Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 417.

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παιδιά να ρωτήσω; στο βήμα 4 με το που πατάω download το κινητό ανοίγει κανονικά... Απο τα άλλα που έχω flashaρει δεν θυμάμαι να έκανε έτσι...τι γίνεται; Επίσης στη διαχείρηση υπολογιστή δεν μου το δείχνει καθόλου και το mi pc suite δεν το αναγνωρίζει... Μπορεί να φταίει οτι εγκατέστησα Minimal Adb and Fastboot ενω είχα περάσει και άλλα adb σε προηγούμενες συσκευές; Ήχο κάνει, καταλαβαίνει οτι κάτι συνδέεται αλλά δεν το δείχνει καθόλου ” Τα κατάφερα μέσω fastboot m…

• Παιδιά να ρωτήσω; στο βήμα 4 με το που πατάω download το κινητό ανοίγει κανονικά... Απο τα άλλα που έχω flashaρει δεν θυμάμαι να έκανε έτσι...τι γίνεται; Επίσης στη διαχείρηση υπολογιστή δεν μου το δείχνει καθόλου και το mi pc suite δεν το αναγνωρίζει... Μπορεί να φταίει οτι εγκατέστησα Minimal Adb and Fastboot ενω είχα περάσει και άλλα adb σε προηγούμενες συσκευές; Ήχο κάνει, καταλαβαίνει οτι κάτι συνδέεται αλλά δεν το δείχνει καθόλου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Παιδιά εμένα αυτο που μου κάνει είναι το εξής Πολλές φορές μηδενίζει τη μέτρηση και αρχίζει πάλι απο την αρχή μπορεί να χάσω 6-7 χιλιάδες βήματα. ΟΜΩΣ εαν κλείσω την εφαρμογή την "σκοτώσω" για να μην τρέχει στο παρασκήνιο και την ξανανοίξω μετά απο καμια ώρα ας πούμε έχει διορθωθεί... Δηλαδή μετά τα βήματα που είχαν διαγραφεί+αυτα που έκανα στη συνέχεια αθροίζονται και φαίνονται κανονικά. Οπότε δεν μπορώ να πω οτι έχω σημαντικό πρόβλημα...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

K.Papaefthymiou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φίλε μου δεν έχω τη συσκευή άλλα έτσι όπως το ακούω ή είναι θέμα κακής σύνδεσης bluetooth(δοκίμασε να το διαγράψεις και να το ξανασυνδέσεις και αν δεν πιάσει αυτο κάνε το ίδιο και με την εφαρμογή) ή πρέπει να κάνεις υπομονή να βγει καινούριο firmware...

• Παράθεση από Thracia: “Mi cloud. ” Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι mi cloud... Όταν διαγράφω φωτο τις διαγράφω και απο mi cloud, επίσης όμως δοκίμασα και τον τρόπο που λες και δεν... Είναι κάτι σαν να επανήλθαν... Παράθεση από nickkon: “Μου κολλαγε το runkeeper όταν έχω και το mi fit και το runkeeper ανοικτά μαζί ” Παράθεση από pechr: “δεν πρέπει να έχεις δύο εφαρμογές μαζί που δουλευουν ταυτόχρονα το GPS. ” Πάντα τα τρέχω μαζί λόγο του miband για το heart rate... οπότε για αυτό... Βέβ…

• Παιδιά 2 ερωτήσεις... Έχω την 6.8.25 1ον)Απο τότε που έβαλα την 8αρα δεν μου δουλεύει καμία εφαρμογή τρεξίματος εκτος του mi fit(σαμποτάζ της xiaomi... ). Δηλαδή το βάζω να δουλεύει και κλείνω την οθόνη και αρχίζω να τρέχω. Η εφαρμογή σαν να μπαίνει σε sleep και οταν την ξανανοίξω έχει μετρήσει το χρόνο που πέρασε αλλά όχι τα χιλιόμετρα...Δοκίμασα να την τη βάλω να παίζει στο παρασκήνιο, την κλείδωσα, αυτόματη εκκίνηση αλλά τίποτα... Ενω το mi fit μια χαρά!! Οπότε χρησιμοποιεί κανείς κάποια εφαρ…

• Xiaomi yeelight

K.Papaefthymiou - - Yeelight

Μήνυμα

Εγω τη δουλεύω στα Αγγλικά. Δεν θυμάμαι αν την έχουν μεταφράσει και στα Ελληνικά τα παιδιά εδώ... Δες εδώ-->Χiaomi Έξυπνο Σπίτι (Mi Smart Home) 3.7.17 GR/EN/FR/HU/DE - 3.8.11 EN only @xyannis Τώρα τελευταία δουλεύω και την εφαρμογή yeelight και δεν έχω κανένα πρόβλημα! Μάλιστα μου αρέσει που έχει και κουμπάκι στο notification bar Υπ`όψιν έχω mi router

• @kandilak Ευχαριστώ το έψαχνα αυτο!!!

• Εγω το βλέπω ως εξής: -Ή στείλαν κατα λάθος σε εσένα το μήνυμα και πήγαινε αλλού -Ή έγινε κάποιο μπέρδεμα και αντι να ξεκλειδώσουν το δικό σου λογαριασμό ξεκλειδώσαν άλλου(για αυτο και το άλλο id) Πάντως ο δικός σου λογαριασμός δεν ξεκλειδώθηκε... Θα μου πείτε αυτα υποτίθεται οτι γίνονται αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο τέτοιου λάθος αλλά τι να πω...

• Φαίνεται και οικονομική για τις δυνατότητές της. Η Κινέζικη τιμή θα είναι 329 USD με τον zoom lens και 449 USD και με τους 2 φακούς. Επίσης το κινέζικο site για να χαζέψετε φωτο-->小蚁官网 Και ένα review με κάποιον που ασχολείται με κάμερες και έχει και βιντεάκι με αγγλικούς υπότιτλους-->YI Mirrorless Camera M1 - micro four third camera - el Producente

• Δεν μου έχει συμβεί εμένα κάτι αλλά απο οτι έχω διαβάσει είναι αρκετά σίγουρο το τελωνείο με EMS... Βέβαια όπως γράφει και ο @Bodai ποια ήταν η τελεταία φορά που παρήγγειλε κάποιος με EMS...

• Redmi 3 ή Remi3s

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Τελευταία πρέπει να έχει βγει και international version του Redmi 3S ” Ναι αλλά το βρήκα μόνο σε γκρι... Το χρυσό είναι αδιαπραγμάτευτο...

• Παράθεση από karfam: “το παρήγγειλα και εγώ 32gb μαυράκι! βγήκε στα 265€ με EMS μεταφορικά. ” EMS??? Απο που το παρήγγειλες??? Ας με διορθώσει κάποιος εαν κάνω λάθος αλλά με EMS είναι σχεδόν σίγουρο οτι περνάει τελωνείο!!!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Γενικά για τη δουλειά που το θέλω μια χαρά μου φαίνεται. Μικρό και ελαφρύ. Όχι κάτι το ιδιαίτερο και καθαρά για κάποιο σπορ. Καταρχάς να πω οτι οταν την έβγαλα φωτο ήταν εντελώς άδεια και εντελώς επίπεδη, μόλις μπουν πράγματα θα μειωθεί το φάρδος. Το αρνητικό είναι οτι δεν κλείνει με κάποιο φερμουαρ αλλά με ενα κεντρικό κουμπί και στη συνέχεια τη διπλώνεις και μένει έτσι μέσω των πλαϊνών κλιπς(2η φωτο). Έχει μπροστινό τσεπάκι για κλειδιά-κινητό(1η φωτο) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Εγω δεν πρόκειται να βγω με βροχή, το θέμα είναι μόνο αμα με πιάσει κανα ψιλόβροχο. Σαν σακίδιο δεν είναι πολύ μεγάλο. Μου ήρθε θα ανεβάσω και καμια φωτό!

• Redmi 3 ή Remi3s

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά! Θέλω να πάρω για τη μάνα μου κινητό και σκεφτόμουν το redmi3 ή to redmi3s το 2/16 Κοιτάζοντας τις διαφορές στο gsmarena μπερδεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια, πιο πολύ λόγο των band που είναι πολύ λιγότερες στο 3s. Απο οτι κατάλαβα το 3s 'εχει λίγο πιο απλό επεξεργαστή, αλλά για χρήση facebook, messenger και viber δεν νομίζω οτι θα έχει πρόβλημα. Επίσης το 3s έχει και το fingeprint id που αρέσει στη μάνα μου! Γενικά με τα bands λέτε να έχω πρόβλημα; Η μάνα μου έχει wind