Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 417.

• XiaomiΜΑΝΙΑ

K.Papaefthymiou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Επιβεβαιώνω και εγω οτι τελικά όντως δεν γίνεται... Χτυπάει κανονικά στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και μόλις το σηκώσω μου το γυρνάει στο ακουστικό...

• Οι χάρτες της ΝΟΚΙΑ το έχουν εδω και πολύ καιρό βέβαια...αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο καλοί όσον αφορά την ενημέρωση κίνησης... Εγώ θα ήθελα να γράφει τα km/h...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Επίσης @Sam Λειτουργεί πλέον σαν ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο; Και εαν το δοκίμασες, πως σου φαίνεται απο απόδοση στην ομιλία; ” Γιατί πριν δεν μπορούσε να λειτουργήσει σαν ανοικτή ακρόαση; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω οτι μπορεί, βέβαια δεν έχει μικρόφωνο φαντάζομαι θα λειτουργεί απο το μικρόφωνο του κινητού. Μάλιστα έχει και ρύθμιση--> Εισερχόμενες κλήσεις (on/off). Εγω το έχω στο off για αυτο δεν ξέρω...

• Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχει ενεργοποιήσει root access ? Δεν μπορείς να παίξεις πλέον εάν έχεις δικαιώματα root στην ρομ ” Καλά είναι εντελώς βλάκες;;; Λες και υπάρχει περίπτωση να απενεργοποιήσω το ρουτ για να παίξω pockemon!!!

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

@Sam και στο προηγούμενο μπορείς να αλλάξεις σταθμό αλλά και led. Δεν ξέρω μήπως έχει διαφορά η εφαρμογή σε ios και δεν μπορείς εσύ...

• Παράθεση από maddoctor: “μην σε φορτώνω με άλλο ένα και δεν ξέρεις που να τα αποθηκεύσεις. ” Ναι, ναι... όχι για οικονομία αλλά επειδή δεν θα έχω εγω που να τα βάλω... Δεν το ήξερα αυτο αλλά αν το είχαν πει έτσι τι να πω...

• Παράθεση από balakof: “Κανένα νέο από το kickstarter για το ticwatch 2; ” Εδώ αλλά μόνο κάτω των 100ευρώ δεν είναι... Οκώβριο, Νοέμβριο θα ξεκινήσουν να στέλνουν λένε...

• @divo Νομίζω έχει γίνει μπέρδεμα και δεν το κατάλαβες καλά... Top-up είναι η διαδικασία με την οποία φορτώνουμε χρήματα στη revolut. Οταν λέει οτι πλέον χρεώνεσαι για το top-up σε δολλάρια εννοούν οτι αν εσυ έχεις δολλάρια στο λογαριασμό σου στην τράπεζα και πας να τα βάλεις στη revolut θα χρεωθείς. Εαν τα φορτώσεις σε ευρώ(όπως έκανες μέχρι τώρα) δεν έχεις πρόβλημα. Το οτι εσύ στη συνέχεια θα αγοράσεις κάτι σε δολλάρια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! Προσωπικά πιστεύω ελάχιστοι…

• Παράθεση από nickkon: “Κάντε ένα clear cache και data στην εφαρμογή και ξαναδοκιμάστε. ” Έκανα clear cache/data, τίποτα... Απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση, τίποτα... Στα υπόψιν οτι το εγκατέστησα μετά απο καθαρή εγκατάσταση... Οπότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει... ίσως δοκιμάσω και το root companion

• Παράθεση από cacau: “Για τα δεδομένα του screen shot που ανέβασα τι λες? Κάνε μια μετάφραση για εμάς τους αδαείς... ” Οτι δείχνει οτι να ναι... όπως και εμένα. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς οτι έχεις 64 ώρες οθόνη....

• Σε 1 μέρα και 15 ώρες θα έχει κόστος 9,9$ μαζί με τη βάση στο banggood Όποιος προλάβει 15 κομμάτια είναι!!!

• Καλημέρα guys! Φοράω την GTV 6.8.25 με την οποία σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Με το bluetooth είμαι κατενθουσιασμένος που δουλεύει επιτέλους άψογα όπως είπε και ο @NasDriver!! Έχω όμως θέμα με την μπαταρία... Στην προσπάθειά μου λοιπόν να το ψάξω λίγο είπα να εγκαταστήσω το gsm battery, αυτο το ρημάδι όμως μου βγάζει οτι στατιστικά να ναι... Θέλει καμια ιδιαίτερη ρύθμιση ;;;... Αυτα είναι τα κανονικά στατιστικά μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18754/forums.xiaomi-miui.g…

• Xiaomi yeelight

K.Papaefthymiou - - Yeelight

Μήνυμα

έχεις mi router? γιατί συνήθως μέσω mi router κάνει πιο γρήγορα

• @mixaliscy και σε εμας δεν μπαίνει κατευθείαν. Εγω προσωπικά έχω αγοράσει αυτο για να μπορώ να το κουβαλάω μαζί μου και αμα παω στο εξωτερικό. Επίσης δεν βάζω πάνω του κάτι που χρειάζεται πολλά βατ μόνο φορτιστές και ενα πορτατιφ...

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ok θα τραβήξω και θα τις ανεβάσω!

• Παιδιά σε εσάς δουλεύει το ιστορικό στο running? Έχω την έκδοση 2,1,7 εγω.

• Έτσι όπως κοίταζα στο site του banggood τα snap deals του, είδα κάτι που μου τράβηξε το μάτι... Ήταν το Universal 10x40 Hiking Concert Camera Lens Monocular+Phone Holder For Smartphone. Έγραφε οτι είχε τη δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφίες σε πολύ μακρινές αποστάσεις και σου έδινε μαζί και μια βάση για το κινητό, μιας και το ίδιο είναι πολύ βαρή για να σταθεί σωστά με το μανταλάκι. Όλα αυτα με 15$. Ας το πάρω να το δοκιμασω είπα. Στη συνέχεια είδα οτι και ο @maddoctor πήρε κάτι αντίστοιχο και μά…

• Παράθεση από Moneytarey: “Καλησπέρα παιδιά, έψαχνα γιατί η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της(με όποια ρομ και να φόρτωσα) , οπότε της έβαλα το better battery stats. Εκεί είδα μια διάγνωση που λέγεται battery suspend wakelock, έψαξα στο Google αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω βρει λύση, εξου και ότι ρωτάω μήπως έχει τύχει σε κάποιον άλλο και το έχει λύσει.... ” To συγκεκριμένο wakelock δεν το ξέρω...Δοκίμασες να το googlάρεις; Απο οτι βλέπω όμως το κινητό σου έβγαλε 47ώρες κάτι το οποίο δεν …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465