Παράθεση από Thracia: “ΥΓ Φτανει ενας κύκλος Λαμψη για σήμερα ” Ακόμα 9 είναι.Προλαβαίνεις να γυρίσεις μερικά επεισόδια ακόμα. ΥΓ κατεβάζω την xtrv 6.11.3
Παράθεση από Thracia: “Κατέβασε την τελευταία xtrv για kenzo ” αλήθεια,ποιά είναι αυτή; (ξέρω ποιά ειναι η xtrv) εγώ έχω την gtv6.10.20 αξίζει η μετάβαση;
Παράθεση από stathisfl: “οποιοσ ξερει ας πει γιατι τωρα δουλευει μονο η μια σιμ ” Πάντως εγώ δε γνωρίζω αφού έχω μόνο μία sim.Αν έβρισκα κάποια nano sim,θα δοκίμαζα από περιέργεια.
Παράθεση από stathisfl: “ναι νανο αλλα οταν την βαζω μου ζηταει συνεχεια πιν και στησ δυο καρτεσ,οταν βαζω μονο στην ενα ολα οκ.δουλευει δηλαδη η ενα μια χαρα ” Μπορείς να απενεργοποιήσεις το pin των καρτών πάντως,αν είναι ανάγκη και θες οπωσδήποτε και τις 2 κάρτες μέσα. Μέχρι να βρεθεί λύση.
Παράθεση από stathisfl: “τελικα δεν ειναι η καρτα.πηρα αλλη και κανει το ιδιο.η θεση δυο κατι εχει παθει.οταν βαζω καρτα εκει ζηταει συνεχεια πιν.οταν βαζω στην ενα ολα οκ ” Η θέση 1 παίρνει micro sim. Η θέση 2 παίρνει nano sim ή κάρτα μνήμης. Δε μπορείς να βάλεις στη θέση 2 μία micro sim.Μόνο nano sim. edit: κατάλαβα τώρα τι εννοούσες.Κεκτημένη ταχύτητα χαχαχα
Παράθεση από stathisfl: “pin για της σιμ.βαζω και για της δυο και ξαναζηταει ” μια μπακαλιστικη λυση,ειναι να απενεργοποιησεις τον ελεγχο pin προσωρινα...
Παράθεση από stathisfl: “τωρα εχω αλλο θεμα ομως.βαζω τησ 2 σιμ μεσα και μου ζηταει συνεχεια το πιν.το βαζω και το ξαναζηταει συνεχεια ” για πήγαινε να τσεκάρεις και την κάμερα,αν δουλεύει...
Παράθεση από Thracia: “Τα γράφουμε 2,3 φορές τη μέρα ” πάντως έχει δίκιο,γιατί δεν έχουν ενημερωθεί ορισμένες πληροφορίες στους οδηγούς με αποτέλεσμα να δημιουργούν σύγχυση κάποια βήματα
Παράθεση από stathisfl: “redmi note 3 pro.eu ανταπτορα εχει στο φορτιστη.το κουτι δεν το εχω μαζι μου.ειμαι στην δουλεια τωρα ” Kατά πάσα πιθανότητα έχεις μοντέλο kate.Βρες ένα χάρακα και μέτρα το ύψος της πρόσοχης. Αν είναι 15 εκατοστά ακριβώς,είναι kenzo. Αν είναι 15,25 εκατοστά είναι kate.
Παράθεση από stathisfl: “και κανω instal,μετα reboot to system και ανοιγει και μενει στο mi ” μαύρη εικόνα με άσπρα γράμματα Mi.com στο κέντρο ή μήπως έχει και τη λέξη android από κάτω?
Παράθεση από Gjimmys: “Δεν μπορώ να στείλω μύνημα ξέρει κάποιος γιατί;Έχω την XTRV 6.11.3 ” μπορεί απλά να μην είναι περασμένος ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων. Άνοιξε την εφαρμογή ''Τηλέφωνο'' και γράψε *#*#4636#*#* Θα ανοίξει αυτόματα το μενού ''Δοκιμές''.Πατάς ''Πληροφορίες τηλεφώνου 1'' και κατεβαίνεις κάτω-κάτω στη σελίδα,εκεί θα γράφει SMSC.Πατάς ''ανανέωση'' και ''ενημέρωση'' και μετά βγαίνεις εντελώς από αυτό το μενού. Δοκίμασε να στείλεις sms και γράψε το αποτέλεσμα εδώ.
Παράθεση από Xelwnas: “Πως περνάμε ελληνικα στο πληκτρολόγιο.? Πως τραβάμε screen shot.? Ηglobal developer προφανώς και θέλει ξεκλείδωτο bootloader οπότε θα πρεπι να περιμένω? Ελληνική developer δεν έχει βγει ή κάνω λάθος? ” Για ελληνικά,βάζεις το Πληκτρολόγιο Google. Screenshot από τη συντόμευση των ειδοποιήσεων,κατεβάζοντας την κουρτίνα και κλικάροντας στο αντίστοιχο εικονίδιο είτε σέρνοντας 3 δάχτυλα στην οθόνη,αν έχεις ενεργοποιήσει την αντίστοιχη λειτουργία. Υπάρχουν λεπτομερείς οδηγοί εδω …
Παράθεση από billylamelo: “παιδια μια βοηθεια οποιος μπορει..περασα την cm13 αλλα δεν μου εχει επιλογη για δαχτυλικο αποτυπωμα..το εχει συναντησει κι αλλος? ” Γειά σου,εδώ είναι για MIUI,μπες σε xda ή cyanogenmod μήπως έχουν απάντηση. Κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί το δακτυλικό πάντως.
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “τι κάνω???? βοηθεια Ξανά τον οδηγό απο την αρχή κάνω??? (flash την ελληνική ρομ για πρώτη φορά) ” Δήμητρα,κοίτα τη φωτογραφία σου.Είχες γράψει ''adb rebootn bootloader'' που είναι λάθος.