Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 425.

• Σχετικα με το πρόβλημα που διατύπωσα χτες...Βρήκα λύση χωρίς να φύγω από την GTV 6.10.20 Προσπαθούσα να καταλάβω τι εφταιγε και εμφανιζόταν η ειδοποιηση του mihome και δεν με άφηνε να τικαρω στο "επιτρεψε". Αφού κοίταζα στις εφαρμογές και τα δικαιώματα,καταλαβα ότι είχα δωσει δικαιώματα σε λάθος εφαρμογή. Υπάρχει η εφαρμογή "MiHome" και η εφαρμογή "Mi Home". Μία με πράσινο εικονίδιο,μια με πορτοκαλί εικονίδιο που αφορά τον launcher. Έδωσα πλήρη δικαιώματα σε αυτήν με το πορτοκαλί εικονίδιο και ό…

• Παράθεση από Angelo.: “Παράθεση από Nikos5150: “ ” Βάλε την προηγούμενη ελληνική dev την 6.10.13 Είναι τέλεια, σαν stable. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει. ” Kenzo THUNDER MiUi8-6.10.13 αυτη εννοεις;

• επισης κατεβασε απο το playstore την εφαρμογη ''Sensors'' και κανε εναν ελεγχο στον proximity sensor,μηπως βλεπεις αλλαγη οταν πλησιαζεις το δαχτυλο σου στην πανω πλευρα ακριβως δεξια απο το ακουστικο

• δοκιμασε να απενεργοποιησεις την αυτοματη φωτεινοτητα και επανελαβε την δοκιμη

• Παράθεση από killbill667: “γειά χαρά σε όλους.. έχω το note 3 pro miui global 8.0 stable 8.0.4.0 (MHRMIDG) με android version 6.0.1MMB29M όταν μιλάω στο τηλέφωνο και το βάζω στο αυτί μαυρίζει η οθόνη..όταν απομακρύνεται από το αυτί παραμένει μαύρο και δεν μπορώ ουσιαστικά να το λειτουργήσω-κλείσω ότι κι αν πατήσω..επανέρχεται όταν τερματιστεί η κλήση.. παλαιότερα είχα παρατηρήσει ότι ενώ μιλούσα με το κινητό στο αυτί ενεργοποιούνταν επιλογές από την οθόνη κλήσης.. τι συμβαίνει?είναι θέμα ρύθμιση…

• Παράθεση από Angelo.: “Γιατί έχει πρόβλημα η Ρομ. Πήγαινε στην προηγούμενη!! ” Και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Ειχα unofficial LL,εβαλα official dev MM και τωρα ειμαι στην ελληνικη 6.10.20...ποια μου προτεινετε να περασω?ειχα ρωτησει και πιο πριν,του αλλαξα κατηγορια μετα και το εβαλα στα προβληματα με το rn3p,απαντηση δεν πηρα και δεν ξερω τι να κανω πλεον.

• Καλησπερα,εχω προβλημα συνεχεια με το mihome οταν πχ παω να αλλαξω ταπετσαρια κλπ κλπ. Αν επιλεξω μια ταπετσαρια που ειναι προεγκατεστημενη,μπορω να την αλλαξω. Αν επιλεξω μια online,βγαζει σφαλμα ''Να επιτρεπεται στο MiHome να Προσβαση στην καρτα SD.; (ετσι το γραφει!!!) Μου δινει δυο επιλογες: ''ΑΠΕΡΡΙΨΕ'' ''ΕΠΙΤΡΕΨΕ'' Δε μπορω να κλικαρω το δευτερο με τιποτα,ενω εχω δωσει ηδη χειροκινητα ολα τα δικαιωματα. Εχω ανενεργο και τον Βοηθο Αφης,επειδη ειχα διαβασει οτι ισως αυτο φταιει. Γενικα και σ…

• Ενα προβλημα που εχω τωρα εγω...Πως μπορω να βρω τις επαφες που ειναι αποθηκευμενες στη sim καθως και τα αποθηκευμενα μηνυματα της sim;

• Παράθεση από NasDriver: “@AntonisKokk, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να βάλεις μία fastboot rom, αν το πρόβλημα συνεχίσει τότε είναι hardware ” Συμφωνω κι εγω με αυτο.Ειναι ευκολη και συντομη η διαδικασια περασματος μιας fastboot rom. Δοκιμαζει και βλεπει αν σταματησαν να ακουγονται παρασιτα απο το ακουστικο. Ειπε ομως οτι δεν εχει υπολογιστη...Μπορει μεσω twrp (αν εχει)?

• Παράθεση από AntonisKokk: “μισό να το κατέβασω. Υπ οψιν ότι δεν έχω υπολογιστή κακό ε; ” χαχαχα εσυ γιατι να κατεβασεις teamviewer???ασε που δεν εχεις και υπολογιστη για να το εγκαταστησεις

• @NasDriver ο φιλος εχει προβλημα με παρασιτα στο ακουστικο,αλλος εχει το θεμα με αδυναμια συνδεσης σε fastboot mode

• Παράθεση από AntonisKokk: “τίποτα παιδιά, δυστυχώς θα βλέπω κινέζικο και θα σταματήσω να τρώω και το ρύζι. ” Καλημερα φιλε μου,συνεχιζουν να ακουγονται παρασιτα απο το ακουστικο? μπορει να εχει βλαβη τελικα. Αν σου ειχε πεσει κατω ενω του ειχες κουμπωσει ακουστικα,μπορει να βρηκε στην υποδοχη και να εκανε καποια μικρη ζημια στην υποδοχη των ακουστικων. Αν εχεις ορεξη και καποια ανεση με τα μαστορεματα,δοκιμασε να ανοιξεις το κινητο και να τσεκαρεις μηπως δεν κανουν καλη επαφη το ακουστικο,το ηχε…

• Παράθεση από user: “Το θέμα μου είναι το adb devices, που δεν εμφανίζει το κινητό. ” Βαλε πρωτα το κινητο σε fastboot mode,απενεργοποιησε το και μετα κρατα πατημενο το power button+volume down και θα εκκινησει σε fastboot (θα σου εμφανισει το λαγουδακι στην οθονη) Κατοπιν,συνδεσε το κινητο στον υπολογιστη με το usb και τρεξε το cmd ως διαχειριστης,δινοντας μετα τις καταλληλες εντολες.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από AntonisKokk: “το έκανα, δυστυχώς τίποτα. ” Δοκιμασε να φυσήξεις με το πιστολάκι τη θύρα των ακουστικών ” Με κρυο αερα ομως

• Παράθεση από AntonisKokk: “το έκανα, δυστυχώς τίποτα. ” Ισως να μην ειναι το ραδιο και να εχει βλαβη το ακουστικο. Επειδη δεν ειναι απαραιτητο να συνδεσεις ακουστικα στο redmi note 3 pro,τσεκαρε ΑΝ στην περιοχη ειδοποιησεων εμφανιζεται το ραδιο. Κατεβαζεις δηλαδη την κουρτινα δηλαδη προς τα κατω και θα φανει αν το ραδιο ειναι ενεργοποιημενο.Και αν ειναι,τοτε το κλεινεις και διορθωνεις το προβλημα. Αν δεν εμφανιζεται το ραδιο,τοτε δεν ειναι το ραδιο. Δοκιμασε επισης-ενω ακους αυτους τους θορυβους…

• πηγαινε ρυθμισεις/εφαρμογες/βρες το FM Radio καπου στη μεση της λιστας ειναι,καθαρισε τα δεδομενα του και εκκαθαρισε και τις προεπιλογες του Απο εκει μπορεις να τερματισεις και την λειτουργια του ραδιοφωνου

• Παράθεση από AntonisKokk: “Νέο πρόβλημα τώρα. Εμφανίζει το εικονίδιο του χατς φρι ψηλά και δεν φεύγει δε μπορώ να κατέβασω την status bar να δείξω screenshot. ” αμα δε βγαλεις το βυσμα δε φευγει το εικονιδιο

• το εχεις βγαλει το βυσμα;

• μήπως εκκινεί αυτόματα το ράδιο?

• προσπάθησε να ηρεμησεις,μην αγχωνεσαι καταλαβαινω πως αισθανεσαι επειδη ειναι νεα συσκευη,περιμενε λυση στο προβλημα σου απο τα παιδια εδω τα οποια εχουν πειρα...