Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 417.
-
Παράθεση από osalonikios: “Απορω ώρες ώρες γιατι το Paypal μετά απο έναν αριθμο Dispute δεν βάζει χέρι στα μαγαζια και να τους πει ως εδω από σήμερα βρειτε άλλον τρόπο πληρωμης. ” Γιατί βγάζει λεφτά απο αυτούς... Είναι πιο σημαντικό το κέρδος του απο την ασφάαλειά μας...
-
Μάλλον δεν κατάλαβα καλά... Τι ακριβώς είναι η προβληματική αποφόρτιση; Επίσης ο φίλος εδω δεν λέει οτι του έκλεισε απο μπαταρία και οταν πήγε να το φορτίσει έκανε bootloop;;; Παράθεση από Ale george: “ολα καλα μεχρι σημερα το πρωι.εκλεισε το βραδυ λογο μπαταριας και το πρωι το εβαλα να φορτισει,απο εκεινη την ωρα κανει συνεχως μπουτ αλλα δεν ανηγει! ”
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Πάντως στα 30$ που τα έχει το banggood δεν είναι άσχημη τιμή. Εντωμεταξύ διάβαζα στο neakiniton.blogspot ότι η xiaomi έβγαλε και νέα ακουστικά bt σαν αυτό που έχω, youth edition. ” Όχι καθόλου. Απο οτι θυμάμαι και τα meizu κάπου εκεί έχουν... Το διάβασα αυτο που λες αλλά δεν κατάλαβα ποια η διαφορά με το προηγούμενο... Edit: Επίσης να πω οτι τα ακουστικά που προανέφερα τα έχει και το gearbest με 0,1$ πιο κάτω και μάλιστα έχει και πιο γρήγορη αποστολή. Βέβαια εγω νομίζω ο…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΈτσι αριβώς! Στις φωτογραφίες δεν φαίνεται καλά... Και το δικό μου το awei a990bl έτσι είναι. Άλλωστε αν δεν είχε καλώδιο θα έπρεπε το κάθε ακουστικό να είναι ξέχωρο, σαν να λέμε 2 bluetooth ουσιαστικά...
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠερίμενa πολύ καιρό κάτι τέτοιο απο τη xiaomi!! Bluetooth με δύο ακουστικά! Προς το παρόν το βρήκα σε preorder στο banggood με ημερομηνία άφιξης 5 Δεκέμβρη. Θα το χτυπήσω σίγουρα!! Original Xiaomi Sport In-ear Earhooks Wireless Bluetooth Headset Earphone With Mic Δεν βάζω link για προφανείς λόγους
-
@pasific δοκίμασε να βάλεις το google fit, έστω και για λίγες μέρες γιατί εμένα μου έτρωγε την μπαταρία και δεν το ήθελα. Λογικά θα καταγράφει περίπου 20% λιγότερα βήματα ανάλογα πόσο είσαι σε εξωτερικούς-εσωτερικούς χώρους... Θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο περπατάς πάντως τα 20.000 βήματα είναι πάρα πολλά...
-
Παράθεση από phantom: “Αν πατήσεις εκεί, ξεκινάει και κάνει "καταγραφή δραστηριότητας" με συνεχόμενο monitoring του παλμού. Επίσης, αν ξεκινήσεις το monitoring μέσα απο την Mi εφαρμογή, ταυτόχρονα μπορείς να ανοίξεις και το Endomondo π.χ. και να σου κάνει feed τους παλμούς μέσα στην καταγραφή του Endomondo... ” To γνωρίζω αυτο... μέχρι πρόσφατα έτσι το έκανα. Το θέμα είναι οτι απο τότε που έβαλα V8 δεν δουλεύει καλά. Επειδή το mi fit χρησιμοποεί το gps και το endomondo επίσης, το endomondo τρώει…
-
Παράθεση από netblues: “Μετα απο ωριμη σκεψη (πριν το πεταξω δλδ) εβαλα αυτο ” Επειδή φαίνεται ωραία εφαρμογή. Να σε ρωτήσω μπορείς να βάλεις το heart rate να δουλεύει μόνιμα μέσα απο την εφαρμογή; Επίσης βλέπω οτι βάζεις παραπάνω απο 3 ξυπνητήρια;;
-
Μπράβο στους διοργανωτές! Ήταν όλα στην εντέλεια!! Καινούριες γνωριμίες και καινούριες παρέες!! Μας έκανε πολύ καλό καιρό και περάσαμε όμορφα. Λένε οτι το ιντερνετ απομακρύνει τον κόσμο, όμως αν το χρησιμοποιείς σωστά γνωρίζεις και καινούριο!! Ευχαριστώ και για το μπλουζάκι θα το φοράω περήφανα!!! ΥΣ Στις φωτο λίγο χάλια έχω βγει αλλά δεν πειράζει...
-
@Greektrooper μπορεί να είναι θέμα rom δοκίμασε και με άλλη rom...
-
Παράθεση από Greektrooper: “Έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ την αποστολή SMS με χρονική καθυστέρηση? Δοκίμασα 3-4 φορές αλλά δεν γίνεται αποστολή, μου βγάζει με κόκκινα γράμματα δίπλα στο sms "Απέτυχε". Ενώ ρυθμίζω κανονικά ημέρα και ώρα, δεν φεύγει..... ” Πολλές φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε να στείλεις σε άλλο νούμερο μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα με αυτο...Φαντάζομαι κάρτα και λοιπά όλα καλά;
-
Παράθεση από mixaskostantinos: “μηπως το εχεις δοκιμασει τον φακο σε φωτο 360?? ” Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση... Δεν το έχω δοκιμάσει και θα συμφωνήσω με το γιατρό...
-
Τελικά τα κατάφερα και θα έρθω και εγώ! 2 άτομα. Να ρωτήσω μόνο γιατί θα έρθω από Γέρακα(κοντά Δουκίσσης Πλακεντίας) καλύτερα να έρθω από Κηφισσό ή Καρέα, τι λέτε μιας και θα είναι κλειστό το κέντρο; Επίσης που ακριβώς είναι; διότι το λινκ στην πρώτη σελίδα με πάει στη λεωφόρο Μοραΐτη ενώ όταν το googlάρω με πάει λίγο πιο κάτω Αμφιτρίτης 3...