…
-
Παράθεση από zaf_4: “Εγώ το δικό μου miband 2 κρατά τόσο 12 με 14 μέρες το πολύ, ποτέ δεν κρατούσε παραπάνω και το έχω 4 μήνες. Βέβαια και εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα συνέχεια, με βολεύει ιδίως πολύ στις ειδοποιήσεις όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι ή στην δουλειά μου. Όπως για τις θερμίδες, βήματα και φυσικά να τσεκάρω το βάρος μου. ” Τι να πω ίσως τότε να είμαι τυχερός... Τι εννοείς να τσεκάρεις το βάρος;; Να κρατάς στατιστικά στο mi fit ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω...;
-
Παράθεση από alexandro673: “Εγώ την έριξα την παραγγελία DX(deal extreme) από ευρωπαική αποθήκη (αν κατάλαβα σωστά!) ” Εμένα απατεώνες μου φαίνονται...το έχω ξαναφέρει εδω...Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει ευρωπαϊκή αποθήκη...2 φορές παρήγγειλα και είπα ποτέ ξανά... Την πρώτη φορά αγόρασα ένα mi band 1 και τελικά ήρθε mi band 1,1 τότε όμως δεν ήξερα τη διαφορά και οταν το κατάλαβα ήταν αργά... Τη δεύτερη αγόρασα απο την "ευρωπαϊκή αποθήκη" επειδή βιαζόμουν μια yi camera... Έκανε μήνα να έρθει τουλά…
-
Παράθεση από Alpha01: “Χαίρομαι που "του δίνεις και καταλαβαίνει" , το ξεζουμίζεις , όπως λέμε!! Βεβαίως με συνεχόμενη χρήση - όπως την περιγράφεις - οποιοδήποτε άλλο wearable δεν θα σε κάλυπτε ούτε για "ζήτω"!! Θέλω να πω , οτι ακόμη και με αυτή την μειωμένη αυτονομία , συγκριτικά με άλλα activity trackers ( καλά για smartwatches δε το συζητώ ) , το δικό σου miband 1s υπερτερεί κατά πολύ! Όπως και να χει μακάρι να βρεις την λύση , αλλά και αν δεν την βρεις ..το miband 2 σε αναμένει!! ” Ναι δεν …
-
Παράθεση από Alpha01: “Ισως είναι θέμα λογισμικού.Είσαι στην τελευταία έκδοση firmware;; ” Δεν νομίζω, έχω ακόμα την έκδοση 2.1.7, αλλά δεν νομίζω οτι έχει σημασία διότι πριν δεν συνέβαινε αυτο...Μόλις ο γιατρός μεταφράσει την καινούρια θα βάλω εκείνη κατευθείαν.Άλλωστε λόγο firmware να πέφτει στο 60%(έτσι μου έκανε εχθές) και μετά να συνεχίζει κανονικά...; περίεργο μου φαίνεται... Επίσης οταν το βγάζω απο τη φόρτιση είναι στο 100% το τσέκαρα! Παράθεση από Alpha01: “Αν χρησιμοποιεις το miband απ…
-
Παιδιά να ρωτήσω; Έχω το miband 1s στις τελευταίες 3 φορτίσεις μου παρουσιάζει το εξής. Η μπαταρία φτάνει στο 100% και μετά απο 1-2 μέρες πάει στο 60-70%. Απο εκεί και πέρα κατεβαίνει κανονικά η μπαταρία... Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω, έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο; ή έρχεται η ώρα να αγοράσω καινούριο; Σχετικά με ξεχωριστές εφαρμογές που αναφέρετε. Ένα παλικάρι ανέφερε κάποια στιγμή το mi band tools. Έχει κόστος 1-2ευρώ. Πραγματικά πιστεύω οτι τα αξίζει και με το παραπάνω αυτη η εφαρμο…
-
Παιδιά πάντως εγω παρατήρησα οτι τα πακέτα με SG μου έρχονται γρήγορα(εχθές παρέλαβα 2 εβδομάδες παραγγελία) πριν 2 βδομάδες πάλι τα ίδια. Απο την άλλη όσα περιμένω με CN post αργούν απελπιστικά, όπως και τα unregistered. Τώρα τι να πω... Βέβαια κανένα δεν είναι πάνω απο 30ευρω παραγγελία, οπότε δεν έχω να κάνω με τελωνείο εγω EDIT: Μόλις παρέλαβα κάτι που το είχα παραγγείλει την ίδια στιγμή με το αντικείμενο που παρέλαβα πριν 2 εβδομάδες... CN untracked το σημερινό
-
Παράθεση από demakhs: “σήμερα, δε μου δινε ο συμμαθητής-υπάλληλος ελτα, πακέτο ” Ρε @demakhs πραγματικά που πήγαινες σχολείο...; Παιδιά απο οτι διάβαζα έρχονται γιορτές για τους Κινέζους 21/01-05/02 ετοιμαστείτε για νέες καθυστερήσεις...
-
Παράθεση από maddoctor: “Επίσης βλέπω η νέα έκδοση έχει εξιδεικευμένη καταμέτρηση ανάλογα με το τι κάνεις. ” ΨΨΨ μιλάμε το πήγαν σε άλλο επίπεδο οι Κινέζοι! Ευκαιρία να αλλάξω τη 2,1,7 που έχω τόσο καιρό
-
Παράθεση από tzifos: “Ρε παιδιά μέχρι εχθές που κοίταξα είχα 5GB, γιατί σήμερα μου βγάζει 105GB ??? Τι είναι αυτό το SecondLevel ?? ” Δεν ξέρω αλλά θέλω και εγω...
-
Παράθεση από RockHead: “"Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα." το έγραψα στα γενικα πλαίσια ξαναλέω και δεν ενοώ για το Xiaomi. Δε το έκραξα είπα τι μου έχει συμβεί απλά. Και ναι απο οσα έχω flasha-ρει έιναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποισει απο μερια αποκρισης και διαχείριση μνήμης.Επειδή είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει δε σημαίνει πως είναι και θαύμα. Ναι όντως βγήκαμε off-topic ” Αγαπητέ, θα συμφωνήσω με τον @demakhs και εγω χάθηκα με …
-
Παράθεση από gkoutsou: “τα +40€ (80 σύνολο) πάνε πολύ!!!! ” Ναι απο την ευρωπαϊκή αποθήκη χρεώνει μεταφορικά το geekbuying... Παράθεση από George Kaggelaris: “Drop Shipping Order? ” Έχω την αίσθηση οτι το στέλνουν χωρίς να φαίνεται ο αποστολέας. Είναι για περιπτώσεις όπου έχεις εσύ κάποιο site και πουλάς χωρίς όμως να έχεις stock και τα στέλνουν στον πελάτη σου αυτοι κατευθείαν. Όσον αφορά τις αποστολές. Εμένα απο 11/11 και μετά, όπου ουσιαστικά άρχισαν τα παρατράγουδα, μόνο μία ξεπέρασε τις 60 …
-
Ψηφίζουμε κάθε μέρα, μην το ξεχνάτε!! Username:Graydath
-
Βασικά έτσι ακριβώς δουλεύει όσον αφορά το ΦΠΑ. Με απλά λόγια το ΦΠΑ το πληρώνει ο τελικός καταναλωτής, επειδή ακριβώς είναι για ιδιωτική χρήση! Εαν ήταν για επαγγελματική τότε δεν θα το πλήρωνε αλλά θα αφαιρούταν
-
H international ή global αλλιώς έκδοση έχει το manual στα Αγγλικά. Η Κινέζικη έκδοση το έχει στα Κινεζικα...δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές